Pasavera Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Pasavera, Ty to chyba w necie tylko szukasz nowych zdjątek 8) Ale cieszę sie, bo zawsze coś fajnego nam pokarzesz!!! no tak bo tyle sznaucerków to ja nie mam :wink: ale chciałabym mieć :D przynajmniej 4 mini w każdym umaszczeniu :wink: bo na średniaka i olbrzyma nie mam tyle miejsca, zresztą na 4 psiaki też nie :lol:
Pasavera Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 i znowu przekoffane gromadki :D a tu troszkę większe sznaucerki :D
Pasavera Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 sorki że ciągle ja i tylko zdjęcia ale sznaucerki są przekoffanie ! ! !
Marta-m Posted May 8, 2004 Author Posted May 8, 2004 Pasavera Nie wiedze żadnych powodów do przepraszania, bo ta galeria jest włansie po to żeby umieszczać zdjęcia więc to że umieszczasz tu tak dużo foteek zasługuje tylko na pochwały :D
malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 No jasne Pasavero jak najbardziej te fotasy są tu na miejscu. Ja to się rozklejam coraz barzdziej z każdą kolejną serią fotek. SĄ PRZEBOSKIE. Aż brak słów - cudne
Justa Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Pasavera sznaucerki BOSKIE PO PROSTU!!! Mam zamiar dzisiaj GALE tak wyczesać jak te pieski na ostatniej fotografii... zobaczymy tylko czy psika sie nie zapłacze, bo jak ją czeszę, to drze się w niebogłosy!!! :roll: Uszate i ogonate rulezz!!! Just@ & GALA
malawaszka Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Niom też bym tak chciała Lunę wyczesać, ale ona podczas czesania wierci się, gryzie szczotkę, rozkłada się na podłodze, itd. i potem jest na mnie obrażona przez jakiś czas mimo, że po czesaniu dostaje zawsze smakołyk :fadein:
Justa Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Niom też bym tak chciała Lunę wyczesać, ale ona podczas czesania wierci się, gryzie szczotkę, rozkłada się na podłodze, itd. i potem jest na mnie obrażona przez jakiś czas mimo, że po czesaniu dostaje zawsze smakołyk :fadein: Tak, tak i skąd ja to znam.... :wink: :roll: :wink: :roll: 8) Just@ & GALA
Pasavera Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Niom też bym tak chciała Lunę wyczesać, ale ona podczas czesania wierci się, gryzie szczotkę, rozkłada się na podłodze, itd. i potem jest na mnie obrażona przez jakiś czas mimo, że po czesaniu dostaje zawsze smakołyk :fadein: Tak, tak i skąd ja to znam.... :wink: :roll: :wink: :roll: 8) nio....mi też to coś przypomina :wink:
malawaszka Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Ale dziewczyny - nie możemy popuścić tym małym naszym diablicom. Ja zaraz lecę z Lunką na spacer - przegonię ją za patykami, żeby się zmęczyła porządnie i jak wrócimy do domu to do dzieła :fadein:
Marta-m Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 No własnie to najlepszy sposób.... :D Zamęczyć psinke na dworze to potem nie bedzie nawet miała sił kłucić się ze szczotką :wink:
malawaszka Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Wróciłam ze spaceru, a teraz biorę się za czesanie - napiszę Wam potem jak mi poszło :wink:
Marta-m Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 Tak,tak czekamy........A może jakies foty????? :wink: :roll:
Pasavera Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Tak,tak czekamy........A może jakies foty????? :wink: :roll:To jest dobry pomysł :D sznaucerek podczas czesania :lol:Ale fajniuśkie zdjęcie to ze sznauciem przebranym za królika :P
malawaszka Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Udało się :B-fly: ale niestety fotek nie ma bo nie miał mi kto zrobić, ale nic straconego - postanowiłam teraz Lunę częściej czesać, więc niedługo pewnie będą takie fotki :fadein: Luna wymęczona po spacerze zachowywała się o niebo lepiej niż zwykle, dołączyłam do tego nagradzanie smakołykami jak stała chwilę spokojnie, no i ciągle do niej mówiłam, żeby się nie dekoncentrowała :wink: Oczywiście były momenty gryzienia szczotki czy grzebienia, ale wtedy brałam inną szczotkę (z miękkiego włosa) - taką do głaskania i Luna się uspokajała. Na koniec postawiłam ją na stole i nawet stała spokojniusieńko jak jej podcinałam grzywkę bo już prawie nic nie widziała bidulka. Tak więc pełen sukces :D
Marta-m Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel:
Justa Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Tak,tak czekamy........A może jakies foty????? :wink: :roll: Popieram FOTKI jakieś malawaszko!!! Ja byłam z GALĄ na drugim dzisiaj dłuuuugim spacerku, a ona nadal nie jest zmęczona :roll: :-? Ale i tak ją wyczeszę... A najlepiej obudze w środku nocy i taką nieprzytomną uczeszę :evilbat: JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 Tak,tak czekamy........A może jakies foty????? :wink: :roll: Popieram FOTKI jakieś malawaszko!!! Ja byłam z GALĄ na drugim dzisiaj dłuuuugim spacerku, a ona nadal nie jest zmęczona :roll: :-? Ale i tak ją wyczeszę... A najlepiej obudze w środku nocy i taką nieprzytomną uczeszę :evilbat: JusT@ & GALA To jak już ją bedziesz czesać to pstrykniesz kilka fotek?????????? :P :wink:
Justa Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Nio jasne.... jeżeli uda mi się ja przygnieść nogą i jednocześnie pstryknąć fotkę i ocalić szczotke... Just@ & GALA
Matt Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Nie tylko jedne diablice nie daja sie czesac... - taki diabel jeden tez :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D
Marta-m Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 Tak juz chyba wszystkie sznaucerki mają.......... :wink:
malawaszka Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 No Justa w środku nocy to też jest dobry pomysł - ja tak kiedyś zrobiłam i wtedy Luna była najspokojniejsza, nie chciało jej się nawet szczotki podgryzać. A o fotki postaram się może jutro podczas czesania 8)
Recommended Posts