agaga21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 do której godziny schroniska w wołominie i celestynowie są otwarte?ktoś wie może? edit: o, widzę , że nasz problem powoli zaczyna się rozwiązywać:cool3: Quote
andzia69 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nie mogę się dodzwonic do Kasi...ale z tego co kojarzę, to ona ma raczej więksiejsze klatki:shake: Agaga - pytałaś na niebieskim? Quote
agaga21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='andzia69']Nie mogę się dodzwonic do Kasi...ale z tego co kojarzę, to ona ma raczej więksiejsze klatki:shake: Agaga - pytałaś na niebieskim?[/quote] nie:oops: zaraz zapytam. ania próbuje do kajetana się dodzwonić by coś ustalić...mam ogromną nadzieję że jednak uda si,ę jutro oba psiaki zabrać. Quote
agaga21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jeśli to jest to schronisko: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Celestynowie ul. Prosta 3, 05-430 Celestynów to jest otwarte [B]do 15.00!!! [/B]a w wołominie nie wiem, nie mogę znaleźć. no to nawet jeśli donvitow by pojechał po 13 to i tak nie zdąży :placz: jedyna opcja jest taka, że ktoś wyciągnie nam psiaki ze schronów i przetrzyma kilka godzin... Quote
Laura1108 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 W Wołominie ten pseudoschron znajduje sie przy lecznicy , który to schron prowadzą właśnie weci a lecznica czynna do 22 więc może i psiaka można zabrac do tej godziny . Mieszkam blisko tego paskudnego miejsca ale klatki niestety nie posiadam i nie mam pojęcia kto posiada :( Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 niestety wyjazd przełożony, psiaki muszą kilka dni poczekać. są zarezerwowane. Quote
fioneczka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='agaga21']niestety wyjazd przełożony, psiaki muszą kilka dni poczekać. są zarezerwowane.[/quote] oj :roll: no ale cóż jeszcze troszkę wytarzymają ... muszą Quote
Laura1108 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Zarezerwowane rozumiem przez Was ? Bo chyba nie przez jakiegoś dorabiacza co to sobie zamówił je w schronie ...:angryy: Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Laura1108']Zarezerwowane rozumiem przez Was ? Bo chyba nie przez jakiegoś dorabiacza co to sobie zamówił je w schronie ...:angryy:[/quote] nie, nie przez dorabiacza. przez nas.;) Quote
Laura1108 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pitbull-red-nose-wenus-milusinska-sunia-potrzebuje-natychmiast-dt-ds-klembow-146109/[/url] Czy będzie mógł ktoś pomóc w wizycie przedadopcyjnej ?? Quote
bebcik Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Na jakie konto przesłać pieniądze na kaszlaka i rudą? Quote
agaga21 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='bebcik']Na jakie konto przesłać pieniądze na kaszlaka i rudą?[/quote] wysyłam ci pw Quote
Marfi Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 agaga21 jeśli psiaki nie pojechały z powodu klatki to za kilka dni powinnam dostać zamówione do Zielonkowej kociarni a one będą potrzebne dopiero na początku przyszłego tygodnia więc można pożyczyć. Quote
agaga21 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Marfi']agaga21 jeśli psiaki nie pojechały z powodu klatki to za kilka dni powinnam dostać zamówione do Zielonkowej kociarni a one będą potrzebne dopiero na początku przyszłego tygodnia więc można pożyczyć.[/quote] plan jest taki, że donvitow pojedzie po psy swoim autem ze swoimi klatkami, także już z klatkami problemu nie będzie...jest jedynie obawa, że będzie kłopot z wyciągnięciem rudej... Quote
Marfi Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 przepraszam, klatki będą potrzebne na początku przyszłego miesiąca ;). Ok, w razie gdyby coś to daj znać, klatki będę miała u siebie w Ząbkach więc niedaleko do Wołomina. Quote
agaga21 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dzięki! jakby coś się zmieniło to poproszę cię o pomoc z klatkami. Quote
agaga21 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 oba psiaki już bezpieczne, jadą z donvitow do wielkopolski!:multi: [B]dziękuję ci vito![/B]:loveu: kajetan mówi, że oba są tak fajne że chyba żadnego nam nie odda!:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='agaga21']oba psiaki już bezpieczne, jadą z donvitow do wielkopolski!:multi: [B]dziękuję ci vito![/B]:loveu: kajetan mówi, że oba są tak fajne że chyba żadnego nam nie odda!:crazyeye::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :multi::multi::multi: myslę ze jest odpowiednim kandydatem na tatę dla nich :eviltong: ... chyba może je zatrzymać :diabloti: Quote
ania z poznania Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='fioneczka']:multi::multi::multi: myslę ze jest odpowiednim kandydatem na tatę dla nich :eviltong: ... chyba może je zatrzymać :diabloti:[/quote] O, i tym sposobem domek dla piesków został znaleziony :evil_lol::diabloti:! Quote
Kana Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ze co ze jak ? Na prawdę je zabierze do siebie ?:D:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='ania z poznania']O, i tym sposobem domek dla piesków został znaleziony :evil_lol::diabloti:![/quote] to zmieniamy temat wątku?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='andzia69']to zmieniamy temat wątku?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no właśnie, jak kajetan podeśle mi zdjęcia to założę im osobne wątki. Quote
Kana Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agag ale nam chodzilo o to że on bierze do siebie psiaki na stale :evil_lol: Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A czy będąc dzisiaj po Pręguska ktoś zwrócił uwagę na tę sunię mix astka ? Ona jest nowa musiała trafic do schornu w tym tygodniu :angryy: Quote
agaga21 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Kana']agag ale nam chodzilo o to że on bierze do siebie psiaki na stale :evil_lol:[/quote] no taaak, zapomniałam;) Quote
Recommended Posts