Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Tika ma upodobanie do telefonów komórkowych i pilotów od telewizora...... :roll: Czemu? Nasza pudliczka też kocha komórki i piloty - zawsze zanosi je na swoje posłanie.
Poza tym Tika to fajna suczka. Potrzebuje osoby, która zna się na psach i chce coś z psem robić - bieganie albo agility to byłby raj dla tego psa.

Posted

Napewno przyjdzie ten dzień kiedy zadzwoni telefon i znajdzie się domek idelany dla Tiki. My tymczasujemy koty, miałyśmy niedawno na DT koteczkę Salcię vel Fufu i też długo nie było telefonów. Później dzwonili sami ,,super" ludzie. Przyszedł taki dzień... znalazł się dom z marzeń i kicia ma się jak w raju. Była trudnym przypadkiem, a mimo to ktoś pokochał naszą Salcię. To tak na pocieszenie. Twoja Tikunia napewno znajdzie super domek i za to trzymamy kciuki :thumbs:

Posted

Świetnie, że Wasza kotka znalazła dobry dom :-) Z Tiką jest ten problem, że ja jej do siebie nie wezmę (nie mam miejsca na następnego psa na razie) i obawiam się, że ludzie, u których ona jest oddadzą ją byle komu.... :roll: Dlatego nawet z DT bardzo bym się cieszyła! A co do kotów - Tika wychowuje się z kotem ;)

Posted

ANETTTA napisał(a):
napiszcie dokaldnie jaka ona jest ...co ona niszczy tylko telefony i piloty ...

co ona dokladnie robi jak jets sama w domu

Zepsuła kilka komórek i pilotów od tv. Kiedy miała 5 miesięcy pogryzła nogę od krzesła. I tyle :roll:
Z kotem dogaduje się bez żadnych problemów.
Bardzo lubi gości.

Posted

ANETTTA napisał(a):
no to sorki bez paniki przy szczeniolu trzeba sie liczyc z jakimis małymi stratami a to sa małe straty .....

a jak zostaje sama skomli wyje szczeka ....

Kiedy zostaje sama NIE hałasuje, jest cicho.

Posted

[quote name='Spinca']Jestem na wątku, przekażę słodzinkę przyjaciółce. Co prawda nie dom z ogrodem, kawałek trawnika się znajdzie na terenie, ale za to przyjaciółka chowała setery pracujące całe życie. Zna się na takich oszołomkach ;)

Spinca, co z tym domkiem?

Sytuacja jest niefajna. Potrzebujemy domu dla Tiki. Coraz pilniej. W lipcu jej właściciele chcą wyjechać i nie mogą wziąć jej ze sobą. Ja nie mogę w tej chwili wziąć do siebie kolejnego psa - najzwyczajniej nie mam na to miejsca ani siły - mam dużo roboty przy naszych zwierzętach, teraz szczególnie, a w ciągu najbliższego miesiąca szykuje mi się kilka wyjazdów z haszczakami.... :roll:
Dlatego potrzeba nawet DT !! Tika jest tania w utrzymaniu, to mała suczka, mało je, jest ''wszystkożerna" ;) Przypominam, że Tika bardzo lubi wszystkie psy i wychowuje się z kotem.