Korciaczki Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mortikia napisał(a):Domek potrzebny jak najszybciej!!!:-( Domek nie wypatrzy pięknej Tiki tak daleko ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Taka śliczna i jeszcze nie ma domku :shake: Quote
mortikia Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Nie ma ani domku ani zainteresowania adopcją Tiki :shake: Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Tika w górę ! Domek coraz pilniej poszukiwany!!!! Miałam jeden telefon, pani miala oddzwonić, ale... cisza :placz: Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Rybka_39']Mów jakby oddzwoniła.:cool3: Oczywiście. Ale myslę, że nie ma za co czekac na ten telefon.... Pani była zdecydowana, ale jej mąż chciał rasowego psa... Dlatego domek nadal pilnie poszukiwany!!!!! :shake: Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Tika się przypomina! Będę miala ograniczony dostęp do komputera, dlatego proszę o podnoszenie wątku, zawiadomcie znajomych, trzeba działać :-( Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie ma sprawy- będziemy podnośić cudną Tikę ;) Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Taka fajniutka sunia szuka domku, a tu taka pustka :placz: Nie patrz na ten mój ogonek. No jak to jak? Tak z litością. Przecież jestem tak samo kochana, fajna, piękna jak każdy inny psiaczek. Spójrz tu, w moje oczy i pokochaj. Ja czekam na Ciebie, przyjdź po mnie... Czekam aż ktoś powie ,,J want You" i zaprosi na stałe do swojego serca. Twoja Tikunia... :loveu:T:loveu:i:loveu:k:loveu:a:loveu: Szukamy domku, szukamy... Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Korciaczki, pięknie napisane :loveu: Czy ktoś tu oprócz nas zagląda??????????????????????????????????:placz::placz::placz: Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zaglądamy, zaglądamy i piękną Tikę podrzucamy :lol: O nowe fotki prosimy- chcemy popatrzeć na pięknotkę Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Korciaczki napisał(a):Zaglądamy, zaglądamy i piękną Tikę podrzucamy :lol: O nowe fotki prosimy- chcemy popatrzeć na pięknotkę Z nowymi zdjęciami jest problem - mam zepsuty aparat, ale poproszę właścicieli, żeby zrobili jej zdjęcia i jak tylko będę w Warszawie (za parę dni) wrzucę na wątek. Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Jest mała szansa na domek... :oops: Powiem tylko, że jeśli ci ludzie się zdecydują to Tika trafi do Raju.......:multi:Ale więcej nie piszę, żeby nie zapeszyć. :p:eviltong: Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :multi: super, ale nie zapeszamy :oops: Czekamy na wieści, jakby co :loveu: Quote
Piromanka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mocno trzymam kciuki, żeby się nie wysypało... :nerwy: Quote
Recommended Posts