Justa Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Pasavero jesteś główna siłą napędową tej galerii!!!! I zawsze znajdziesz jakieś cudne sznaucery, żeby nam pokazać :D Dziękujemy Ci!!! Just@ & GALA
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Pasavero jesteś główna siłą napędową tej galerii!!!! I zawsze znajdziesz jakieś cudne sznaucery, żeby nam pokazać :D Dziękujemy Ci!!! :thumbs:
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 To ja się dołączam do zasilania galerii Byłam z Lunką dzisiaj na działeczce poprzesadzać sosenki, baaardzo mi pomagała: Najpierw oczywiście trzeba oblecieć wszystkie zakamarki... ...i poznać sąsiada... ...po wysłuchaniu podstaw BHP możemy się zabierać do pracy... ...a po co ta łopata, przecież kopie się łapkami... ...może są tam jakieś skarby?... ...z jednej lub z drugiej strony... ...tak, tak, wiem że trzeba pogłębić... Wystarczy?
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 no widze że Lunka pomaga w domciu :wink: no porządna suczka ! ! !
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Hehe, robi co w jej mocy, chociaż na samym początku (pierwszy raz widziała łopatę) jak kopałam, to nie wiedziała co ja robię i skakała na mnie, przeszkadzała i próbowała szarpać spodnie i buty. Na szczęście zaraz jej przeszło :fadein:
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Malawaszka to zdjecia dla Ciebie: sznaucerka mini czarno-srebrna :lol: sorka że takie duże Nazywa się OLA (trochę dziwne imie, ale ona jest z Niemiec i tam nie ma takiego ludzkiego :wink: ) więcej na http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/OLA.htm
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 A teraz dalszy ciąg zdjątek. Po pracy przyszedł czas na zabawę: Uciekam, już nie chce mi się kopać... ...i przyniosłam pańci kółeczko - wcale go nie ukradłam ;))... ...a może jakiś aporcik?... ...piesek jest taaaki zadowolony... ...i taaaki zmęczony... ...jeszcze poza na koniec Pasavera dzięki :fadein:
Justa Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 malawaszka Lunka widze też lubi robotki na działce. GALA też się plącze jak mam cos przy drzewkach robi, ale nie kopie dołów (absolutny zakaz!!! mamusia jest przywiązana do swoich iglaczków i kwiatków ;) ). Pasavera To ostatnie zdjęcie z papużka jest takie słooooodkie!!!! Just@ & GALA
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Justa Luna też nie kopała - to tylko tak wygląda na zdjęciach, ona tylko tam myszkowała i szukała skarbów, a o kopaniu nawet nie pomyślała (chyba...)
Justa Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Aaaaaaaaa... to rozumiem już :D :lol: 8) Grzeczny piesek!!! Just@ & GALA
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 "walka na śmierć i życie ze ........... szczeniaczkiem......." dogonie go ! ! !
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Pasavera fajne te fotki - ostatnio widziałam właśnie jak suczka uciekała przed żądnym zabawy szczeniaczkiem - śmiesznie to wyglądało :lol: No i mały lotnik też fajowy :fadein:
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 kora1993 znowu nowy topik, no ale nie wiem czy to wypali bo ja np. nie mam tyle swoich zdjęć, a pozatym jakoś nie chcę żeby cały świat o mnie wiedział :-?
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 No a poza tym to przecież wklejaliśmy już swoje zdjęcia w galerii sznaucerów
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Mmmmmmmmm, wyściskać, wycałować. No to jest niesamowicte, że można tyle fotek obejrzeć i cały czas robią tskie samo ogromne wrażenie
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Mmmmmmmmm, wyściskać, wycałować. No to jest niesamowicte, że można tyle fotek obejrzeć i cały czas robią tskie samo ogromne wrażenie no nie? Ja też się dziwię że nigdy nie mam dość oglądania sznaucerków :D A teraz trochę pluszaków :wink: dzięki tej brodzie wygląda prawie jak sznaucer :wink: a ten jakiś zmutowany, można by się zastanawiać czy to napewno sznaucer :lol: $19,95 A może poduszka? Ta jakaś haftowana chyba a ta ładniutka :D
Justa Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Usunęłam post kory1993 bo ZNOWU założyła podobny do juz istniejącego... Wszystkie przecudne!!!!!!!! GALERIA jest the best, szkoda, że ja takich nie widuję w necie :-? Just@ & GALA
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 :D no... już myślałam że nikogo nie ma a tu prosze! Justa! :D dobrze zrobiłaś, przecież możemy tu wklejać swoje zdjęcia :wink: a i tak ie będzie ich tyle co sznaucerków :lol:
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Justa chcę zobaczyć zdjęcia Gali - takie jak to drugie u Pasavery
Pasavera Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 nio ja też jestem ciekawa jak Gala wygląda w pełnej okazałości :D
malawaszka Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 A to legowisko Lunki, co prawda nie na temat, ale co tam, w końcu galeria :D
Justa Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Nic nie poradzę na to, że nie mam cyfrówki i nie mogę pstrykać zdjątek pięknych! Ale już zbieram i może rodzice suie w końcu złamią, wtedy fotek będzie duuuuuuuuuzio!!! A co to znaczy w pełnej okazałości?? Już tu kiedyś była taka fotka gdzie GAL tak fajnie stała bokiem i było ja cąłą widać :) A teraz mam aktualne fotoski, ale nie mam komu zanieść, żeby zeskanował :( GALA spi obok mojego łóżka też na swoim posłanku ;) Just@ & GALA
Marta-m Posted May 18, 2004 Author Posted May 18, 2004 Ja tez wiem co to znaczy brak cyfrówy................
Recommended Posts