bianka19 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Clandestine']Witamy :laugh2_2:[/quote] Siemanko :sweetCyb: Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Maks i Spark']Poczekamy ;):p A.[/quote] Dziękuje , że jesteście tacy cierpliwi :roll: :oops: Quote
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='bianka19']Postaram się niebawem dodać zdjęcia , ale nie obiecuję , że to będzie szybko :shake: Bo tyle zajęć na głowie , że hoho :crazyeye::crazyeye: I jeszcze lekcje do robienia [SIZE=1](które robię godzinami , bo myślę , jak żółw :oops:) [/SIZE] [SIZE=1][SIZE=2]Może jutro postaram się o zdjęcia , albo pojutrze ;)[/SIZE] [/SIZE][/quote] Świetnie! Bedziemy zaglądać w oczekiwaniu na nowe foty :multi:. Oj, ja też mnóstwo zajęć...Ale jutro mam...Tylko 5 godzin w szkole!!! Az sama w to nie wierzę, że w gimnazjum może być tak mało godzin :multi::multi::multi:. A tak w ogóle z lekcjami nie wyrabiam...Właśnie jestem w trakcie odrabiania-bardzo powolnego, bo non stop wchodzę by napisać jakiś post :evil_lol:. Pozdrawiamy. Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Minerva']Świetnie! Bedziemy zaglądać w oczekiwaniu na nowe foty :multi:. Oj, ja też mnóstwo zajęć...Ale jutro mam...Tylko 5 godzin w szkole!!! Az sama w to nie wierzę, że w gimnazjum może być tak mało godzin :multi::multi::multi:. A tak w ogóle z lekcjami nie wyrabiam...Właśnie jestem w trakcie odrabiania-bardzo powolnego, bo non stop wchodzę by napisać jakiś post :evil_lol:. Pozdrawiamy.[/quote] Super , że poczekacie :multi: Ja też właśnie zabieram się zaraz za zadanko lekcyjne :eviltong: Ale naszczęście tylko jedno , bo wszystko co miałam zadane zrobiłam przedtem , ale też głupio , żeby zadawać na weekendy :angryy: Quote
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='bianka19']Super , że poczekacie :multi: Ja też właśnie zabieram się zaraz za zadanko lekcyjne :eviltong: Ale naszczęście tylko jedno , bo wszystko co miałam zadane zrobiłam przedtem , ale też głupio , żeby zadawać na weekendy :angryy:[/quote] Ja właśnie kończę. Z tym zadawaniem na weekendy w 100% się zgadzam. Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Minerva']Ja właśnie kończę. Z tym zadawaniem na weekendy w 100% się zgadzam.[/quote] Chociaż , by mogli na weekendy nie zadawać , a tu lipa :angryy::angryy: Quote
Clandestine Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja na szczęście miałam mało, ale to dopiero początek :shake: Quote
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='bianka19']Chociaż , by mogli na weekendy nie zadawać , a tu lipa :angryy::angryy:[/quote] Oj tak... Jedyne co mi się podoba to pani od polaka-nie zadaje jak na razie, bo stwierdza, że i tak nam za dużo zadają :multi: Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Clandestine']Ja na szczęście miałam mało, ale to dopiero początek :shake:[/quote] Mi też mało zadają , ale co to to prawda , że początek , potem będzie gorzej :shake: [quote name='Minerva']Oj tak... Jedyne co mi się podoba to pani od polaka-nie zadaje jak na razie, bo stwierdza, że i tak nam za dużo zadają :multi:[/quote] A ja mam taką zajebistą (sory za wyrażenie) panią od religii :multi: :eviltong: Można se gadać , a ona i tak swoje gada i nie zwraca uwagi na to czy gadamy czy nie :multi: Quote
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='bianka19']Mi też mało zadają , ale co to to prawda , że początek , potem będzie gorzej :shake: A ja mam taką zajebistą (sory za wyrażenie) panią od religii :multi: :eviltong: Można se gadać , a ona i tak swoje gada i nie zwraca uwagi na to czy gadamy czy nie :multi:[/quote] Ja mam księdza :roll:. Ostatnio poruszył on temat jak sie ubierać do kościoła i całą lekcje plotokowalismy [B]z księdzem[/B] jak kto sie ubiera do kościoła :evil_lol: No, ale to była jedna lekcja. Jestem ciekawa jak bedzie dalej. EDIT: Clandestine ma racje. To dopiero poczatek... Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 My idziemy śpiulkać :evil_lol: :sleep2: Do szkoły trzeba się wyspać :diabloti: Dobranocka.! Quote
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dobranoc! My tu z Fredką zrobimy imprezę:siara:, bo Fredka o tej porze dostaje ADHD:cunao::ylsuper:. Przy okazji będziemy czuwały czy jakiś zły kot sie wkrada się go galerii Cezarka :evil_lol: Quote
halgre Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [B][COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"][SIZE="3"]Cześć ... [IMG]http://i27.tinypic.com/2ugnxut.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"]Też mam weścika :multi::multi:[/FONT][/COLOR][/B] [IMG]http://i31.tinypic.com/1zi076.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mialam gosci i juz 5 stron do nadrobienia :D Quote
jonQuilla Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='deer_1987']Mialam gosci i juz 5 stron do nadrobienia :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] bo tu straszne gaduły :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Minerva']Dobranoc! My tu z Fredką zrobimy imprezę:siara:, bo Fredka o tej porze dostaje ADHD:cunao::ylsuper:. Przy okazji będziemy czuwały czy jakiś zły kot sie wkrada się go galerii Cezarka :evil_lol:[/quote] Myślę , że impra się udała :evil_lol::evil_lol: i mam nadzieję , że pilnowałyście naszej galerii :mad: :diabloti: [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][SIZE=3]Cześć ... [IMG]http://i27.tinypic.com/2ugnxut.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia]Też mam weścika :multi::multi:[/FONT][/COLOR][/B] [IMG]http://i31.tinypic.com/1zi076.jpg[/IMG][/quote] Heejka! :eviltong: Ooo.. Jak ty takie cuda robisz? :cool3: Właśnie tego weścika widziałam w Twojej galerii na fotkach :evil_lol: [quote name='deer_1987']Mialam gosci i juz 5 stron do nadrobienia :D[/quote] Cóż zrobić :diabloti: A u was to może mało do nadrobienia jest ?? :razz: Jak jak do was przychodzę to nawet nie mogę się doszukać do mojego ostatniego postu u was :eviltong: [quote name='Maks i Spark']Cześć w poniedziałek :) A.[/quote] Cześć wam :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] bo tu straszne gaduły :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='bianka19'] Heejka! :eviltong: Ooo.. Jak ty takie cuda robisz? :cool3: Właśnie tego weścika widziałam w Twojej galerii na fotkach :evil_lol: [/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]Żadne cuda ... :shake::evil_lol: Zgadza się, ale do ciebie też dałam go (ją), bo nie wiedziałam czy u mnie obejrzysz ... :evil_lol::evil_lol: Ten weścik prawie codziennie przechodzi koło nas, nie wiem nawet czy to sunia, czy piesio, ale mogę zapytać tej pani ... :evil_lol: I nie chciał, żeby go pstrykać haha :evil_lol: - uciekał ...:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
taxelina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='bianka19'] Jak jak do was przychodzę to nawet nie mogę się doszukać do mojego ostatniego postu u was :eviltong: [/quote] w panelu uzytkownika masz porzed postem taka strzalke. klikaj na nia zamiast na "ostatnia strona" i bedziesz w kazdym watku tam gdzie ostatnio czytalasa :cool3::cool3: Quote
***Paulina*** Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cześć wam:multi: [quote name='deer_1987']w panelu uzytkownika masz porzed postem taka strzalke. klikaj na nia zamiast na "ostatnia strona" i bedziesz w kazdym watku tam gdzie ostatnio czytalasa :cool3::cool3:[/quote] O!:multi: Super że to napisałaś, bo ja też zawsze musiałam się doszukiwać:roll: Quote
sunshine Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jezus ja aż się boję w tył cofać:evil_lol: więc się nie cofnę:cool3:. Co słychać Cezusie i inne znajomki?? U nas nowe okazjonalne zdjęcia. Shira skończyła 4miesiące:loveu: Quote
bianka19 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Żadne cuda ... :shake::evil_lol: Zgadza się, ale do ciebie też dałam go (ją), bo nie wiedziałam czy u mnie obejrzysz ... :evil_lol::evil_lol: Ten weścik prawie codziennie przechodzi koło nas, nie wiem nawet czy to sunia, czy piesio, ale mogę zapytać tej pani ... :evil_lol: I nie chciał, żeby go pstrykać haha :evil_lol: - uciekał ...:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] To się zapytaj :evil_lol: I jak bym mogła nie obejrzeć waszych zdjęć ?? :razz: :diabloti: [quote name='deer_1987']w panelu uzytkownika masz porzed postem taka strzalke. klikaj na nia zamiast na "ostatnia strona" i bedziesz w kazdym watku tam gdzie ostatnio czytalasa :cool3::cool3:[/quote] Co , co ?? Jeszcze raz , bo nie skumałam :shake::shake: Ja jestem mało rozumującą osobą :evil_lol: [quote name='***Paulina***']Cześć wam:multi: O!:multi: Super że to napisałaś, bo ja też zawsze musiałam się doszukiwać:roll:[/quote] Czeeść :cool3: [quote name='sunshine']Jezus ja aż się boję w tył cofać:evil_lol: więc się nie cofnę:cool3:. Co słychać Cezusie i inne znajomki?? U nas nowe okazjonalne zdjęcia. Shira skończyła 4miesiące:loveu:[/quote] Na 193 str. jest wczorajszy filmik , oglądnij :mad: U Cezusia dobrze , a u Shiki kochanej ? :loveu: Zaraz lecimy do was foty zobaczyć :multi::multi: [quote name='Minerva']Hej Ciotko Cezikowa :hand:[/quote] [quote name='Mqrtynq']Hej :razz:[/quote] Sieema :eviltong: Quote
bianka19 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='deer_1987']w panelu uzytkownika masz porzed postem taka strzalke. klikaj na nia zamiast na "ostatnia strona" i bedziesz w kazdym watku tam gdzie ostatnio czytalasa :cool3::cool3:[/quote] Już rozumiem :multi: Dziękuje :calus: Quote
Recommended Posts