Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o własnie a czy Harley ma aktualne ogłoszenia może tzreba odnowic albo co ... kurde już nie wiem kogo pytac może poproszę o wciagniecie do adopcji fundacyjnych może to da większy odzew zobaczymy

Posted

Poprzedawniały się tylko te na mało popularnych stronach. Te pozostałe albo są ekhm... bezterminowe albo ustawione na długi czas ale...oczywiście przepatrzę sprawę.

Posted

Wczoraj ogłaszałam pewnego psiak, czyli chodziłam po stronach, gdzie umieściłam Harleya i...jego ogłoszenia wciąż wiszą w necie (tam, gdzie się to udało rozstrzelone na określone województwa).

Posted

Majqa może te ' łóżkowe " one są całkiem sympatyczne a zdjęcia porobie tylko pożyczę aparta gorzej z wklejaniem bo nie umiem:shake: a teraz mi nikt nie pomoże bo juz tam nie pracuje

Posted

no dobra trza sie przypomnieć :razz: umieściłam go na forum adopcyjnym fundacji oby wreszcie domek się znalazł ...jeśli to nie pomoże no to chyba tylko hotelik rozejrze sie gdzieś blisko

Posted

[quote name='Helga72']a jeśli się nie pojawią to jaki jest plan B[/QUOTE]

Trzeba go ogłaszać, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Podstawa to dobre zdjęcia, wybacz ale te łóżkowe wydają mi się zbyt zwykłe:-( Może ktoś, kto mieszka w łodzi i dysponuje dobrym aparatem(widziałam zdolne rączki chyba Naty od Jadzi) mógłby w tej kwestii pomóc?
Takie jest moje skromne zdanie. Może się mylę.