Jump to content
Dogomania

UWAGA! ab-agnieszka z Gliwic to oszustka! okradła bezdomne psiaki!NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!

Recommended Posts

Posted

nasze diablisko właśnie jedzie do nowego domu. na jego miejsce chciałybyśmy wziąć lady ze szczecina:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183474-Szczeniaki-to-m%C3%B3j-koniec-Lady...pozw%C3%B3l-mi-%C5%BCy%C4%87-w-DT-DS...jestem-chora-%28[/url]

potrzebne będą jakieś deklaracje na hotelik i ewentualne leczenie, jest podejrzenie nużycy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]zapłaciłam:
[COLOR=Red]-400ZŁ ZA HOTEL BARONA
-200ZŁ ZA HOTEL CANDY
-200ZŁ ZA HOTEL SIMENSA
-190ZŁ ZA TRANSPORT MORRISA ZE SZCZECINKA DO KLINIKI W ŚREMIE[/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=Red][B]zapłaciłam -774,92zł [/B][/COLOR]za operację i pobyt w klinice morrisa. jak dostanę fakturę to wkleję i uzupełnię post rozliczeniowy.

Posted

Do Bandy Bogatyńskiej dołączył Halo - 9 letni przepiękny amstaff, który znalazł się po śmierci właściciela w schronisku w Szczecinie.
Został z niego wyciągnięty i trafił do nieodpowiedzialnego Domu Tymczasowego (który deklarował się zostać wkrótce Stałym).

Halo w sobotę jedzie do hoteliku w Szczecinku u mariamc - koszt to 200 zł na miesiąc wraz z karmą + koszty leczenia (o wspaniałej opiece już nie wspomnę :))

Prosimy o pomoc i deklaracje - każda złotówka pozwoli uratować tego wspaniałego psa.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183464-Halo-przepiekny-9-cio-letni-TTB-do-uspienia-pilnie-poszukujemy-DT-DS-bez-zwierzat?p=14462427&posted=1[/url]

[SIZE=1][SIZE=2][COLOR=Black][B][IMG]http://lh6.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/S8XeKJqw1nI/AAAAAAAADx0/jmNijh8pzoQ/DSC_0348.JPG[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='agaga21'][SIZE=1]

[/SIZE][SIZE=1][U][B]doszły wpłaty:[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=1][B]280zł [/B][/SIZE][SIZE=1]agnieszka32 z bazarku
[B]300zł [/B][/SIZE] [SIZE=1]agnieszka32
[B]100zł[/B][/SIZE] [SIZE=1] fiks (za 2 miesiące)
[B]30zł[/B][/SIZE] [SIZE=1] justyna p.

serdeczne dzięki! [/SIZE] [SIZE=1]:)

jutro pierwsza operacja morrisa[/SIZE][/QUOTE] [SIZE=1]

[/SIZE][quote name='agaga21'] [SIZE=1][B]zapłaciłam:
[COLOR=Red]-400ZŁ ZA HOTEL BARONA
-200ZŁ ZA HOTEL CANDY
-200ZŁ ZA HOTEL SIMENSA
-190ZŁ ZA TRANSPORT MORRISA ZE SZCZECINKA DO KLINIKI W ŚREMIE[/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE][SIZE=1]

[/SIZE][quote name='agaga21'] [SIZE=1][COLOR=Red][B]zapłaciłam -774,92zł [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=1]za operację i pobyt w klinice morrisa. jak dostanę fakturę to wkleję i uzupełnię post rozliczeniowy.[/SIZE][/QUOTE]

[B][SIZE=4]podsumowanie od 16 kwietnia do tej chwili:[/SIZE]

wpłaty:
260zł agnieszka32 (bazarek)
300zł agnieszka32
100zł Fiks (za 2 miesiące)
30zł justyna p.
40zł conceited
10zł agnieszka s-d.
400zł ania z poznania (bazarek i deklaracja na marzec)
20zł chita
200zł andzia69
35zł bebcik
120zł baster&lusi [/B]

[B][COLOR=Red]wydatki:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red]-400ZŁ ZA HOTEL BARONA
-200ZŁ ZA HOTEL CANDY
-200ZŁ ZA HOTEL SIMENSA
-190ZŁ ZA TRANSPORT MORRISA ZE SZCZECINKA DO KLINIKI W ŚREMIE[/COLOR][/B]
[COLOR=Red][B]-774,92zł [/B][B]za operację i pobyt w klinice morrisa[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]-45zł za szczepienie i odrobaczenie barona

[SIZE=3][COLOR=Blue]serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc i bardzo proszę o jakiekolwiek deklaracje na HALO-nowego psa, którego wstawiła agnieszka32. pies jest starszy i nie wiadomo co mu dolega. wiemy jedno: osoby, które miały sie nim opiekować, kompletnie go 'olały' zostawiając go chorego właściwie na pastwę losu a także pozostawiając po nim dług w lecznicy.
halo jutro pojedzie z agnieszką32 do hoteliku u mariamc. jak już będzie bezpieczny, aga z pewnością wszystko dokładnie opisze na jego wątku.[/COLOR][/SIZE]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='ageralion']Kurcze nie lapie sie troche, ktore wplaty mam zaznaczyc na watku Halo?

Edit: juz wsio wiem... :)[/QUOTE]
nie m usisz zaznaczać u halo. tu są wszystkie wpłaty podane.

Posted

[quote name='mariamc']Agata, już 17.05. i co z kasą od ab-agnieszki?[/QUOTE]
agnieszka w piątek do mnie zadzwoniła by powiedzieć, że wpłaci dopiero dziś. właśnie sprawdzałam konto, jeszcze nic nie doszło.

Posted

właśnie dostałam od ab-agnieszki sms. pisze, że wyjechała wczoraj na 4 dni, przelew miała zrobić dziś jej mama, ale może jeszcze nie zrobiła i może dopiero zrobi ten przelew...

Posted

[quote name='agaga21']właśnie dostałam od ab-agnieszki sms. pisze, że wyjechała wczoraj na 4 dni, przelew miała zrobić dziś jej mama, ale może jeszcze nie zrobiła i może dopiero zrobi ten przelew...[/QUOTE]

Nie jestem w gorącej wodzie kąpana,ale dlaczego czeka z przelewem do ostatniego dnia?

Posted

Jeżeli po Twoim wpisie zaraz dostałaś smsa to widocznie czytuje dogo...

Jestem ciekawa czy faktycznie tak zrobi jak pisze...

Bo jej to już chyba nigdy nie będzie można uwierzyć...

Posted

[quote name='agaga21']właśnie dostałam od ab-agnieszki sms. Pisze, że wyjechała wczoraj na 4 dni, przelew miała zrobić dziś jej mama, ale może jeszcze nie zrobiła i może dopiero zrobi ten przelew...[/quote]

sciema straszna

Posted

[quote name='agaga21']właśnie dostałam od ab-agnieszki sms. pisze, że wyjechała wczoraj na 4 dni, przelew miała zrobić dziś jej mama, ale może jeszcze nie zrobiła i może dopiero zrobi ten przelew...[/QUOTE]

jak to mawia mój przyjaciel ... ona szybciej kłamie jak mój pies biega

Posted

zapraszam na bazarek dla Halo;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185844-modem-biżu-i-różności-na-Halo-do-31.05-do-0.00?p=14699025#post14699025"]http://www.dogomania.pl/threads/185844-modem-biżu-i-różności-na-Halo-do-31.05-do-0.00?p=14699025#post14699025[/URL]