Baster Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 zdjęcia suuper :D ja dzisiaj robiłam własnie basterowi sesje zdjęciową...ale niestety nie mam cyfrówki więc zanim sie wywoła to troche potrwa,...
Matt Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Uff.... No to jedziemy :wink: Zdjęcia robione dziś. Ma 10 miesiecy. Ze swoją ulubioną piłką: Z linką w pysku: :wink: W pełnej okazałości: Na tym balkonie przesiedzi parę godzin: Tu tez parę godzin, ale w oknie: :wink:
Marta-m Posted April 22, 2004 Author Posted April 22, 2004 Dzięki za nową porcję rewelacyjnych zdjec!!!!!!!!! :):):) Skoro masz teraz aparat to licze na to że tych zdjec w miare mozliwości i czasu bedziesz umieszczać często... :P :wink: acha...twój psiulek jest ślitniutki.....
Baster Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Matt Abi sliczny tylko wiesz doradze ci coś...następnym razem powiedz fryzjerce żeby nie goliła mu tak tego brzuszka i włosów na łapach ( tam co noga schodzi od brzuszka w dół)tylko żeby je jak juą mu odrosną ładnie równo troiszke wymodelowała i będzie super :D
Baster Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 to teraz pilnuj żeby nie miał kołtunów i poczekaj aż mu tam ta sierść narośnie i niech już mu fryzjerka tam nie goli maszynką :D
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 No to w końcu i ja spróbuję wkleić jakąś fotkę - na początej jedną i zobaczymy czy się uda :D ftp://ftp.republika.pl/Luna/Luna%20na%20parapecie.jpg Jeżeli to widać to jest to młodziutka Lunka na swoim (wtedy) ukochanym legowisku - teraz już sie tu nie mieści tak wygodnie więc zrezygnowałam z umieszczania jej tam :wink:
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Nie no to bez sensu co zrobiłam teraz - wkleiłam linka, a chciałam wkleić fotkę. napiszcie jak mam wpisać adres z ftpa żeby tu było zdjęcie
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 No to jeszcze jedna próba: ftp://ftp.republika.pl/Luna/Luna%20na%20parapecie.jpg
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Rezygnuję, nie wiem czemu jej nie widać teraz, pa :sadCyber:
Baster Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 malawaszko nie przejmuj sie ja też kiedyś próbowałam i nic z tego...ale jak wróci Matt to na pewno ci pomoże :D mi już nie raz pomagał! :)
Justa Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Nio nio widze jakieś próby wstawiania fotek... Tylko czemu nieudane??? Czasami republika nie działa jak należy... I czekam na fotkę!!!!!!!!!!!!! Just@ & GALA
Pasavera Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 To kilka fotek Figi ze spacerku :D Więcej na http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/galeria_figi.htm
Marta-m Posted April 23, 2004 Author Posted April 23, 2004 PIEKNY PIES....piekne tło....czego można wiecej chcieć od zdjecia...??:):):) dzięki za fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baster Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Figa jest naprawde piękną sznbaucerką :D to sa jej nahjnowsze fotki?
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Justa: Tak właśnie zrobiłam i wyszedł krzyżyk - może jakoś źle założyłam to konto na republice, sama już nie wiem. jak znajdę czas to jutro pomyślę nad tym
Pasavera Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Figa jest naprawde piękną sznbaucerką :D to sa jej nahjnowsze fotki? Tak to są nowe zdjęcia, niestety jakość nie jest super. Skan jest gorszy niż zdjęcie na żywo. Może mam skaner do kitu :( a zresztą... Figa jest czarna więc i tak słabo ją widać Pozdrawiamy
Pasavera Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Ah... Zupełnie zapomniałam :oops: to puchata owieczka a tu sznaucerek troche za krótko ostrzyżona ale sierść szybko odrasta :wink:
Kora- Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Jak tu sie dodaje zdjecia blagam pomozcie mi a dodam wam zdjecie kory
malawaszka Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 No to kolejna próba :wallbash: tym razem wklejam ze strony Izy, więc MUSI być dobrze: Tu była mała na parapecie Tutaj Lunka śpi słodziutko a tu siedzi uczona Luna na fotelu komputerowym a tu wspomnienie przyjaciółki Luny - Maji, która przekroczyła tęczowy most:
malawaszka Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 UDAŁO SIĘ :B-fly: Wychodzi więc na to, że mam coś źle w republice pokombinowane, jeszcze raz thx Iza, nareszcie moja Luna nie jest już tylko wirtualnym pieskiem :D
Pasavera Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Jak tu sie dodaje zdjecia blagam pomozcie mi a dodam wam zdjecie kory A masz już zdjęcia na jakimś serwerze? Jak tak to zrób tak: i Już! :D malawaszka : nie ma za co!!! Dogomaniacy muszą sobie pomagać!!!
Justa Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Nie no, zaledwie od wczoraj mnie nie bylo a tutaj juz tyle zdjęć!!!! Wszystkie psiaczki sa PRZEPIĘKNE!!! Just@ & GAL
Recommended Posts