Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Nie mogę się dodzwonic do Kasi...ale z tego co kojarzę, to ona ma raczej więksiejsze klatki:shake:

Agaga - pytałaś na niebieskim?[/quote]
nie:oops: zaraz zapytam. ania próbuje do kajetana się dodzwonić by coś ustalić...mam ogromną nadzieję że jednak uda si,ę jutro oba psiaki zabrać.

Posted

jeśli to jest to schronisko:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Celestynowie
ul. Prosta 3, 05-430 Celestynów
to jest otwarte [B]do 15.00!!!

[/B]a w wołominie nie wiem, nie mogę znaleźć. no to nawet jeśli donvitow by pojechał po 13 to i tak nie zdąży :placz:
jedyna opcja jest taka, że ktoś wyciągnie nam psiaki ze schronów i przetrzyma kilka godzin...

Posted

W Wołominie ten pseudoschron znajduje sie przy lecznicy , który to schron prowadzą właśnie weci a lecznica czynna do 22 więc może i psiaka można zabrac do tej godziny .

Mieszkam blisko tego paskudnego miejsca ale klatki niestety nie posiadam i nie mam pojęcia kto posiada :(

Posted

[quote name='Laura1108']Zarezerwowane rozumiem przez Was ? Bo chyba nie przez jakiegoś dorabiacza co to sobie zamówił je w schronie ...:angryy:[/quote]
nie, nie przez dorabiacza. przez nas.;)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pitbull-red-nose-wenus-milusinska-sunia-potrzebuje-natychmiast-dt-ds-klembow-146109/[/url]

Czy będzie mógł ktoś pomóc w wizycie przedadopcyjnej ??

Posted

agaga21 jeśli psiaki nie pojechały z powodu klatki to za kilka dni powinnam dostać zamówione do Zielonkowej kociarni a one będą potrzebne dopiero na początku przyszłego tygodnia więc można pożyczyć.

Posted

[quote name='Marfi']agaga21 jeśli psiaki nie pojechały z powodu klatki to za kilka dni powinnam dostać zamówione do Zielonkowej kociarni a one będą potrzebne dopiero na początku przyszłego tygodnia więc można pożyczyć.[/quote]
plan jest taki, że donvitow pojedzie po psy swoim autem ze swoimi klatkami, także już z klatkami problemu nie będzie...jest jedynie obawa, że będzie kłopot z wyciągnięciem rudej...

Posted

przepraszam, klatki będą potrzebne na początku przyszłego miesiąca ;).
Ok, w razie gdyby coś to daj znać, klatki będę miała u siebie w Ząbkach więc niedaleko do Wołomina.

Posted

oba psiaki już bezpieczne, jadą z donvitow do wielkopolski!:multi:

[B]dziękuję ci vito![/B]:loveu:
kajetan mówi, że oba są tak fajne że chyba żadnego nam nie odda!:crazyeye::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']oba psiaki już bezpieczne, jadą z donvitow do wielkopolski!:multi:

[B]dziękuję ci vito![/B]:loveu:
kajetan mówi, że oba są tak fajne że chyba żadnego nam nie odda!:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:multi::multi::multi:
myslę ze jest odpowiednim kandydatem na tatę dla nich :eviltong: ... chyba może je zatrzymać :diabloti: