Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorka1977 napisał(a):
gdybym mogła zabrałabym je wszystkie.........:-(
Pomogłaś Pomponowi i dzięki Tobie jest najszczęśliwszym psem :) Reszty zabrać nie możemy, ale szukamy dla nich innych, dobrych domków... musi się w końcu udać ;)

Posted

....no i chyba działa to przyciąganko, bo miałam zapytanie o Beziaka, na razie niezobowiązujące, ale przynajmniej nie ma dołujacej ciszy. No to przyciagam dalej!!!

Posted

wiecie co,wczoraj moja ciocia opowiadala,ze jak wracała z synem ktorego odbierała z wojska kolo Wysokie Mazowieckie i gdzies po drodze nie pamięta gdzie,zatrzymali się w lesie a tam w środku tego lasu stała buda i pies na łańcuchu.Mało tego,z psem siedział lis....Ten psiak musiał tam długo mieszkać chyba....Nie daje mi to spokoju od wczoraj...Po co komu pies w lesie? Z tego co mówiła były tam tylko lasy więc po co ten pies? Dziwna sprawa.Muszę sie dokładnie dowiedzieć gdzie to było.Co wy o tym myślicie dziewczyny?

Posted

No pięknie... trzeba się przejść i zobaczyć co tam się dzieje. Weź ze sobą aparat i porób zdjęcia w razie czego i zgłosi się do TOZ'u... :shake: A;bo poprostu zabierze psiaka, jeśli będzie trzeba...

Posted

Dostałam takie zapytanie

Wiadomość od: ksenia1606 (12) , wysłana z komputera o numerze IP:********
Strona z przedmiotem: Słodka Beza czeka na dom. Przygarnij psa/ pies
Treść wiadomości:
Witam,bardzo chcielibyśmy dać Bezie dom i serce!!!Jest tylko jedna przeszkoda,mieszkamy w Wadowicach w woj.małopolskim i nie mamy jak przyjechać po sunię,czy byłby mozliw dowóz w aż tak dalekie miesce?Bardzo nam zależy!!!!Prosze pomózcie!!!!!Pozdrawiam i jeszcze raz proszę o pomoc,a ja ze swojej strony gwarantuję,że Beza znajdzie u nas tyle uczucia i dobroci ile tylko będziemy w stanie jej ofiarować! Katarzyna

P.S.Prosze o odpowiedz i czekam niecierpliwie

Posted

majuska napisał(a):
No i zrobił sie z tego jeden domek, ta pierwsza pani zrezygnowała:shake: Zaraz dzwonię do Wadowic....

To ta o ktorej rozmawiałysmy:roll:

Posted

A i Wadowice się dziwnie zachowują, najpierw nie odebrano, a teraz już telefon wyłączony jest:shake: Spróbuję jeszcze potem. A jak nie, to czekamy dalej, ale przynajmniej sie coś dzieje....:roll:

Posted

Chyba nici z domków, zległa cisza.......
Ale Beziku nie poddajemy się!!!

A wczoraj spacerkownia z trochę nieśmiałym kumplem z boksu, ale fajnie było.....

Posted

Uwaga ! Uwaga ! rozmawiam z Wadowicami, podobno awaria telefonu była ( i nadal jest ) mailujemy..... czekam na ostateczną decyzję i zgodę na wizytę przedadopcyjną.

Posted

[quote name='majuska']Uwaga ! Uwaga ! rozmawiam z Wadowicami, podobno awaria telefonu była ( i nadal jest ) mailujemy..... czekam na ostateczną decyzję i zgodę na wizytę przedadopcyjną.[/quote]
Ci,czekamy:razz: