Neczka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Verdana][SIZE=3]23 czerwca 09 oczy Cygara zgasły na zawsze...[/FONT] ____________________________________________ [FONT=Verdana] Był czas, kiedy było dobrze... Miałem dom, miałem swoich ludzi. Straciłem wzrok - straciłem wszystko. Stałem się nie potrzebny. Później był wielki strach... ulica, auta, ruch, szum... Zaciśnięto mi pętelkę na gardle i zawieziono do miejsca, gdzie dookoła pełno rozpaczy moich psich znajomych. Wyją, piszczą, płaczą... kilka głosów rozpoznałem - pewnie ich też się pozbyli. Tak trafiłem do schroniska dla nie chcianych. A mam dopiero 9 lat i czuję się świetnie... tylko te nie widzące oczy. Czy to jest we mnie najważniejsze ? Nie dostrzegają moich zalet, mojego miękkiego futra i pięknej postawy... Nie widzą, jak lubię psie towarzystwo i jak uwielbiam się do nich przytulać. Czy na zawsze zostanę "tym niewidomym", którego itak nikt nie weźmie ? [/FONT]- CYGAR, pies nie chciany Zainteresowanych adopcją CYGARA proszę o kontakt pod numerem 782 670 611, lub na maila [email protected] . Pies jest zaszczepiony kompleksowo oraz zaczipowany. Aby powiększyć, klik w miniaturkę zdjęcia Quote
Neczka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Tak...:shake: Spędziłam kiedyś sporo czasu skacząc i wymachując rękami przed jego boksem, nie robiąc przy tym hałasu... zero reakcji. Psiak mnie ewidentnie nie widział :shake: Quote
Neczka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 ...choćby DT dla psiny :shake: On tak bardzo potrzebuje człowieka :-( Quote
karolciasz28 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Neczka napisał(a):...choćby DT dla psiny :shake: On tak bardzo potrzebuje człowieka :-( Boże:-( żebym mogła pomóc:placz::placz::shake::shake::-( Quote
Neczka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 ...a żebym ja miała dom z ogrodem :roll: Quote
Becia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 śpij piesku smacznie...:sleep2:....może jak śnisz widzisz ten świat po swojemu... Quote
Neczka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Dzięki :) Może dzięki temu banerkowi zajrzy tutaj przyszły Cygarkowy domek :roll: Quote
Becia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jak patrze na niego to widzę Zenia naszego kochanego....:shake:....i robi mi sie bardzo, bardzo smutno....:great::great: Quote
rotek_ Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nie jest to specjalnie stary pies wiadomo co było przyczyną utraty wzroku Quote
Neczka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 becia66 napisał(a):jak patrze na niego to widzę Zenia naszego kochanego....:shake:....i robi mi sie bardzo, bardzo smutno....:great::great: Beciu, nawet nie strasz, że to się może tak samo skończyć... :-( Quote
majuska Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cygar, może wreszcie dałbys komus popalić ;):evil_lol: , chociaż Ty spokojny jesteś....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wypalony Cygar- czeka na dom po TM. Przygarnij psa (668642778) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts