Jump to content
Dogomania

UWAGA! ab-agnieszka z Gliwic to oszustka! okradła bezdomne psiaki!NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[B]za 2 dni mija ostateczny termin spłaty pierwszej raty, który ab-agnieszka sama wyznaczyła.[/B] przyznam się, że czekam jak na szpilkach w niepewności, czy dotrzyma słowa tym razem. rozliczenie z ostatnich dni zrobię za 2 dni, gdy dojdzie (lub nie) przelew od ab-agnieszki. w każdym razie jak minie termin.

Posted

Mam nadzieje ze jednak wplaci...bedzie Wam latwiej utrzymac psy w hotelu....ehhh tyle dobrego co robicie, tak sie staracie, flaki wypruwacie zeby zalatac te ogromna dziure finansowa i uratowac te psie istnienia...

Posted

[quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze jednak wplaci...bedzie Wam latwiej utrzymac psy w hotelu....ehhh tyle dobrego co robicie, tak sie staracie, flaki wypruwacie zeby zalatac te ogromna dziure finansowa i uratowac te psie istnienia...[/QUOTE]
właśnie nie mamy pieniędzy by pomóc któremuś ze szczecińskich bullowatych :( jest ich jeszcze 10, maja być pousypiane, przynajmniej część z nich :(
10 miesięczna mercy już została uśpiona, obawiam się że teraz kolej na halo:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183464-Halo-przepiekny-9-cio-letni-TTB-do-uspienia-pilnie-poszukujemy-DT-DS-bez-zwierzat[/url]

[quote name='majku33krakow']a była juz rozprawa?czy ugoda?.[/QUOTE]
nic nie wiem o zadnej udodzie. terminu rozprawy nie znam, pewnie śledztwo jest w toku.
[quote name='Alicja']Agata , poszła dyszka na Barona[/QUOTE]
dzięki alicja. jutro lub pojutrze uzupełnię rozliczenie.

Posted

[quote name='agaga21']

nic nie wiem o zadnej udodzie. terminu rozprawy nie znam, pewnie śledztwo jest w toku.[/QUOTE]
ab-agnieszka miała zostać przesłuchana w Gliwicach...

Posted

Dzisiaj jest TEN dzień - 15 kwietnia - który ma być dniem zwrotu 1 raty wyrządzonej przez ab-Agnieszkę szkody. Bardzo jestem ciekawa ...

Posted

[quote name='Kana']Cioteczko podaj mi na pw numer konta bo musze Ci zaplacić za bazarek ! :)[/QUOTE]

Podajcie numer konta na pw , jak net sie poprawi to cos wam pomoge....tylko dl przypomnienia podajcie linka do tego watku...

Posted

[quote name='E-S']Dzisiaj jest TEN dzień - 15 kwietnia - który ma być dniem zwrotu 1 raty wyrządzonej przez ab-Agnieszkę szkody. Bardzo jestem ciekawa ...[/QUOTE]
też czekam na to co będzie. agnieszka napisała mi wczoraj, ze dziś po południu wpłaci w banku kase....
[quote name='coronaaj']Podajcie numer konta na pw , jak net sie poprawi to cos wam pomoge....tylko dl przypomnienia podajcie linka do tego watku...[/QUOTE]
już wysyłam i dziękuję :)

Posted

[quote name='agaga21']Oświadczenie od ab-agnieszki
[IMG]http://i40.tinypic.com/4rrjpz.jpg[/IMG][/QUOTE]

rata miała być wpłacona do 15 a nie 15 po południu
możemy "prosić" o potwierdzenie przelewu ?

Posted

spokojnie dziewczyny. i tak nerwy nam tu nie pomogą. szczerze mówiąc liczę na ten przelew ale niezbyt wierzę, że rzeczywiście będzie. jeśli do jutra pieniędzy nie będzie to tytuł wraca do poprzedniego.

Posted

ab-gnieszko nie wierzyłam że wpłacisz pieniądze, nie wierzyłam a wręcz [B]byłam pewna[/B], że nie wpłacisz

przelew doszedł a więc mam nadzieję że Twój "honor wrócił" i spłacisz dług terminowo

od tych pieniędzy zależy życie psiaków