Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A za co teraz sunia jest u Jamora ? sorki za bezpośredniość, ale wiadomo, że tam gdzie jest jasność sytuacji ludzie chętniej się deklarują. A suni na pewno trzeba pomóc. Czy jest zadłużenie ?

Posted

nie ma zadluzenia
potrzebne sa deklaracje finansowe na kolejne miesiace

zreszta Mala jest w Hotelu u Jamora, mozna zadzwonic, sprawdzic, czy jest oplacona , kto oplaca

Posted

bez nerwów dziewczyny Ati od początku tj od 8.07. opłaca pobyt Dorki u Jamora no to sama ze sobą nie bedzie sie rozliczać, za hotelik od 15 do 30 wrzesnia przeleję ja pieniążki , jednak jest problem z co dalej ponieważ mąż pani która zdeklarowała się zabrać Dorkę nie jest zadowolony z tego pomysłu więc chyba z domku nic nie wyjdzie.
Laleczka sie zadomowiła u Jamora więc nie ma sensu szkukać czegoś innego , tym bardziej,że jamor pozwolił jej mieszkać u siebie do czasu aż znajdzie domek , a jak widać to nie jest takie proste

Posted

Ja się nie denerwuję :) pytam tylko a Ati nie powiedziała że sama za nią płaci. Dobrze by było pozyskać jakieś stałe deklaracje finansowe. Ja nie mogę niestety ale chociaż kilka złotych dołożę w tym miesiącu, do kogo mam przesłać ?

Posted

[quote name='jamor']a ja musze isc z nia do veta, alby sprawdzic czy jajca jej nie rosna , bo pyszczyc zaczyna.[/quote]
Dobre pomijam to ,że mnie to cieszy że wreszcie trochę własnej wartości poczuła :diabloti:, a z domkiem zobaczymy co się wykluje Stonka negocjuje z panią

Posted

Z domkiem kiepsko a u Jamora sie zadomowiła jednak wszyscy wiemy, że nie może tam zostać do końca swoich dni . Jest taka fajna , tylko potrzebuje solidnej opieki, nie wiem dla czego nikt jej nie chce . Nie wiem co dalej z nia zrobimy

Posted

Nie chcę się czepiać, ale może gdyby pierwszy post był czytelniejszy, to byłyby jakieś wpłaty. Sama bym chętnie parę złociszy podrzuciła, ale nie znalazłam np nr konta. Podajcie w pierwszym poście aktualne info, opis suni, gdzie przebywa, co potrzeba i konto. Bez tego raczej ciężko coś uzbierać. Na razie sobie zapisuję.

Posted

w takim razie aktualizuje pierwszy post i czekamy na deklaracje:eviltong:j[B]eżeli chodzi o numer konta to nic w tej chwili nie wiem,jeżeli będą deklaracje,będzie konto w tej chwili to mija się z celem[/B],miałam padnięty komp i mam nadzieje że to już za nami,dorka cały czas przebywa u jamora w hoteliku,nie jest juz taka wylękniona,zgłosił się dom chętny do adopcji dorki,czytali wątek,zaakceptowali umowę adopcyjną,odpisałam państwu,zobaczymy co będzie dalej,dora nie może mieszkać w boksie na terenie pustej posesji i tutaj chyba wszyscy sie zgadzamy,jeżeli nie może mieszkać z panstwem,musi zostać u jamora

Posted

[quote name='stonka1125']w takim razie aktualizuje pierwszy post i czekamy na deklaracje:eviltong:j[B]eżeli chodzi o numer konta to nic w tej chwili nie wiem,jeżeli będą deklaracje,będzie konto w tej chwili to mija się z celem[/B],miałam padnięty komp i mam nadzieje że to już za nami,dorka cały czas przebywa u jamora w hoteliku,nie jest juz taka wylękniona,zgłosił się dom chętny do adopcji dorki,czytali wątek,zaakceptowali umowę adopcyjną,odpisałam państwu,zobaczymy co będzie dalej,dora nie może mieszkać w boksie na terenie pustej posesji i tutaj chyba wszyscy sie zgadzamy,jeżeli nie może mieszkać z panstwem,musi zostać u jamora[/quote]
tak jest pani Aniu ale co dalej

Posted

[quote name='stonka1125']w takim razie aktualizuje pierwszy post i czekamy na deklaracje:eviltong:j[B]eżeli chodzi o numer konta to nic w tej chwili nie wiem,jeżeli będą deklaracje,będzie konto w tej chwili to mija się z celem[/B],......[/quote]

Deklaruje 20 zl/miesiecznie. Kto nastepny ?

Posted

[quote name='Lucyna']Ja mogę coś zadeklarować, ale niech się ktoś tu odezwie ...:crazyeye:[/quote]
Lucyna, ja na swoje pytanie musiałam sobie udzielić odpowiedzi sama. Może gdybym napisała, że pokryję koszty hotelu lub zaadoptuję Dorę, to ktoś by zareagował na tym wątku. :evil_lol:

Spróbuję szukać suni domu - mam nadzieję, że opiekunki Dory nie będą miały nic przeciwko temu. :razz:

Posted

jestem ,jestem,nie wiem jak długo bo komputer mi pada,co chwile go resetuje albo sam się resetuje,a jeszcze fajniej jest jak zupełnie nic się nie dzieje tylko wyje mu coś w tej skrzynce:angryy::angryy::angryy::angryy:
li1:loveu:dziękujemy,ja tez deklaruję 20zł,czyli:
[B]li1[/B]-20zł
[B]stonka1125[/B]-20zł
czekamy na kolejnych chętnych,państwo nie odpisali na mojego maila,ale propozycja była taka,żeby dora do czasu az wprowadzą się do nowego domu mieszkała w kojcu na terenie posesji,sama całą noc i kawałek dnia,uwazam,że to nie jest dobre wyjście dla dory,jest niewysterylizowana a poza tym powinna miec jak najwięcej kontaktu z nowymi ludzmi(tak w skrócie o aktualnej sytuacji)...
[B]hop![/B],oczywiście szukaj domku,nie mam nic przeciwko temu:lol:
dora ma odnowione i wyróżnione allegro ,jak tylko mi się uda(z powodów sprzętowych)zrobie obiecane bazarki

Posted

bez nerwów kobitki Stonka ma problemy z kompem ale daje radę , ja deklaruję 50 zł miesięcznie a jak będzie trzeba jakieś dodatkowe koszty np weta (różnie to bywa) to pokryję bez mrugnięcia okiem
przepraszamy za cisze w eterze ale ja z doskoku jestem na dogo staram sie finansowo pomagać a to wiąże sie z intensywną pracą , jednak obiecuję więcej nie zaniedbywać Dorki . Mam prośbę do Ati o numer tel na PW chciałabym pogadać o wszystkich wpłatach bo zdaje sie ,że trzeba będzie poprosić Jamora o podliczenie Dorki za okres od pierwszego dnia pobytu