Paulina_mickey Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Długo myślałam nad tym jak przedstawić Wam Kajfasza. Co chwilę słyszy się o cierpieniu kolejnego psiego nieszczęścia...Właściwie jedynie wybrańcy mają to szczęście poznać jeszcze co to jest miłość, czułość i ciepło rodzinne. Nie potrafię jakoś szczególnie przedstawić historii tego co mu się stało. Do schroniska trafił ze złamaną łapą. Założone ma druty w łapce... Siedzi sobie w kołnierzu w osobnym boksie... Jest to bardzo pogodny pies, pomimo tego co go zapewne spotkało. Garnie się do ludzi ,domaga się pieszczot, miziania i ludzkiej uwagi. :loveu: Kiedy pierwszy raz dziś Go zobaczyłam to się przeraziłam tym Jego "oprzyrządowaniem" ,bo to wyglądało na prawdę poważnie,ale kiedy pracownicy wypuścili Go z boksu to od razu zobaczyłam, że piesek doskonale sobie radzi i jakoś szczególnie mu to nie przeszkadza. Jest to pies wyjątkowy, ulubieniec pracowników :loveu: Wiem, od nich, że błąkał się ze złamaną łapką przez jakiś czas i dopiero straż miejska po zgłoszeniu przywiozła psiaka do schroniska. Nikt się nad nim nie ulitował, ani nie pomógł przez ten czas kiedy się błąkał! Teraz jest już bezpieczny lecz potrzebuje człowieka, kogoś kto pokocha Go tak bardzo jak On jest w stanie pokochać! Ktoś kto weźmie Go pod swoją opiekę będzie musiał się liczyć z tym, że czeka Go jeszcze rekonwalescencja. Oto Kajfasz, popatrzcie jaki On jest cudowny!:loveu: [/FONT] Mój uśmiech!:loveu: Taki jestem piękny!:loveu: Ciocia Kasia mnie mizia!Uwielbiam to!popatrzcie :loveu: A tu jeszcze ciocia Asia się przyłączyła. :loveu: I druty w mojej łapce. :-( To człowiek mi to zrobił...:placz: Mam jeszcze więcej zdjęć, ale pokażę Wam potem. Czy jest ktoś kto pokocha ślicznego owczarka? Liczę na Waszą pomoc ONkomaniacy :cool3: Filmiki: http://www.dogomania.pl/forum/12477922-post21.html http://www.dogomania.pl/forum/12478003-post23.html Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='zuzlikowa']Paulinko pisz natychmiast do Zbójni...gdzieś wyczytałam,że ma wolne miejsce dla Onka...bardzo Cię proszę -zapytaj go! Pies jest piękny:loveu: i strasznie żal byłoby gdyby nie mógł wykorzystać swojej szansy! Napisałam dziękuję :buzi: Quote
zuzlikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Paulinko pisz natychmiast do Zbójni...gdzieś wyczytałam,że ma wolne miejsce dla Onka...bardzo Cię proszę -zapytaj go! Pies jest piękny:loveu: i strasznie żal byłoby gdyby nie mógł wykorzystać swojej szansy! Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 I jeszcze zdjęcia: Popatrzcie jaki ON jest niesamowity :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Sliczny jest i taki radosny ..psy maja to szczescie , ze sie tak nie roztkliwiaja nad soba jak ludzie i nie mysla za dużo ;) dlaczego mnie to spotkało a nie jego itp.:eviltong: Quote
ANETTTA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 dajcie znac na owczarki :-(:-(:-(morda piekna Quote
Zbójini Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Oj ja nie mam domku aktualnie, u Rusłana może jeszcze mają ale miał byc DONek.Piszcie. http://www.dogomania.pl/forum/f85/ruslan-piekny-dlugowlosy-pojechal-do-wlasnego-domu-138785/index5.html Quote
Zbójini Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wrzucam na owczarki przystojniaka. Forum Owczarek.pl: Kajfasz-cudo z podrutowana łapą... Quote
Kaaasiaaa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 tu http://www.dogomania.pl/forum/f28/tulajacy-sie-onek-po-wawie-donka-juz-zlapana-prosto-do-ds-140088/index2.html ElzaMilicz pisala ze ma domek dla onka ale nie wiem czy nie szczeniaka Quote
matrioszka2 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Druciki, Basiu ...Ja też byłam przerażona.Pies kuśtykał, jak zwariowany.Nie piszczał. Quote
Chikinchan Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Cudny! :loveu: Oby łapka się ładnie i szybko goiła :oops::roll: Quote
plastelina Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ja tylko dodam, że łapa będzie wyleczona w schronisku i schronisko za to zapłaci:multi:o ile dobrze pamiętam to w przyszłym tygodniu ma mieć powyciągane te wszystkie druty. a pies jest cudowny, ja mam lekką traumę po owczarku pewnym a Kajfasza ani trochę się nie bałam, taki wielki psiak do miziania;) Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Wysłałam zaproszenie na wątek! Zaraz pokażę Wam filmiki. :loveu:Zobaczycie jaka pszytulacha jest z niego :loveu: I zdjęcia też wstawię. Quote
Basia1968 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 takiego tez szukamy - zwie się Bafi. Może przewędrował lasami - szlag wie - zaginął w Cyganach obok Tarnobrzega. Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Filmik. Obraz147.flv video by MiQsA - Photobucket Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Basiu porównaj ich kufy, mają inne ułożenie maści na nosie i głowie... To raczej nie ten sam piesek:-( Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 I jeszcze jeden. Obraz142-2.flv video by MiQsA - Photobucket Quote
Zbójini Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wstępnie byłby może domek ale dopiero w sierpniu... Forum Owczarek.pl: Kajfasz-cudo z podrutowana łapą... Quote
Kaaasiaaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale on jest spokojny i lagodny :crazyeye::razz::razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts