Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwcza']Jasne że chcemy :loveu: Wygłaskaj Nuśkę :loveu::loveu::loveu: [SIZE=1]Stefcia też [/SIZE]:loveu:[/quote]
już wygłaskana, Stefcio też :loveu:

[quote name='deer_1987'][URL]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/URL]
przypomina mi Niunie z pyszczka :D[/quote]
no rzeczywiście :lol: Nuka jakoś tak usiadła, że jej uczy ustały :evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vege*']Nowe zdjęcia: :evil_lol:
jestem z Nusi dumna i bardzo zadowolona dziś się nauczyła:
-podaj łapkę
-proś
-proś i łapki (siada na pupie i obejmuje moją rękę łapkami)
-a kuku!:evil_lol:
-wejdź na krzesło
-obrót
-turlaj się (pracujemy nad tym)
-ósemka (też pracujemy, ale bardzo ładnie jej wychodzi) ;)[/QUOTE]

mądra dziewczynka tylko tak dalej :kciuki:

Posted

Dzięki, jeszcze chcę ją nauczyć, żeby mi nosiła zakupy, takie lekkie wiecie chodzi mi o np. batona, chipsy itp ;) ale nie chce mi trzymać małego koszyczka w pysku :cool1: wczoraj to trzymała przez chwilę małą torebeczkę z jej ciastkami i mi po chałupie z tą torebką uciekała :evil_lol:

Posted

witamy się :)
jak nauczysz turlaj się, to nagrasz i pokażesz?? chciałabym to zobaczyć ^^
[url]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/url] <-- kotek ze shreka (nie obrażając psa oczywiście ;)) :evil_lol:

Posted

[quote name='stratoos'][URL]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/URL] jaka niewinna minka :evil_lol: :loveu:

Sporo już umie :cool3: Wygłasz Nukę i Stefcia ode mnie ;)[/quote]
Stecio wygłaskany i wycałowany Nuka też :eviltong:

[quote name='as_kate']witamy się :)
jak nauczysz turlaj się, to nagrasz i pokażesz?? chciałabym to zobaczyć ^^
[URL]http://img21.imageshack.us/img21/788/090819104740.jpg[/URL] <-- kotek ze shreka (nie obrażając psa oczywiście ;)) :evil_lol:[/quote]
Ok jak mi się uda to mogę nagrać tylko bez głosu bo coś mi się w aparacie z mikrofonem stało :angryy: no i baterie też do aparatu muszę kupić xD

Posted

[quote name='as_kate']a planujesz uczyć jeszcze czegoś??[/quote]
-aport
-frisbee
-liczenie
-slalom między nogami (już jej nawet wychodzi, tylko ja się plączę xD)
-wstydź się
-zrób papa :evil_lol:
no i nie wiem co jeszcze, coś się wymyśli :eviltong:

[quote name='*Monia*']Czarne kundliszcze, a ja jeszcze o zdjęcia tu nie marudziłam? Nadrabiam więc marudzenie :evil_lol:.
PS. Przebrnęłam przez cały wątek :razz:[/quote]
No jeszcze nie marudziłaś :evil_lol: jak tak patrzyłam na galerię Hexy to na niektórych zdjęciach to identyko jak moja Nuka :eviltong:

Posted

pies szczeka tyle razy ile palców mu pokażesz (załóżmy, że pokazujesz 3 palce) jak szczeknie te 3 razy no to przeryważ szczekanie i nagroda :) fajne wrażenie można zrobić na kimś bo ktoś może pomyśleć, że pies na serio umie liczyć xD :p

Posted

[quote name='vege*']No jeszcze nie marudziłaś jak tak patrzyłam na galerię Hexy to na niektórych zdjęciach to identyko jak moja Nuka [/QUOTE]
Z pyśka są podobne. Ja czarne zwierzaki (albo ciemne z czarną maską) kocham :loveu:. Chociaż są wyjątki ;).

Świetna sztuczka z liczeniem. Też chciałam Hexę nauczyć, ale ona tak pyska drze, że się z nią dogadać nie da :roll:

Posted

Nuka też się drze jak zobaczy psa na 'swojej posesji' :evil_lol: (czyt. mieszkam w bloku i na około mojego bloku jest ogrodzenie z trawką, garażami itp) i Nuka właśnie ten obszar uważa za swoją posesję i nie wpuszcza obcego xD :evil_lol: dobrze, że dziś nie zobaczyła, że jakiś ratlerkowaty pies wszedł na tą 'jej posesje' bo by mi taki raban zrobiła, że szok :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']pies szczeka tyle razy ile palców mu pokażesz (załóżmy, że pokazujesz 3 palce) jak szczeknie te 3 razy no to przeryważ szczekanie i nagroda :) fajne wrażenie można zrobić na kimś bo ktoś może pomyśleć, że pies na serio umie liczyć xD :p[/QUOTE]

fajny motyw :evil_lol: moja nie jest szczekliwa więc odpada z naszego repertuaru :p

Posted

Hexa jest szczekliwa z mojej winy. Jak byla mała to uczyłam ją dawać głos i oczywiście chwaliłam i nagradzałam. Teraz cokolwiek się dziwje to psisko szczeka - z radości, ze smutku i ze złości :roll:

Posted

[quote name='*Monia*']Hexa jest szczekliwa z mojej winy. Jak byla mała to uczyłam ją dawać głos i oczywiście chwaliłam i nagradzałam. Teraz cokolwiek się dziwje to psisko szczeka - z radości, ze smutku i ze złości :roll:[/QUOTE]

nabroiłaś :evil_lol: mam podobne skutki, tylko ze uczyłam Lucky dawania głosu jak już była dorosła, a poza tym i tak wygrała z nią natura, która jej mówi, ze szczekanie jest bebe ;)

Posted

Witam cię! :multi:
ciekawego to chyba nic a mniej ciekawe, że niestety tylko tydzień i szkoła :angryy: te wakacje tak szybko minęły strasznie szybko :angryy: nie no ja nie chce :-(
a u ciebie co tam? ;)

Posted

[quote name='vege*']niestety tylko tydzień i szkoła :angryy: te wakacje tak szybko minęły strasznie szybko :angryy: nie no ja nie chce :-([/quote]
O tak. Ja wcale tych wakacji nie czuję a już muszę wracać do szkoły :placz:

Posted

dokładnie :placz: dlaczego rok szkolny nie trwa tych 2 mies, a wakacje tych 10 mies :evil_lol: albo rok szkolny to jesień i zima, a wakacje wiosna i lato :razz: co wy na to? :P