:: FiGa :: Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Helga&Ares napisał(a):Asiu, schroniskowiec, rzecz jasna:eviltong: To będzie jakiś boksiu prawda?:loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 :: FiGa :: napisał(a):To będzie jakiś boksiu prawda?:loveu: bo normalnie zaraz wam pokażę:lol: to będzię (jeśli będzie) kundelek;) Quote
ariss Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Helga&Ares napisał(a):bo normalnie zaraz wam pokażę:lol: to będzię (jeśli będzie) kundelek;) no pokaz:razz::modla: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Helga&Ares napisał(a):bo normalnie zaraz wam pokażę:lol: to będzię (jeśli będzie) kundelek;) Poka! Poka! :cool3: :multi: :modla: Quote
Anka_ZG Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 poka, poka:lol: Masz wielkie serce dziewucho!!!:multi: Quote
Helga&Ares Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Słuchajcie, narazie jestem na etapie rozmów ze szkoleniowcem;) Jeszcze dłuuga droga zanim się zdecyduję Quote
ariss Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Helga&Ares napisał(a):Słuchajcie, narazie jestem na etapie rozmów ze szkoleniowcem;) Jeszcze dłuuga droga zanim się zdecyduję ale to nie zmienia faktu że możesz nam pokazać:loveu::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='ariss']ale to nie zmienia faktu że możesz nam pokazać:loveu::diabloti: Mam tylko zdjęcie jeszcze z czasó, kiedy była szczenna (choć ma około roku). Teraz wygląda inaczej, ma taki melanżyk na sierści Quote
Bewarka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Śliczna :loveu: Mam nadzieję, że wszystko się uda i dołączy do twojej rodzinki ;) Quote
ariss Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 troszke mnie zaskoczyłaś:loveu:nie wiem czemu ale myślałam,że to będzie jakiś duży psiak:diabloti:a czemu właśnie ona????:razz: Quote
:: FiGa :: Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Napisz nam o niej jak najwięcej :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://www.gaj.schronisko.net/images/adopcje/sup3/18127.jpg Czy mi się wydaje, czy ona jest malutka? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: W jakiej sprawie konsultujesz się ze szkoleniowcem? Coś jest nie tak? :roll: Quote
Helga&Ares Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Rozmaiwaiał z behawiorzysta ze względu na to, że Ares, kiedy jest sam w domu szczeka. Korcia jest spokojniutka, i jeżeli miałaby przejąć od Aresa takie zachowanie, to chyba by sąsiedzi tego nie znieśli. Obydwa pieski są zazdrosne.. Cieżki orzech Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ale boska:loveu: http://www.gaj.schronisko.net/images/adopcje/sup3/18127.jpg Cześć Helusia:loveu: masz zgyza.........ale na pewno podejmiesz dobrą decyzję...jaka by nie była;) Quote
Helga&Ares Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='apple']ale boska:loveu: http://www.gaj.schronisko.net/images/adopcje/sup3/18127.jpg Cześć Helusia:loveu: masz zgyza.........ale na pewno podejmiesz dobrą decyzję...jaka by nie była;) ojej, miło:loveu: zawsze wiedziałam, że we mnie wierzysz :diabloti: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Helga&Ares']ojej, miło:loveu: zawsze wiedziałam, że we mnie wierzysz :diabloti: Niezmiennie....od zawsze:grins: Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Trzymam kciukasy, mam wieeelką nadzieję, że suczka z wami zamieszka :) Quote
Recommended Posts