Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nie myślałaś ,że szkoda tych podziemi na Dolnym Śląsku ...tak oddać na zmarnowanie :hmmmm: ;)

Co do polityki to słowa wyjęłaś mi z ust , mam to samo patrzenie na politykierów ....i z ostatnim stwierdzeniem bardzo się zgadzam .
Kościelnych nie znam ... autobusowych czasem ,ale powiem Ci że bardziej mi doskwierają np Ci jak to nazwałaś geronci ...szczególnie podczas wizyt w przychodniach lekarskich :roll:
Mam do czynienia jeszcze z jednym szczególnie specyficznym rodzajem ludzkim poprzez pracę w placówce oświatowo-opiekuńczo-wychowawczej jaką jest przedszkole a mianowicie z rodzinamii objetymi opieką MOPSu ... to dopiero jest specyficzna grupa ... grupa pt,,bo nam się należy ,,

książkę by napisać ...

Posted

Te podziemia to należałoby dokończyć w taki sposób w jaki je zaczęto...

Tych co to im się należy to ja zaliczam właśnie do motłochu ;-)

Posted

Gioco napisał(a):
Te podziemia to należałoby dokończyć w taki sposób w jaki je zaczęto...

Tych co to im się należy to ja zaliczam właśnie do motłochu ;-)

aaaaa no to się rozumiemy :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
aaaaa no to się rozumiemy :lol:

My tak z Beam6 kolektywnie, poprzez konwersację telefoniczną do tego wniosku też doszłyśmy :-)

Posted

beam6 napisał(a):
...

Wszystkiego najpsiejszego dla Ciebie Dyziu z okazji rocznicy :buzi: - prezent dostaniesz jutro :evil_lol:

I dostał :lol: :

Posted

Nie był dłużny Beam6, która także dostała prezent z Dyziem w roli głównej :diabloti: :

[video=youtube;OrrmkEUcQxY]http://www.youtube.com/watch?v=OrrmkEUcQxY[/video]

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol: jaki bowski Pasztet z Cara :lol:

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr serwetka
http://img593.imageshack.us/img593/8061/p4120343.jpg

Tiaaa, bowski :lol:

Dostałam polecenie: przygotuj sobie razowy chlebek i kiszeniaka. To se przygotowałam. I co ? Pasztet siedzi na drukarce w pracy a Smerfa pewnie dalej się chichocze :evil_lol:

A pamiątkowa puszka robi od dzisiaj za nabiurkowy, podręczny piórnik ;)

Posted

beam6 napisał(a):
Tiaaa, bowski :lol:

Dostałam polecenie: przygotuj sobie razowy chlebek i kiszeniaka. To se przygotowałam. I co ? Pasztet siedzi na drukarce w pracy a Smerfa pewnie dalej się chichocze :evil_lol:

A pamiątkowa puszka robi od dzisiaj za nabiurkowy, podręczny piórnik ;)

Smerfy chichot bardzo zaraźliwy jest ;)

smaczny był później chlebuś z kiszeniakiem :lol:

Posted

Smerfi chichot od zawsze był chichotem diabolicznym :diabloti: Potrafi się rechotać jak ropucha a to pewnie dlatego, że u Babci w ogródku ropuchy podgląda ;-) Od jutra znowu będzie mogła prowadzić obserwacje i uczyć się ropuszych zachowań :evil_lol:

Chlebuś i ogórasa Beam6 sobie nabyła, zjadła i chociaż podczas Smerfich prób pływackich z głodu nie zemdlała :evil_lol: Przypomnę łaskawej pamięci Beam6, że deserek też był :diabloti:

Serwetka jest the best, ręcznie przez Beam6 robiona i aż Dyziek się zastanawia czy używać, czy też dalej paszczę ma wycierać w kocyk lub dywan. Szkoda mu, bo taka śliczna :loveu:

A Smerfa już śpi :multi:

Posted

Litterka napisał(a):
Gdzie można wytrzasnąć taki pasztet? Świetny pomysł!

Trafiłyśmy ze Smerfą przypadkiem robiąc zakupy remontowo - meblowe w jednej z warszawskich Galerii ;-)

Posted

beam6 napisał(a):
Zdecydowanie ;-)

I ok :-)

Chwilowo fotek nie będzie, ponieważ Dyzio, Aretha i Smerfa wyjechali do Dziadków z powodów od nich niezależnych ;-)