Moria Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kamien rozrabia i tyle, miske jedna rozwalil kompletnie, a była metolowa, zabawke cały czas meczy, musze mu kupić jeszcze jedną, chyba że ktos chcial by mu jeszcze sprezentowac, to musi byc z takiej grubej gumy. Rzuca sie na Farta i Alfika jak idzie na spacery. Jednym slowem znajdzcie mu juz dom bo najwyższa pora, albo zastanówcie sie nad kastracją, temat nie na dzis nie na jutro ale do poważnego przemyślenia. jeżeli ktos go w koncu adoptuje i komuś ucieknie to po drodze może zrobic sporo dzieci. Quote
madcat1981 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dziękuję Ketuni za wpłatę 50 zł. Stan na dziś 423,50 zł. Ile ta kastracja by kosztowała? Czy jest szansa, że się po tym troszku uspokoi czy to tylko taki mit ? Quote
magenka1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ja też jestem za tym, ile kosztuje kastrację dorzucę 10 zł to mych 20 zł trzeba w końcu Kamyka obciążyć z klejnotów? Quote
__Lara Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Słuchajcie, pomóżcie! [B] Brakuje wpłat na hotel dla Kornelii, proszę o wpłaty jednorazowe!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/139587-Kornelia-juA-w-hotelu-Potrzebne-ogA-oszenia?p=13559365#post13559365"]http://www.dogomania.pl/threads/1395...5#post13559365[/URL] Quote
Moria Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ile kosztuje kastracja w przypadku Kamyka nie wiem,jednak mam zaleglego Farcika to kastracji to może dwa hurtem jakoś lepiej wyjdą.Zajmę sie tym w następnym tygodniu. Quote
magenka1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No to czekamy na informacje ile to będzie kosztowało wtedy będziemy zbierać ja po wypłacie prześlę 30 zł te dziesięć to mała cegiełka na początek na kastrację :) Quote
madcat1981 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Ja zrobię bazarek:) I to chyba już niedługo żeby zdążyło sie uzbierać. Quote
agata51 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='luka1']to miło, że mnie tak doceniasz. Kto wie jakie Kamień ma ogłoszenia?[/QUOTE] luka,,masz prawo przepraszam,.. Quote
Olena84 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czy komuś udaje sie wchodzic na dogo bez logowania? Bo ja w pracy logować sie nie moge a nie daje sie wtedy wejsc na zaden watek:(. Nie moge sie cos polapac. Kamyczek ma ogloszenia te co sa w pierwszym poscie. Quote
magenka1 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Olena84 ja moge wchodzić bez logowania ale oczywiście nie na wszystkie Quote
marysia55 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Moria']Kamien rozrabia i tyle, [B]miske jedna rozwalil kompletnie, a była metolowa[/B], zabawke cały czas meczy, musze mu kupić jeszcze jedną, chyba że ktos chcial by mu jeszcze sprezentowac, to musi byc z takiej grubej gumy. Rzuca sie na Farta i Alfika jak idzie na spacery. Jednym slowem znajdzcie mu juz dom bo najwyższa pora, albo zastanówcie sie nad kastracją, temat nie na dzis nie na jutro ale do poważnego przemyślenia. jeżeli ktos go w koncu adoptuje i komuś ucieknie to po drodze może zrobic sporo dzieci.[/QUOTE] Moria, ale Ty wizje tutaj przed nami roztaczasz :cool3: jak mozna metalową miske rozwalić :evil_lol:. Ja kiedys próbowałam i nie udało się :diabloti:, a bardzo chciałam :p:p Quote
Lionees Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='marysia55']Moria, ale Ty wizje tutaj przed nami roztaczasz :cool3: jak mozna metalową miske rozwalić :evil_lol:. [B]Ja kiedys próbowałam i nie udało się :diabloti:, a bardzo chciałam :p:p[/B][/QUOTE] Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti: Quote
Selenga Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Renata5']Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti:[/QUOTE] :megagrin: Z tego co mi mówiła Moria, to Kamyś duuuużo potrafi.... Trzeba mu zmienić tekst w ogłoszeniach, bo jak go ktoś nieprzygotowany weźmie, to szybko wróci do schronu... Quote
agata51 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Że też ja w takich cholerach muszę się zakochiwać! Quote
__Lara Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Renata5']Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti:[/QUOTE] :o :o :o toż tego psa cała energia rozpiera :o :o :o Quote
agata51 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Renata5']Widocznie za słaba w "gębie" jesteś:cool3:.Kamyś jak chwycił w pyszczek,jak walnął o ziemię,to pewnie miska się w trąbkę zwinęła.Umiesz tak?:eviltong::diabloti:[/QUOTE] Eeee, bo teraz takie metale robią - blaszka cienka jak papier, wystarczy wziąć na ząb i dziura gotowa. Klasycznej peerelowskiej konserwy Kamyś by nie rozwalił. Quote
Lionees Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='agata51']Że też ja w takich cholerach muszę się zakochiwać![/QUOTE] Taki to już nasz las,że kochamy wariatów:mdrmed: [quote name='__Lara']:o :o :o toż tego psa cała energia rozpiera :o :o :o[/QUOTE] Laruś ja tylko tak sobie wydedukowałam z tą miseczką zwiniętą w trąbkę.Wcale nie wiem,czy tak było na prawdę;) [quote name='agata51']Eeee, bo teraz takie metale robią - blaszka cienka jak papier, wystarczy wziąć na ząb i dziura gotowa. Klasycznej peerelowskiej konserwy Kamyś by nie rozwalił.[/QUOTE] No dokładnie,teraz to wszystko robią na jeden raz,czy to zabawki dla dzieci,czy buty,czy inne rzeczy:watpliwy:.Kiedyś to były rzeczy takie jebuć twoju mać,nie do zajechania,nie to co teraz...:shake: Kamyś mordo Ty,bądź grzeczny,bo ciotki dla Ciebie na zabawki nie zarobią:mad: Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Watek dlugi i skomplikowanu :):) to gdzie ten Kamyk teraz jest ?? bo sie doczytac nie moge. Quote
marysia55 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Szarotka']Watek dlugi i skomplikowanu :):) to gdzie ten Kamyk teraz jest ?? bo sie doczytac nie moge.[/QUOTE] Kamyk siedzi w hoteliku u Morii i dewastuje jej zastawę kuchenną dla psiaków :lol: Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='marysia55']Kamyk siedzi w hoteliku u Morii i dewastuje jej zastawę kuchenną dla psiaków :lol:[/QUOTE] Dzieki za wyjasnienie, bo myslalam, ze biedak nadal w schronie. :):) Quote
madcat1981 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Jak co miesiąc dokładam 5 zl dla Kamienia. Stan na 30 listopada 438,50 zł. edit. Dotarło 10 zł od Bambino Nowy stan na 30.11 to 448,50 zł Quote
magenka1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A ja dzisiaj dla Kamienie wysłałam 30 zł, niech chłopak powoli zbiera na usuniecie klejnotów :) Quote
Selenga Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='magenka1']A ja dzisiaj dla Kamienie wysłałam 30 zł, niech chłopak powoli zbiera na usuniecie klejnotów :)[/QUOTE] O właśnie, zapomniałam o tym. Moria, jeśli jeszcze coś zostało z tego wyjazdu Czarusia do okulisty, to może to na klejnoty Kamysia się przyda? Quote
Moria Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 To ja mu kupię za 50 zl zabawki z twardej gumy i 50 zl zostawie na kastracje. Quote
Recommended Posts