luka1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Calibri]Wiosenny słoneczny poranek. W sadach wiatr strąca białoróżowe płatki kwiatów jabłoni. Miedzy źdźbłami traw przemyka kolorowy bażant, a w górze wyśpiewuje swoja radosna pieśń skowronek. Wokoło przejmujący spokój nie mający nic wspólnego z miejskim gwarem i brudem.[/FONT] [FONT=Calibri]Wśród tych pól i sadów mieszkają Pani Ela i Pan Andrzej. Ludzie niezwykli, ludzie którzy poświęcili swoje wykształcenie, swoją karierę, życie towarzyskie – no wszystko , dla swoich czworonożnych przyjaciół. [/FONT] [FONT=Calibri]Wśród blisko sześćdziesięciu psów - on jeden -MAX. Starszy, uratowany od śmierci po wypadku, boryka się ze swoją chorobą, ale ciagle kocha nad życie ludzi.[/FONT] Quote
luka1 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Max to bardzo przytulaśny psiak, diada pod nogami człowieka i od czasu do czasu trąca nosem prosząc o pogłaskanie. Quote
elmira Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Moze Maksia wrzucic na stronkę adopcyjną psich staruszków? Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='elmira']Moze Maksia wrzucic na stronkę adopcyjną psich staruszków? Monia jak możesz to wrzucaj :lol: Dodałam Maxa na stronę : Max - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
izzie1983 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witam. Ja wrzucę Maksia na www.psiegrane-marzenia.pl . Potrzebuję tylko następujących informacji o psiaku: - jaki stan zdrowia, czy na coś jest chory, bierze jakieś leki? - stosunek do zwierząt i dzieci (chociaż pewnie do dzieci nie było jak sprawdzić...) - dla kogo (czyli np. czy może mieszkać w mieszkaniu czy tylko w domu z ogrodem, jak dużo ruchu potrzebuje itp.) Dane do kontaktu już mam od Elmiry. Jak tylko dostanę informacje wstawię go na stronkę :-) Quote
elmira Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='izzie1983']Witam. Ja wrzucę Maksia na www.psiegrane-marzenia.pl . Potrzebuję tylko następujących informacji o psiaku: - jaki stan zdrowia, czy na coś jest chory, bierze jakieś leki? - stosunek do zwierząt i dzieci (chociaż pewnie do dzieci nie było jak sprawdzić...) - dla kogo (czyli np. czy może mieszkać w mieszkaniu czy tylko w domu z ogrodem, jak dużo ruchu potrzebuje itp.) Dane do kontaktu już mam od Elmiry. Jak tylko dostanę informacje wstawię go na stronkę :-) Izzie, bardzo, bardzo, bardzo dziekuję :) Quote
izzie1983 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Podziękujesz jak Max się tam znajdzie :eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czyli Max ma domek? Super :multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dziś rozmawiałam z Elą - opiekunką Maxa. Pies nie zostanie oddany, nie szukamy dla niego domu. Psisko jest chore i Ela chce by został u nich. Śpi z nimi w sypialni, cały czas z nimi łazi, przytula sie i świata poza nimi nie widzi - nie mają serca go wysyłać gdzieś w nieznane. Już nie ten wiek. Dziekuję za pomoc w szukaniu domu, ale tak będzie lepiej dla Maxsia. Cieszę się, że mogłam wam pokazać tego fantastycznego psa. Max to dowód na to, że nie tylko młode psiaki zasługują na ludzka miłość. Quote
Recommended Posts