Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CaneSs']Ja nie chodzę spać wieczorem tylko w nocy :eviltong: tj. ok 24 - 2 <Lol> :p[/QUOTE]

Też bym tak chciała, ale jednak jak się ma szczeniaka to trzeba szybciej chodzić spać, żeby być o tej 6 rano wyspanym :eviltong: Dla mnie wieczór zaczyna się po ostatnim spacerze tj. około 22, Timek spokojnie śpi, a ja mam wtedy czas na wszystko inne. Noc zaczyna się automatycznie po położeniu się spać :evil_lol: No to dobranoc :loveu: :lol:

Posted

[quote name='stratoos']Też bym tak chciała, ale jednak jak się ma szczeniaka to trzeba szybciej chodzić spać, żeby być o tej 6 rano wyspanym :eviltong: Dla mnie wieczór zaczyna się po ostatnim spacerze tj. około 22, Timek spokojnie śpi, a ja mam wtedy czas na wszystko inne. Noc zaczyna się automatycznie po położeniu się spać :evil_lol: No to dobranoc :loveu: :lol:[/quote]

Dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='Czasowa']E tam.

Jak wstanie z łóżka to i tak chodzi jak upity xD[/quote]
Tak ,jak to Fudzi:evil_lol:
[quote name='Anusiak17']słodki psiaczek :lol:[/quote]
dzięki:loveu:
[quote name='Foxowa']Heeej :loveu:[/quote]
Cześć ;)
[quote name='LadyK'][FONT=Century Gothic][SIZE=2][CENTER]Witam się i czekam na jakieś fotki spacerkowe :diabloti:[/CENTER]
[/SIZE][/FONT][/quote]
Witamy , zaraz wstawimy :cool3:
[quote name='Shel']Dzieńdoberek! ;):diabloti:[/quote]
Heej :loveu:
[quote name='CaneSs']Hello. ! :loveu:
Ja upominam się o fotencje :mad:[/quote]
Heej , zaraz dodam :loveu:

[quote name='sandrulka']hej! wpadłam się przywitać i powiedzieć że również jestem oczekującą na foteczki :cool3:[/quote]