Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']http://i1130.photobucket.com/albums/m533/fonia123/_DSC_0295.jpg
jaka mordeczka uhahana!

a ten drugi prezent to co to takiego?

a to inteligentna zabawka. chowasz smaka pod pionkiem i głodomor musi znaleźć ;) Feta jest strasznie żarta, więc uwielbia wszelkie zabawy związane z poszukiwaniem czegoś do konsumpcji :D

[quote name='malawaszka']świetna jest!!! uwielbiam ją!!!!! :loveu:

dziękujemy bardzo :)

Posted

zapraszamy na nowe bazarki na Fundację S.O.S.Bullterrier:

piękne podusie:

gadżety, czyli lusterka, breloczki, latarki, zapalniczki i naklejki z bullkami:

ciuszki:

i duża klatka dla królika/świnki w dobrej cenie:

Posted

impreza urodzinowa Feci :)
z małym poślizgiem, ale udało się. Ze wzgędu na zamiłowanie Feci do atakowania fal impreza urodzinowa Fetki musiała się odbyć nad morzem :)

oczywiście był tort, który został schrupany w kilka sekund :loveu:

nieśmiałe początki - zdziwienie było wielkie jak dostała w japę od fali :crazyeye:

ale potem już zabawa była na całego :evil_lol:

Posted

To jest własnie najlepsza zabawa - nurkowanie po linkę :) na szybko przed wyjazdem kupiłam taką lichą linkę i została ona, podczas zabaw wodnych, przegryziona z 5 razy :evil_lol:

Posted

po 2 latach stał się cud :)
Fecia dostała nowe posłanko i zrezygnowała ze spania w moim łóżku. Odzyskałam moje legowisko i nie muszę już spać z nogami na ziemi, walczyć o kołdrę i znosić kopania, jak Fecia biega przez sen :D
Już 2 noce przespała na swoim posłaniu i co dziwne 2 razy o 8.00 przyszła do mnie do łóżka się poprzytulać. Chyba połknęła zegarek :D