julcia_so Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 No właśnie nie możesz tak mówić malawaszko!!! :-? A nic na to nie poradzimy, że ten sznaucerek średni jest taki wobec ludzi :wink:
malawaszka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Wiem, wiem, że nic na to nie poradzę że taki jest, ale po prostu widziałam go już u Marty, a jak nie u nij to miałam go wziąść do siebie, i jak się okazało jaki on jest to wpadłam w lekki dołek i rozgoryczenie, bo strasznie się już cieszyłam, że będzie miał lepiej - wiecie jakie to jest uczucie jak się strasznie z czegoś cieszysz, a tu lipa i spadasz na ziemię :-? i to było właśnie takie coś :roll: Ale jak tylko skończy kwarantanne i jak wróci DeDe robimy akcję z ogłoszeniami i będziemy mu szukać właściwego domu :fadein:
Pasavera Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 To może troszkę zdjęć Figi na poprawe chumorku :D Figusia kocha duuuuuuuuuże patyczki :D Niedługo następna porcja zdjątek, jak się z nimi uporam :lol: Będą mam nadzieje ciekawsze dla was :wink:
malawaszka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 :o WOW Pas - szybka jesteś, a Figunia jak zwykle przepiękna :angel: Nooo i te wielkie patyki - mam ich cały składzik na korytarzu :lol:
Pasavera Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 No to nastepna seria :D :D :D Figusia w ubranku :lol: Na tym zdjęciu niała być głowa DOGA ARLEKINA ! ! ! ale niestety mi zwiał a widziałam go tylko dwa razy i w dodatku nie miałam w tedy aparatu :roll: Ach ta ciekawość! taaaaaaaaaaaa......... rozkopywanie choinek to jest następna ulubiona czynność Figusi :lol: Niedługo nastepne :wink:
alexandra Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Gratuluję zdjątek no i przede wszystkim ślicznotki Figuni!! Pas robisz super zdjątka :wink: Zawsze coś się na nich dzieje, no i te chustki Figi - są super:)
Pasavera Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Kolejna ulubiona czynność Figi........ rozkopywanie kretowisk :lol: Figusia miała wilczy apetyt. No wkońcu cały czas na dworze boegała :D Figusia ze sznaucerkową skarbonka kupioną w Gdyni :lol:
malawaszka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Łoooom ja tesh kcem taką szlauferkową skarbonkę :angel: suuuper
Pasavera Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Nic trudnego, wystarczy pojechac do Gdyni :lol: ale niestety ta była jedyna :D :D :D
malawaszka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Hahahah ale nawet mu zrobili przyżółconą bródkę :lol: a gdzie się wrzuca pieniążki i jak się je wyciąga :evilbat:
malawaszka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Doopką się wyciąga??????????? :o :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Doopką się wyciąga??????????? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jak myslisz? :lol: :lol: :lol: a szyjką wkłada :lol: :lol: :lol:
Marta-m Posted July 28, 2004 Author Posted July 28, 2004 heh.....jakby tak każdemu sznaucerkowi doopką pieniażki wychodziły ,a nie te "inne" rzeczy......... :wink:
Marta-m Posted July 28, 2004 Author Posted July 28, 2004 I wtedy prawdopodobnie nikt nie uczyłby swoejgo psa zalatwianai sie na dworze...(po co ma kase gubić :lol: )............. :fadein:
malawaszka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 heh.....jakby tak każdemu sznaucerkowi doopką pieniażki wychodziły ,a nie te "inne" rzeczy......... :wink: Hahaha, noooo to ja bym była bogaczem - tak ze trzy razy dziennie miałabym dostawę kaski :lol:
Pasavera Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 eeeeeeeeeeeee............. To ja bym miała dwa razy dziennie :lol:
Pasavera Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 :o :o :o Abiś kopalnia złota :o :o :o :o malawaszka: http://dogs.pl/galeria/29/czardasz/czardasz001.jpg :D
malawaszka Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 Hihihi - kopalnia złota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Świetny cielak :angel:
julcia_so Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Pasavera Figusia jest SUPER i skarbonka oczywiście też!!!! :lol: :D POzdrawiamy!!!
madzior_ka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Hey! jejku.....ja dopietro teraz dowiedziałam się o śmierci CHESTERKA:(( strasznie mi go szkoda:( ........ ale ja musze się pochwalić wiem, że w tych okolicznościach nie wypada ,ale chcem sie usprawiedliwic swoja nieobecnosc na forum otóz przez tydzien byłam na obozie jeżdzieckim i pod koniec był egzamin i.........zdałam!! Mam Brązową Odznakę Jeździecką:D !!! a jutro znowu jadę tym razem nad morze i ni bedzie mnie nastepne 2 tygodnie, ale tutaj za momencik wstawie fotki wytrymwoanego Denisia:D
Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Czekamy na fotki Dena! A teraz czas na Figusię :D Ona tak kocha badyle że nawet z nimi / na nich śpi :lol: Figa uwielbia jeść ucho :lol: A tu w lesie OOOOOO znalazła kanię! Figa w galopie :D :D :D
malawaszka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Pasavera- piękne to zdjęcie na korzeniu - dlaczego nie przywiozłaś mi takiego korzenia do ogródka??? :-? :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts