Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Kamien rozrabia i tyle, miske jedna rozwalil kompletnie, a była metolowa, zabawke cały czas meczy, musze mu kupić jeszcze jedną, chyba że ktos chcial by mu jeszcze sprezentowac, to musi byc z takiej grubej gumy. Rzuca sie na Farta i Alfika jak idzie na spacery. Jednym slowem znajdzcie mu juz dom bo najwyższa pora, albo zastanówcie sie nad kastracją, temat nie na dzis nie na jutro ale do poważnego przemyślenia. jeżeli ktos go w koncu adoptuje i komuś ucieknie to po drodze może zrobic sporo dzieci.

Posted

Słuchajcie, pomóżcie!
[B]
Brakuje wpłat na hotel dla Kornelii, proszę o wpłaty jednorazowe!!![/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/139587-Kornelia-juA-w-hotelu-Potrzebne-ogA-oszenia?p=13559365#post13559365"]http://www.dogomania.pl/threads/1395...5#post13559365[/URL]

Posted

Ile kosztuje kastracja w przypadku Kamyka nie wiem,jednak mam zaleglego Farcika to kastracji to może dwa hurtem jakoś lepiej wyjdą.Zajmę sie tym w następnym tygodniu.

Posted

Czy komuś udaje sie wchodzic na dogo bez logowania? Bo ja w pracy logować sie nie moge a nie daje sie wtedy wejsc na zaden watek:(. Nie moge sie cos polapac.
Kamyczek ma ogloszenia te co sa w pierwszym poscie.

Posted

[quote name='Moria']Kamien rozrabia i tyle, [B]miske jedna rozwalil kompletnie, a była metolowa[/B], zabawke cały czas meczy, musze mu kupić jeszcze jedną, chyba że ktos chcial by mu jeszcze sprezentowac, to musi byc z takiej grubej gumy. Rzuca sie na Farta i Alfika jak idzie na spacery. Jednym slowem znajdzcie mu juz dom bo najwyższa pora, albo zastanówcie sie nad kastracją, temat nie na dzis nie na jutro ale do poważnego przemyślenia. jeżeli ktos go w koncu adoptuje i komuś ucieknie to po drodze może zrobic sporo dzieci.[/QUOTE]
Moria, ale Ty wizje tutaj przed nami roztaczasz :cool3: jak mozna metalową miske rozwalić :evil_lol:. Ja kiedys próbowałam i nie udało się :diabloti:, a bardzo chciałam :p:p

Posted

[quote name='marysia55']Moria, ale Ty wizje tutaj przed nami roztaczasz :cool3: jak mozna metalową miske rozwalić :evil_lol:. [B]Ja kiedys próbowałam i nie udało się :diabloti:, a bardzo chciałam :p:p[/B][/QUOTE]
Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti:[/QUOTE]
:megagrin:
Z tego co mi mówiła Moria, to Kamyś duuuużo potrafi....
Trzeba mu zmienić tekst w ogłoszeniach, bo jak go ktoś nieprzygotowany weźmie, to szybko wróci do schronu...

Posted

[quote name='Renata5']Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti:[/QUOTE]

:o :o :o toż tego psa cała energia rozpiera :o :o :o

Posted

Eeee, bo teraz takie metale robią - blaszka cienka jak papier, wystarczy wziąć na ząb i dziura gotowa. Klasycznej peerelowskiej konserwy Kamyś by nie rozwalił.

Posted

[quote name='agata51']Że też ja w takich cholerach muszę się zakochiwać![/QUOTE]
Taki to już nasz las,że kochamy wariatów:mdrmed:
[quote name='__Lara']:o :o :o toż tego psa cała energia rozpiera :o :o :o[/QUOTE]
Laruś ja tylko tak sobie wydedukowałam z tą miseczką zwiniętą w trąbkę.Wcale nie wiem,czy tak było na prawdę;)
[quote name='agata51']Eeee, bo teraz takie metale robią - blaszka cienka jak papier, wystarczy wziąć na ząb i dziura gotowa. Klasycznej peerelowskiej konserwy Kamyś by nie rozwalił.[/QUOTE]
No dokładnie,teraz to wszystko robią na jeden raz,czy to zabawki dla dzieci,czy buty,czy inne rzeczy:watpliwy:.Kiedyś to były rzeczy takie jebuć twoju mać,nie do zajechania,nie to co teraz...:shake:
Kamyś mordo Ty,bądź grzeczny,bo ciotki dla Ciebie na zabawki nie zarobią:mad:

Posted

[quote name='Szarotka']Watek dlugi i skomplikowanu :):) to gdzie ten Kamyk teraz jest ?? bo sie doczytac nie moge.[/QUOTE]
Kamyk siedzi w hoteliku u Morii i dewastuje jej zastawę kuchenną dla psiaków :lol:

Posted

[quote name='marysia55']Kamyk siedzi w hoteliku u Morii i dewastuje jej zastawę kuchenną dla psiaków :lol:[/QUOTE]

Dzieki za wyjasnienie, bo myslalam, ze biedak nadal w schronie. :):)

Posted

[quote name='magenka1']A ja dzisiaj dla Kamienie wysłałam 30 zł, niech chłopak powoli zbiera na usuniecie klejnotów :)[/QUOTE]
O właśnie, zapomniałam o tym.
Moria, jeśli jeszcze coś zostało z tego wyjazdu Czarusia do okulisty, to może to na klejnoty Kamysia się przyda?