Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jborowy']Wiem: [b]PALCAMI[/b][/quote]No niewątpliwie. Ale kiedyś, dawno temu, jednak poprosiła mnie o pewien konkretny trymerek. I potem napisała taki post:
[quote name='Nitencja']Ja wlasnie skonczylam meczyc mojego chlopaka malego. Trymerek naprawde cudo !!Prosze o e-mail, podziekuje jednak osobiscie jak sugerowalas A Ciebie wysciskam przy najblizszej okazji!! [/quote]

I tu nie chodziło o palce. :wink: Wiem, że nie jestem dla Ciebie żadnym autorytetem, ale palcami nikt przy wszystkich zmysłach pewnych części trymować nie będzie. :wink:

• 1 month later...
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtek']Po trymowaniu pearsonem Fu zarasta doskonałym włosiem :D Jest szorstka i lśniąca. Miodzio. :D[/quote]Super! O to chodziło. Cieszę się, że się udało. :D

Posted

Teraz ja będę kusić .. ;)
zmówiłam, dostałam i skubię a raczej wyczesuję podszerstek bo na skubanie jeszcze mojej i dakarowej cierpliwości brakuje :evilbat:
Na czapraku robię się takie śmieszne falki :o i kolor trochę wyraźniejszy ale generalnie to zmiany są minimalne, zobaczę co będzie później :)

Posted

Czym Wy tak kusicie? I jak to cudo zdobyliście?
Regon zarośnięty aż strach. Pewnie sama to nie dam rady zrobić go na AT znowu będę Niedzwiedzicę o pomoc prosić. Ja mam tylko niebieskiego Trixi :evilbat:

Posted

borsaf - jesteś lepsza bo ja mam czerwonego :evilbat:

Ja postaram sie poskubać narazie tym moim żelastwem :-? bo Vigo tak śmiesznie zarasta, że gdzie indziej jest w miarę a na szyji robi mu się szczecina a na podgardlu takie kłaczki kręcone :evil: a pozatym i strasznie grożnie wyglądą z takim " grubym karkiem" :wink: tylko tam cholera akurta najgorzej się dłubie. :roll:

Posted

Jeszcze do tego mój niechętnie stoi do trymowania. Moja niekonsekwencja wychodzi bo trzeba było go codziennie chociaż trochę wyskubywać :evilbat: No cóż, dzisiaj ma obiecane solennie, nie ma zmiłuj.
On brdzo ciężko ząbkuje. Dziąsła ma nabrzmiałe, krwawa obwódka nawet tam gdzie już się stały przebił. Okropność. I panci jest żal itak schodzi dzień za dniem bo jeszcze mu do tego skubanie fundować? :cry:

Posted

BORSAF- to nie kuszenie, tylko obiektywne fakty :wink: po prostu dobrze sie tym "żelastwem " trymuje .Tzn moim starym Hauptnerem trymowało sie identycznie, tylko pęcherze na rekach wychodziły łatwiej :evilbat:-sierść była tak samo dobra
A na nabrzmiałe dziąsła daje sie dzieciom gryzaki schłodzone w zamrażarce :evilbat: może i Regonkowi by to pomogło ???

Posted

[b]Niedzwiedzica[/b] dzięki za podpowiedź, jutro ide mu taki gryzaczek kupić, może faktycznie pomoże . Teraz trzonowce ida i dzisiaj to mnie przy zbawie normalnie pokrwawil pyskiem tak mu krew leci z ruszającego sie mleczaka :evilbat:

Posted

Na myśl mi właśnie przyszła histeryja, jak moja malutka Fu obgryzała klapka (dla ludzi z północy - laczka) i po wyrwaniu jego z jej paszczeny pozostał w nim ... mleczak. Jak sobie przypominam to się normalnie rozczulam... :D

Posted

[quote name='borsaf'][b]Niedzwiedzica[/b] dzięki za podpowiedź, jutro ide mu taki gryzaczek kupić, może faktycznie pomoże. [/quote]borsaf, ja robię tak: znajduję starą, bawełnianą skarbetkę. moczę w wodzie. Wyżymam, ale nie za mocnoe. Wiążę w środku duży supeł (czasami wiążę dwa czy trzy razy, żeby supeł tworzył dużą, fajną do gryzienia gulę w środku skarpetki). Całość wsadzam do zamrażalnika. Robię takich gryzaków kilka i zamieniam - jak jeden się roztopi, to chowam z powrotem do zamrażalnika i daję drugi.

[size=1]Czyli chyba psa nie kocham, bo kasy na zabawki nawet nie wydaję. :( [/size]

Posted

Witam :D
Jejku jak dobrze ze znalazłam ten temat :D naprawde przeczytałam wszystko z zapartym tchem :D
Mam pytanie czy stripper zółty nadaje sie do okrywówki sznaucera???

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']Dziekuje za odpowiedz; czyli który lepiej zamówic zółty czy czerwony?? który dokładniej wyrywa włos?? :)[/quote]Jeżeli chodzi Ci o dokładne wyrwanie całego włosa okrywowego na grzbiecie, to ja polecam żółty. Czerwony używam do przerzedzenia włosa - wyrywa mniej włosów przy każdym pociągnięciu, niz zółty.

Niebieski wyrywa jeszcze "dokładniej", tzn. jest gęstszy od żółtego i wyrywa na prawdę do skóry. Dla mnie, grzbiet idzie nim kiepsko - używam go raczej do partii, które mają być krótkie.

Posted

Wczoraj przyszedł kolejny pearson tym razem z drobnym zębem. Urząd Celny przetrzymał miesiąc u siebie, ale za "magazynowanie" :wink: nic nie pobrał.
Cacko, w ręce leży jak ulał, ostrze długie drobno ząbkowane, hehe wypróbuję go dziś na kotlecie schabowym. :lol:

Posted

[quote name='Wojtek']Urząd Celny przetrzymał miesiąc u siebie[/quote]Pewnie urządzili sobie konkurs kto zgadnie, do czego toto służy. :wink: Ciekawa jestem, jak zgadł zwycięzca. :wink:

Posted

Zazdroszczę Wam tych trymerków!
Ja nadl "przetrzymuje" pozyczonego od Flaire Pearsona... Kaska na tyle rzeczy potrzebna... i ciagle jej za mało! Ale tak sobie myślę, że (w ramach tego, że Czika dzielnie kibicuje mi przy każdej sesyjce) jak dostanę stypendium, to zainwestuje w narzedzie tortur! :lol:

[b]Wojtuś:[/b] Zabieraj się za skubanie i pokaż efekty!

Posted

Dla skubiących do "golaska" proponuję fiński Blackjack stripper, który zamiast ostrza ma gumę.
Super dla początkujących, bo nie ma mozliwosci przecięcia włosa.
Uzywam już prawie rok i bardzo sobie chwalę.
Cena 28euro z przesyłką. (nie płaci się cła)

Posted

[b]Martini[/b] Ja tylko oglądam sobie bo jakis musze kupic ale nie bardzo drogi i żeby się łatwo trymowało bo takiej pary w dłoni jak Niedzwiedzica to ja nie mam.
Wczoraj zrobiła Regonika w tempie powalającym. Co prawda po cichu sie zastanawiam kiedy mi ona psa podmieniła? Przyprowadziłam erdelka zarośniętego, a wyprowadziłam charcika włoskiego.
Jutro mam zamiar go ufocić to sami zobaczycie i na 10 grupę mod mnie z nim przepedzi.
A tak na serio to wielkie dzięki dla [b]Niedzwiedzicy[/b]