Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted
Figa ma kopiowane uszka.

Ma obecnie 1 rok 9 miesięcy i 17 dni

:o :o a ja zawsze myślałam, że figusia jest starsza od Luny :o a tu wychodzi że moje maleństwo najstarsze? Luna urodziłą się 13 sierpnia 2002 roku :)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A no widzisz waszko :lol:

Figa urodziła się w sylwestra 2002 r :D :D :D

Może dlatego taka rozrabiara jest :lol:

A to kolejne zdjęcia szczeniaczków

(tych co wam wcześniej pokazywałam) :P

szczeniaczek6.jpgszczeniaczek7.jpg

szczeniaczek8.jpgszczeniaczek9.jpg

szczeniaczek10.jpgszczeniaczek11.jpg

Posted

Aha miałam się jeszcze coś zapytać.

Oczywiście jest to związane z galerią :lol:

Wszyscy sznauceromaniacy którzy mają zdjęcia swoich piechów na mojej www! Możecie mi przysłać zdjęcia swoich piechów? Bo mam te co mi przysłaliście, ale tu na DGM tak dużo się ślicznych pojawiło :D

Więc albo napiszcie na pw i wklejcie mi te zdjęcia albo wyślijcie na maila ([email protected]) :D

Pozdrawiam i dziękuję za uwagę :lol:

Posted

Ja wrzucę jeszcze fotki mojego sznauceroteriera skavińskiego ;)

"Ja zawsze jestem grzeczny"

_330034_n.jpg

"Niewygodnie hmm"

_318934_n.jpg

"Wystawię Wam jęzorek"

_330037_n.jpg

:fadein:

Posted

witajcie:) Pasavero a w jakim wieku są już te szceniackzi? bo słodizuchne...są...a p[wiedz mi jescze wszystkie są u hodowcy czy już któres odesży do nowych domków, mają już wybrane domki czu jeszcze nie? i przypomnij mi ile ich się urodziło:)....a sznauceroterier przesłodziuchny!

Posted

noo to wiem, ale psy z Sasquehanny są dosłownie wszędzie - chyba w większości ras, a w każdym bądź razie w wielu - nie wiem jak oni hodują te psy - byłam niedawno na stronie i :hmmmm: duuużo psów jest :o

Posted

witajcie! terazx ja jestem na kompie:) heh udało mi sie wygonić julke:) a zdjęcia są suuuuuuuperasne:) szkodam, że nie ma pieprzaczków, ale i tak super ze są:) Huricana i Dengi są cudowni:) ale ja też zauwazyłam, że wszedzie roi się od Sasguehanny - a moż emi ktoś pdoać stornę tej hodowli bo chętnie poogladam:) acha i moglibyscie mi powiedziec (jak nie tu to an sznauceromaniakach) co to za konkurencja najlepsza hodowla i najlepsza para hodowlana, jakie sa kryteria itd....

Posted

witajcie! agatko kiedy będą zdjęcia na KSP i czy zmierzacie zrobić jakies w najblizszym czasie maluszkom z miotu C i wstawić na stronke - było by super.

Ps. prosze sprawdź poczte i odpowiedz jak znajdziesz chwilke...

Posted

madzior_ka o tytuł "Najlepsza hodowla" oceniane są grupy uformowane z minimum 3 psów z tej samej hodowli.

"Najlepsza para" to pies i suka, które są własnością jednej osoby.

Agatko te fotki są pozmniejszane i popodpisywane, czasmi tak że "wchodzą" na psa, więc jeśli zdjęcia nie będą dostatecznie wyraźne to napisz które i wyśle ci nieobrobione.

Mam kilka zdjęć pieprzaczków, są niepodpisane, ale to już jutro wstawie może

Ktoś wie która suczka dostała zw.kl i kto wygrał rase w czarno-srebrnych? Bo ja niestety nie zostałam do końca :(

Posted

Że Foremniak to się domyślałam, ale właśnie która z suczek

No oczywiście ze zasłużenie wygrał!!!!!!!!!! I przecież został najlepszym reproduktorem klubu :lol: Może Agatka wie

Posted

nikt nic nie wie:((a ja sie musze dowiedziec jak sie tu foty wkleja to tez troche powklejam:))ale to moze przewyzszyc moje IQ, ktore jest rowne tak mniej wiecej IQ marchewki:)))))))))))))))

Posted

HURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA:))))udalo mi sie:)))))))))))))mimo,ze to moze niekoniecznie sznaucerek:))))))))))))))))))

[prosze mi tu bez sugestii o sprzedaży! - Mod]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...