Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri]Wiosenny słoneczny poranek. W sadach wiatr strąca białoróżowe płatki kwiatów jabłoni. Miedzy źdźbłami traw przemyka kolorowy bażant, a w górze wyśpiewuje swoja radosna pieśń skowronek. Wokoło przejmujący spokój nie mający nic wspólnego z miejskim gwarem i brudem.[/FONT]
[FONT=Calibri]Wśród tych pól i sadów mieszkają Pani Ela i Pan Andrzej. Ludzie niezwykli, ludzie którzy poświęcili swoje wykształcenie, swoją karierę, życie towarzyskie – no wszystko , dla swoich czworonożnych przyjaciół. [/FONT]
[FONT=Calibri]Wśród blisko sześćdziesięciu psów - on jeden -MAX. Starszy, uratowany od śmierci po wypadku, boryka się ze swoją chorobą, ale ciagle kocha nad życie ludzi.[/FONT]

Posted

Witam. Ja wrzucę Maksia na www.psiegrane-marzenia.pl . Potrzebuję tylko następujących informacji o psiaku:
- jaki stan zdrowia, czy na coś jest chory, bierze jakieś leki?
- stosunek do zwierząt i dzieci (chociaż pewnie do dzieci nie było jak sprawdzić...)
- dla kogo (czyli np. czy może mieszkać w mieszkaniu czy tylko w domu z ogrodem, jak dużo ruchu potrzebuje itp.)

Dane do kontaktu już mam od Elmiry. Jak tylko dostanę informacje wstawię go na stronkę :-)

Posted

[quote name='izzie1983']Witam. Ja wrzucę Maksia na www.psiegrane-marzenia.pl . Potrzebuję tylko następujących informacji o psiaku:
- jaki stan zdrowia, czy na coś jest chory, bierze jakieś leki?
- stosunek do zwierząt i dzieci (chociaż pewnie do dzieci nie było jak sprawdzić...)
- dla kogo (czyli np. czy może mieszkać w mieszkaniu czy tylko w domu z ogrodem, jak dużo ruchu potrzebuje itp.)

Dane do kontaktu już mam od Elmiry. Jak tylko dostanę informacje wstawię go na stronkę :-)

Izzie, bardzo, bardzo, bardzo dziekuję :)

Posted

Dziś rozmawiałam z Elą - opiekunką Maxa. Pies nie zostanie oddany, nie szukamy dla niego domu. Psisko jest chore i Ela chce by został u nich. Śpi z nimi w sypialni, cały czas z nimi łazi, przytula sie i świata poza nimi nie widzi - nie mają serca go wysyłać gdzieś w nieznane. Już nie ten wiek.
Dziekuję za pomoc w szukaniu domu, ale tak będzie lepiej dla Maxsia.
Cieszę się, że mogłam wam pokazać tego fantastycznego psa. Max to dowód na to, że nie tylko młode psiaki zasługują na ludzka miłość.