Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki cioci Monice skarpeta Tequili się powiększyła o 20zł z bazarku od Megii1.

RAZEM: 329zł

W tym tygodniu odwiedzimy potworki w hoteliku. Postaram się więc dopstrykać zdjęć.

Posted

doddy napisał(a):

P.S. Nie jestem pewna wpłaty od Anilla, wydaje mi się, że 20zł było na Tequile a 26zł na Logana za obróżkę. Jak coś to mnie poprawcie. :oops:

doddy 36 było na logana 10 z bazarku kardoe posałałam razem i widze że namieszalam :oops:

(nie umiem znowu znaleść bazarku z serwetkami i nie wiem ile jeszcze mam dosłać)
pozdrawiam

Posted

Dzięki Ci wielkie.
Jutro jadę do z sunią wołomińską więc do psiaków nie pojadę. Pojadę jednak w sobotę - zawieźć nową lokatorkę i w niedzielę już na dłużej.

Posted

Lał dzisiaj okrutny deszcz, więc zdjęcia słabiutkie.
Tequila super się uczy jak na psa, które miał takie braki a przede wszystkim biorąc pod uwagę fakt, że nikt nigdy nic z nią nie robił, nie ćwiczył, nie przytulał.
Tequila jest typem owczarka niemieckiego, jest czas spania, jest czas pracy. Jest strasznie chętna do pracy, a także podobnie histeryczna do ONków.
Opanowała już wszystkie komendy, które muszą być wydawane bardzo cicho i powoli bo suka jest nakręcona okrutnie.

Błagam o pomoc w zbiórce funduszy na hotelik laleczki. Brakuje nam 400zł.

• 2 weeks later...
Posted

U Tekli nic nowego. Myslelismy ze będzie już miała fajny domek, państwo długo z nami siedzieli u Tekli, szkolili się, ale państwu się coś źle w życiu ułożyło i na razie odwlekli chęć adopcji.

Jakieś wpłaty doszły, ale rozliczenie dodam w wolnej chwili.

Posted

Byliśmy dziś u psiaków w odwiedzinach. Niestety na bardzo ekspresową wizytę bo na trasie łapaliśmy owczarka z bezwładną łapką biegającego pomiędzy autami.
Nie robiłam zdjęć, bo belg był ważniejszy.

Niestety na razie same oszołomy dzwonią o Teklę. :-(