agaga21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mam tylko nadzieję że poszła w dobre ręce. czekam na link o tym astku.:-( Quote
anastacia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 podaję linka: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/placzacy-amstaff-szczecin-141253/#post12551834 Quote
fioneczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :placz::placz::placz::placz: słyszałam jego płacz i tak łapką prosi :( dlaczego !!??!??!!?!??! dlaczego te bydlaki pozbywają się swoich przyjaciół !!??!!??!!??! dlaczego !?!?!?!? :placz::placz::placz::placz: Quote
ageralion Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='anastacia']kamilawa właśnie pytałam się ageralion i w sumie dowiedziałam się to co już wiedziałam wcześniej, tzn. wiedziałam, że nie można wyprowadzać, ale nie wiedziałam, że można chociażby te z kwarantanny, a tam jest nasza psiutka, niestety, mają na to pozwolenie tylko wolontariusze, ja nią niestety nie jestem, chciałam być, ale po rozmowach na PW z pewną byłą już wolontariuszką - zrezygnowałam :-( Tutaj chciala bym wprowadzic sprostowanie :p Psy na spacer poza teren schroniska faktycznie moga wyprowadzac tylko wolontariusze. Na terenie schroniska, mozna wyprowadzic psa, spokojnie go rozpiescic smakolykami, pobawic, popsrtykac fotki itp. Co do psow z boksow ogolnych, niema mozliwosci wyprowadzenia psa z boksu, poniewaz po powrocie zostanie zagryziony przez wspolmieszkancow. Taka zazdrosc panuje wsrod psiakow. One potrafily sie gryzc miedzy soba nawet, jak poczuly ze dokarmiam chorego psa kilka boksow dalej. Edycja: a jednak, psiaki mozna wyprowadzac z boksow tylko jak sie jest wolontariuszem albo pod jego opieka. Powod tego ograniczenia jest prosty, to sa tylko psy i moga pogryzc osobe na drugim koncu smyczy. Quote
Recommended Posts