Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Zbójini']wstępnie byłby może domek ale dopiero w sierpniu... Forum Owczarek.pl: Kajfasz-cudo z podrutowana łapą... Link nie działa :-( To jakby ktoś był zdecydowany na 100% to trzeba było by Go stamtąd wziąść gdzieś do DT, tak mnie się wydaje, bo tam podejrzewam,że jak znajdzie się chętny to pies pójdzie do domu...A jego dom musi być na prawdę wspaniały! To cudowny pies, pomimo tego ile wycierpiał :loveu: Quote
matrioszka2 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Działa. Byłoby super, gdyby afera chciała wziąć go do Płocka.Oczywiście po wizycie przedadopcyjnej. Na wszelki wypadek można już poprosić dogomaniaka stamtąd (lub okolic) o deklarację sprawdzenia przyszłego domku. Chodzi o to, by później było sprawnie, a nie zrobiło się zamieszanie :kto pojedzie, kto sprawdzi, kto może i -ojej, co my zrobimy ... domek przepadnie ... Czy wiecie, kto jest z Płocka lub okolic ? Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 matrioszka2 napisał(a):Działa. Byłoby super, gdyby afera chciała wziąć go do Płocka.Oczywiście po wizycie przedadopcyjnej. Na wszelki wypadek można już poprosić dogomaniaka stamtąd (lub okolic) o deklarację sprawdzenia przyszłego domku. Chodzi o to, by później było sprawnie, a nie zrobiło się zamieszanie :kto pojedzie, kto sprawdzi, kto może i -ojej, co my zrobimy ... domek przepadnie ... Czy wiecie, kto jest z Płocka lub okolic ? Mi też działa, pewnie chwilowe jakieś problemy. :mad: Na mapie dogo trzeba sprawdzić, na pewno ktoś jest. Ale słuchajcie jeśli afera go chce ale dopiero w sierpniu to przydało by się go albo zaklepać, albo gdzieś do DT wziąść...Żeby Go nam nikt nie sprzątnął. Quote
plastelina Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Walerka na wątku pisała że on ma to mieć zdjęte za 2 miesiące czy jakoś tak, a nam pracownicy powiedzieli że za tydzień. Jeśli te 2miesiące to prawda to i tak do tego czasu pies chyba byłby w schronie?przynajmniej ja tak zrozumiałam że pies będzie do czasu zdjęcia tego czegoś z łapy w schronisku. Acha i trzeba pamiętać o tym że pies nie załatwia się w boksie,to tak na wszelki wypadek jakby ktoś do kojca na stałe chciał go wziąć. Paulina jakbyś powiedziała że filmik kręcisz to bym się tak w kadr może nie wepchnęła :oops::oops: Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 plastelina napisał(a):Walerka na wątku pisała że on ma to mieć zdjęte za 2 miesiące czy jakoś tak, a nam pracownicy powiedzieli że za tydzień. Jeśli te 2miesiące to prawda to i tak do tego czasu pies chyba byłby w schronie?przynajmniej ja tak zrozumiałam że pies będzie do czasu zdjęcia tego czegoś z łapy w schronisku. Acha i trzeba pamiętać o tym że pies nie załatwia się w boksie,to tak na wszelki wypadek jakby ktoś do kojca na stałe chciał go wziąć. Paulina jakbyś powiedziała że filmik kręcisz to bym się tak w kadr może nie wepchnęła :oops::oops: Nic się nie stało. Chciałam pokazać jaki On jest uśmiechnięty :loveu: I chyba mi się udało. :multi: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dziewczyny a myślałyście o hoteliku dla Niego? Quote
Paulina_mickey Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Oj nikt Cię nie odwiedza piękny :loveu::-( Quote
Paulina_mickey Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Może ktoś mógł by zrobić ogłoszenia dla niego? Ale podawajcie proszę wstępnie swoje namiary. Potem ew przekierujemy na schronisko. Quote
murzynka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 hej ja potrzebuje takiego !! najlepiej żeby to był pies tolerujący inne psy i zwierzęta:loveu: niestety mieszkam w Olsztynie i sama raczej nie dam rady zorganizowac transportu.. Quote
Paulina_mickey Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 murzynka napisał(a):hej ja potrzebuje takiego !! najlepiej żeby to był pies tolerujący inne psy i zwierzęta:loveu: niestety mieszkam w Olsztynie i sama raczej nie dam rady zorganizowac transportu.. A możesz coś więcej om domku powiedzieć? Zdajesz sobie sprawę, że psiak na razie ma kontuzje nogi a potem będzie potrzebował rehabilitacji?Poza tym Twoim obowiązkiem będzie również wykastrować Go.;) Z innymi psami raczej się dogaduje. Jest łagodny do ludzi, z innymi zwierzętami poza psami nie wiem jak jest bo tam są same psiaki. Quote
Paulina_mickey Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Murzynka możesz coś więcej napisać? Quote
Paulina_mickey Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Widzę ,że z tym domkiem to tylko nadzieje nie potrzebnie zostały wzbudzone. A odpowiedzi, żadnej:shake: No nic, szukamy dalej!!! Może ktoś zrobić ogłoszenia naszemu chłopakowi?? Quote
Kamila_ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Kasia (Afera) jest dalej chętna .. chyba że uda się znaleźć dom dla psiaka wcześniej :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']Kasia (Afera) jest dalej chętna .. chyba że uda się znaleźć dom dla psiaka wcześniej :loveu:[/quote] To było by wspaniale gdyby znalazł domek przez nas sprawdzony, bo ten pies na prawdę zasługuje na najlepszy dom na świecie. Matrioszka a co tam w ogóle u Niego słychać? Widziałaś Go jak byłaś?:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Kastracji w schronisku na pewno nie będzie , jak już to trzeba albo się zrzucić i zrobić przed oddaniem do nowego domu albo zadbać aby nowy domek to zrobił. Quote
Kamila_ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jakie są koszty kastracji psa o tej wadze co Kajfasz? pytania skierowane od Kasi (afery) Quote
Mike i Morgan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Napewno więcej niż 200 złotych chyba że macie tam jakiegoś znajomego weta i taniej zrobi:eviltong: Quote
Recommended Posts