Kora- Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 raczej kiedys inndziej wkleje lepsze zdjecie bo ja te zrobilam z kamery z kompa i troche kiepsko wyszło musze chyba kupić skaner...Kamera jest popsuta
Marta-m Posted April 24, 2004 Author Posted April 24, 2004 Piękne te wszyski zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze się że coraz wiecej ich tu przybywa:):):)
malawaszka Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 To już nie mam pojęcia o co chodzi - że wychodzą mi te krzyżyki. Robiłam wg tego co zobaczyłam we właściwościach zdjęć Justy bo też założyłam sobie konto na republice, alechyba muszę dać sobie z tym spokój. :-?
Pasavera Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 To zdjęcie (o ile je zobaczycie) to Lunka w plenerze: Trzeba było mi też przysłać to zdjęcie ! ! !Dogomaniacy mają pewne przywileje ! ! ! :wink: Wyślij mi je a ja je umieszcze na mojej www i tym sposobem bedziesz mogła wkleić je na tym topicu! :D Jak kiedyś miałam konto na interii to normalnie można było wgrać tam zdjęcia. Może coś żle robisz? napisz mi na maila co robisz po kolei a ja ci powiem co robisz żle :D jak chcesz oczywiście :wink:
malawaszka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 No tak - znowu się poprzednia próba nie powiodła: błagam zabę14 o usunięcie tych postów z krzyżykami Muszę jednak spróbować jeszcze jeden jedyny raz: no pięknie - dopiero odkryłam, że można przecież przed wysłaniem postu zrobić podgląd :wallbash: , ale mi wstyd :oops: , no ale teraz to zrobiłam i wiem już że to zdjęcie się pojawi więc pokażę jeszcze szaleństwa z przyjaciółką mają
Baster Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 a ja właśnie się przymierzam do wywołania filmu ze zdjęciami :D
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Zdjęcia yammy!!!!!!!!!!!!!!!! Piekne te Wasze sznaucery... szkoda, że ja nie mam żadnych zdjęć na kompie, to tez bym sie pochwaliła... :-? :wink: Just@ & GALA
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Heyka! Znalazłam właśnie kilka fotosków zimowych, a w ogóle to znalazłam mnóstwo zdjęć Lunki, oto one (niektóre): w zimowym galopie: mały bałwanek: a tutaj całkiem niedawno na działce jak już jej się nie chciało biegać: a może obawiała się że ją zostawię??: a tutaj pokurczyła się jak pierwszy raz dotknęła "dzikiej" wody: pierwszy kontakt z piaskiem zakończył się skosztowaniem go: i jeszcze trochę szaleństwa z kocicą: Pozdrawiamy Monika&Luna
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 uuups, ostatnie zdjątko już było, sorki, to wklejam jeszcze jedno:
Justa Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Lunka jest naprawdę piękna i na dodate baaardzo fotogeniczna;) Widzę, że to kolejny sznuacer, który nosi łańcuszek! :D 8) Chyba jeszcze pogrzebie w tym kompie, może znajde jakieś zdjątka?! Just@ & GAL
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Justa grzeg grzeb w kompie ! ! ! Chętnie zobaczymy jeszcze Gale ! ! ! :smilecol: :smilecol: jak zostać moderatorem?
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 jak zostać moderatorem? Już wiem wiem. przeczytałam na Miłośnikach sznaucerów :wink: A może ktoś inny wie coś o tym? piszcie na sznauceromaniakach albo na miłośnikach sznaucerółw bo tu powinno być duuuuużo zdjęć a nie sam tekst :wink:
Justa Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Nio i opłacało się poszukać;) Nio chyba już więcej fotosków nie wyciągnę z tego kompa. Więc to juz chyba wszystko... Just@ & GALA
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Ale Gala jest fajniuśka ! ! ! :D kurcze ale ona czarna! Wszystkie zdjątka są fajne ale mi sie najbardziej podoba to z kokardką :wink:
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 No - kokardka jest boska - tzn. Gala w kokardce :BIG:
Matt Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Zdjęcia z weekendu: Wraz z olbrzymem Rokim i ONką Wiki. Abi śpi: Szuka coś w trawie: Na polu :): Buszuje w trawie: Zajączek :): Abi oblizuje sie: Mała potyczka miedzy Rokim, a kundelkiem Kubą: Patrzą sobie w oczy :D: Każdy czegoś szuka: Oj chyba coś znalazła...: Buszowanie ;): Dwa sznaucery w całej okazałości: Tatuś z synkiem :D: Abi odwrócony: Samotna wędrówka: Oj coś znalazł :): Biegną (widać ONkę, ale ABI jest w trawie przed nią :P) Abi biegnie obok ONki, a Roki za nimi: No, to teraz trzeba nastepne zdjecia porobic ;)
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Haha, świetne jest "Buszujący w zbożu" i super wygląda razem z tym olbrzymem. Ja Wam zaraz pokażę jeszcz efotki lunki jak była mała, tylko muszę poskanować bo wtedy nie miałam cyfrówki
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 WOW...Matt ale super fotki ! ! ! Czekamy na jeszcze więcej Fajne tereny tam masz :D tam gdzie nieszkam nie ma żadnej większej łąki czy pola, jest jedna łączka ale zaraz obok ruchliwej jezdni :-?
Matt Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Dzięki :D Te tereny są na wsi u mojej cioci... ale to 12km od mojego mieszkania :D Justa: ustaw ten topic na górę
Marta-m Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 Ale zdjęc...no nareszcie!!!!!!!!!! Justa i Matt: Dzieki za te suuuper zdjecia:):):):)
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Poskanowałam trochę fotek małej Lunetki: tu uczyła się wyłazić z pudełka w którym siedziała jak zostawała sama w domu: przymierzała obrożę mojego poprzedniego psiaka Czika: pozowała pięknie do zdjęć: po pierwszej kąpieli: a tu malusieńka pozowała do portretu do książeczki zdrowia:
Marta-m Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 Malawaszko: piękna ta twoja Lunetka- na prawde!!!!!!!!!!!!! Gartuluje psiulka:)
Recommended Posts