Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Allegro z uaktualnionym tekstem ze str.29 brak.[/quote]

Jak tylko sytuacja mojej psiny się unormuje i nikt nie zgłosi chęci przygotowania aukcji - zajmę się tym..
Karma wyrusza jutro w drogę

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane kobitki na Was zawsze mozna liczyć :loveu:teraz tylko trza się zebrać i zrobic dzikie tańce przy księżycu oczywiscie nago i domki sie będą bic o Harleya :evil_lol:

Posted

tak jest rozumiem , mamy wielki sukces dzisiaj bez problemu obcy człek co prawda u mnie na podwórku bez problemu pogłaskał Harleya :multi:nie było warków szczekania i takich tam :lol:

Posted

Helgo, wolę napisać to wcześniej. Jeśli możesz, a mam nadzieję, że tak, porozmawiaj proszę z mężem, czy możecie podjechać Waszym autkiem z Harleyem na zdjęcie szwów i przegląd. W pn/ wt, wiem już wstępnie, że raczej na bank nie będę w stanie pomóc.

Posted

[CENTER][COLOR=blue][B]Domiś, wielkie podziękowania za wsparcie żarełkowe dla Harleya![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B] :Rose::sweetCyb::calus:[/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

Helgo, jesteśmy na minusie [COLOR=#ff0000][B]- 10.95zł[/B][/COLOR][COLOR=black], dostałaś od Helgi&Ares karmę. Na ile szacujesz, że ona wystarczy? [/COLOR]

Posted

ponieważ Harley niezbyt chętnie je suche jednokolorowe to na dość długo :cool3: dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów pastyleczki dostaje regularnie co wieczór więc nie przewiduje większych kłopotów u weta .

Posted

właśnie wrócilismy od weta ale najpierw chce zapewnić ,że sacer z Harleyem to czysta przyjemność bylismy na osiedlu Mireckiego akurat kumulacja psich spacerów a Harley oaza spokoju wkoło małe jazgtliwe uboty a on aniołek zero reakcji :multi:a swoją drogą ja się nie nadaje do mieszkania na osiedlu ciężko mi zrozumiec dlaczego zryte dzbany posiadające małe , upierdliwe , wkur... jazgoty uważają ,że mogą chodzic bez kagańca i smyczy a to właściciel dużego musi miec ręce wyrywane ze stawu :angryy::mad:jak widzę takiego debila z małym debilnym pomiotem to tak mnie ochota nachodzi ,żeby oczywiście nie Harleya bo to oaza spokoju ale jakiegoś co bardziej nerwowego jak np. mastino 80 kg. wagi puścić i nauczyc hołotę zasad :diabloti: no teraz do rzeczy jesteśmy na minusie u weta 38,83 zł. Harley miał zdjete szwy ,oczyszczane gruczoły przyodbytnicze musi brać antybiotyk i ponownie byc odrobaczony bo saneczkowanie nie ustaje i muszę jak zauważę żyjatka zapakować je do słoika w piatek znowu do Pana doktora na sprawdzenie . Błagam o jakies pomysły skąd wziąć prawie 40 zł. plisssssssssssssssssss u mnie jesli chodzi o pieniądze to dno :-( umylismy też pupę po oczyszczaniu troszke sie ubrudził i nic żadnych warków czy protestów pies ideał :loveu:

Posted

[quote name='Helga72'](...) jesteśmy na minusie u weta [COLOR=red][B]38,83 zł[/B][/COLOR]. (...)[/quote]
[B][COLOR=red] [COLOR=black]Czyli całościowo, do tyłu -[/COLOR] 49.78zł.[/COLOR][/B]

Posted

Majqa na dzień dzisejszy to nie karma jest najistotniejsza tylko dług u weta w piatek znowu jadę z Harleyem i troche to niezreczna sytuacja to mnie bardzo martwi :shake: