vege* Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='iwcza']Jasne że chcemy :loveu: Wygłaskaj Nuśkę :loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]Stefcia też [/SIZE]:loveu:[/quote] już wygłaskana, Stefcio też :loveu: [quote name='deer_1987'][URL]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/URL] przypomina mi Niunie z pyszczka :D[/quote] no rzeczywiście :lol: Nuka jakoś tak usiadła, że jej uczy ustały :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ja nic nie wiem o niuni, ani skad jest bo to nie jet szwedzki pies, ani wieku ani ew ras.. Quote
cockermaister Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='vege*']Nowe zdjęcia: :evil_lol: jestem z Nusi dumna i bardzo zadowolona dziś się nauczyła: -podaj łapkę -proś -proś i łapki (siada na pupie i obejmuje moją rękę łapkami) -a kuku!:evil_lol: -wejdź na krzesło -obrót -turlaj się (pracujemy nad tym) -ósemka (też pracujemy, ale bardzo ładnie jej wychodzi) ;)[/QUOTE] mądra dziewczynka tylko tak dalej :kciuki: Quote
vege* Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Dzięki, jeszcze chcę ją nauczyć, żeby mi nosiła zakupy, takie lekkie wiecie chodzi mi o np. batona, chipsy itp ;) ale nie chce mi trzymać małego koszyczka w pysku :cool1: wczoraj to trzymała przez chwilę małą torebeczkę z jej ciastkami i mi po chałupie z tą torebką uciekała :evil_lol: Quote
stratoos Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [url]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/url] jaka niewinna minka :evil_lol: :loveu: Sporo już umie :cool3: Wygłasz Nukę i Stefcia ode mnie ;) Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 witamy się :) jak nauczysz turlaj się, to nagrasz i pokażesz?? chciałabym to zobaczyć ^^ [url]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/url] <-- kotek ze shreka (nie obrażając psa oczywiście ;)) :evil_lol: Quote
vege* Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='stratoos'][URL]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/URL] jaka niewinna minka :evil_lol: :loveu: Sporo już umie :cool3: Wygłasz Nukę i Stefcia ode mnie ;)[/quote] Stecio wygłaskany i wycałowany Nuka też :eviltong: [quote name='as_kate']witamy się :) jak nauczysz turlaj się, to nagrasz i pokażesz?? chciałabym to zobaczyć ^^ [URL]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/URL] <-- kotek ze shreka (nie obrażając psa oczywiście ;)) :evil_lol:[/quote] Ok jak mi się uda to mogę nagrać tylko bez głosu bo coś mi się w aparacie z mikrofonem stało :angryy: no i baterie też do aparatu muszę kupić xD Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 postaram się wytrwać w czekaniu ;) lubię patrzeć jak innym wychodzą sztuczki :) Quote
vege* Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ja tez lubię oglądać sztuczki psów :loveu: Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Czarne kundliszcze, a ja jeszcze o zdjęcia tu nie marudziłam? Nadrabiam więc marudzenie :evil_lol:. PS. Przebrnęłam przez cały wątek :razz: Quote
vege* Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='as_kate']a planujesz uczyć jeszcze czegoś??[/quote] -aport -frisbee -liczenie -slalom między nogami (już jej nawet wychodzi, tylko ja się plączę xD) -wstydź się -zrób papa :evil_lol: no i nie wiem co jeszcze, coś się wymyśli :eviltong: [quote name='*Monia*']Czarne kundliszcze, a ja jeszcze o zdjęcia tu nie marudziłam? Nadrabiam więc marudzenie :evil_lol:. PS. Przebrnęłam przez cały wątek :razz:[/quote] No jeszcze nie marudziłaś :evil_lol: jak tak patrzyłam na galerię Hexy to na niektórych zdjęciach to identyko jak moja Nuka :eviltong: Quote
vege* Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 pies szczeka tyle razy ile palców mu pokażesz (załóżmy, że pokazujesz 3 palce) jak szczeknie te 3 razy no to przeryważ szczekanie i nagroda :) fajne wrażenie można zrobić na kimś bo ktoś może pomyśleć, że pies na serio umie liczyć xD :p Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='vege*']No jeszcze nie marudziłaś jak tak patrzyłam na galerię Hexy to na niektórych zdjęciach to identyko jak moja Nuka [/QUOTE] Z pyśka są podobne. Ja czarne zwierzaki (albo ciemne z czarną maską) kocham :loveu:. Chociaż są wyjątki ;). Świetna sztuczka z liczeniem. Też chciałam Hexę nauczyć, ale ona tak pyska drze, że się z nią dogadać nie da :roll: Quote
vege* Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Nuka też się drze jak zobaczy psa na 'swojej posesji' :evil_lol: (czyt. mieszkam w bloku i na około mojego bloku jest ogrodzenie z trawką, garażami itp) i Nuka właśnie ten obszar uważa za swoją posesję i nie wpuszcza obcego xD :evil_lol: dobrze, że dziś nie zobaczyła, że jakiś ratlerkowaty pies wszedł na tą 'jej posesje' bo by mi taki raban zrobiła, że szok :evil_lol: Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='vege*']pies szczeka tyle razy ile palców mu pokażesz (załóżmy, że pokazujesz 3 palce) jak szczeknie te 3 razy no to przeryważ szczekanie i nagroda :) fajne wrażenie można zrobić na kimś bo ktoś może pomyśleć, że pies na serio umie liczyć xD :p[/QUOTE] fajny motyw :evil_lol: moja nie jest szczekliwa więc odpada z naszego repertuaru :p Quote
*Monia* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Hexa jest szczekliwa z mojej winy. Jak byla mała to uczyłam ją dawać głos i oczywiście chwaliłam i nagradzałam. Teraz cokolwiek się dziwje to psisko szczeka - z radości, ze smutku i ze złości :roll: Quote
as_kate Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='*Monia*']Hexa jest szczekliwa z mojej winy. Jak byla mała to uczyłam ją dawać głos i oczywiście chwaliłam i nagradzałam. Teraz cokolwiek się dziwje to psisko szczeka - z radości, ze smutku i ze złości :roll:[/QUOTE] nabroiłaś :evil_lol: mam podobne skutki, tylko ze uczyłam Lucky dawania głosu jak już była dorosła, a poza tym i tak wygrała z nią natura, która jej mówi, ze szczekanie jest bebe ;) Quote
Cavy Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wpadliśmy się grzecznie przywitać. :evil_lol: Co u Was ciekawego i może mniej ciekawego? :eviltong: :loveu: Quote
vege* Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Witam cię! :multi: ciekawego to chyba nic a mniej ciekawe, że niestety tylko tydzień i szkoła :angryy: te wakacje tak szybko minęły strasznie szybko :angryy: nie no ja nie chce :-( a u ciebie co tam? ;) Quote
iwcza Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='vege*']niestety tylko tydzień i szkoła :angryy: te wakacje tak szybko minęły strasznie szybko :angryy: nie no ja nie chce :-([/quote] O tak. Ja wcale tych wakacji nie czuję a już muszę wracać do szkoły :placz: Quote
vege* Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 dokładnie :placz: dlaczego rok szkolny nie trwa tych 2 mies, a wakacje tych 10 mies :evil_lol: albo rok szkolny to jesień i zima, a wakacje wiosna i lato :razz: co wy na to? :P Quote
*Monia* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Co tu tak bez fotek? :mad: Ja mam jeszcze ponad miesiąc wakacji :multi: :eviltong: Quote
Recommended Posts