Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żyje sobie Szarik szczęśliwie, pisałam chyba, że mnie olał jak tam byłam. co więcej w sumie o nim? jego dni podobnie tam wyglądają: jest szczęśliwy, najedzony, wybiegany tylko towarzystwo mu się zmienia :)

Posted

A przestań pierdzielić :eviltong: Szarik musi zrobić stamtąd wypad, żeby było miejsce dla następnych bid. Na razie wisi szarikowe allegro - wyróżnione i pogrubione. Mogę mu takie wystawiać raz w miesiącu na
2 tygodnie. Umówiłyśmy się z Mal, że ona też zrobi dwutygodniową aukcję raz w miesiącu, więc Szarik będzie wisiał na allegro stale. Potrzebujemy jeszcze tylko jakiejś dobrej duszyczki, która zrobi ogłoszenia na innych portalach.
Jest ktoś z Was oblatany w tym temacie? Albo może zna ktoś jakiegoś speca od ogłoszeń??
Halo haaaaalo....
Szarik czeka!! Znajdźmy mu razem dom na jaki zasługuje!

Edit: Na Szarikowym allegro jest tylko kontakt do mnie na maila przez "zadaj pytanie sprzedającemu". Może dobrze byłoby podać jakiś kontakt telefoniczny w treści ogłoszenia? Nie wiem tylko czyj nr mógłby se tam znaleźć? Mój - to bez sensu, bo nie wiele wiem o psie. Może do Mal. albo bezpośrednio do hotelu??

Posted

nie pierdziele tylko oceniam realne szanse :) obym się myliła :D chociaż oczywiście ich nie przekreślam,
mam bieżące info o tym, które psy ze schronu idą do adopcji i 98% z nich nie ma ukończonych 5 lat - stąd mój dzisiejszy pesymizm - ze statystyk. Szarego ratuje to, że jest w typie rasy to może jakis miłośnik się nad nim zlituje...oby, i da mu wspaniały dom :)

Posted

Bazylowa, dawaj nr do mnie. Aga może nie mieć czasu na odbieranie telefonów (a co, będę se optymistka :D ) jakby ktoś był serio zainteresowany to przekieruję do niej. BTW dodzwonić się tam sama coś nie mogę. Może po południu dziś spróbuję, ale ciągle mam "abonent poza zasięgiem" :(

Posted

rozmawiałam z Agą przedwczoraj - 14 minął termin kolejnej wpłaty więc wszelkie bazarki sa na pewno mile widziane:)
poza tym z szarika zrobił się pies stróżujący - nie wpuszcza nikogo na wybieg oprócz Agi :) kłapie zębiskami na prawo i lewo jak ktoś obcy chce wejść więc w ogłoszeniach można by napisać, że nadaje się do pilnowania posesji :) oczywiście żeby miał zapewniony kontakt z ludźmi, toleruje inne psy o ile te za bardzo nie chciałyby mu wejść na głowę ;) futro ma jeszcze grubsze - spokojnie przetrwał ostatnie mrozy, żadnych leków już nie dostaje (witamin) Aga jeszcze mówi, że nawet wyraz oczu mu się zmienił - jakiś młodszy się wydaje :)). jak ktoś robi ogłoszenia to można napisać

Posted

ja szykuję się z bazarkiem tylko choróbsko w domu ogólne mi w tym przeszkadza ,bo ostatnio robię za pielęgniarkę ... jak mnie jeszcze rozłoży to już nie wiem co będzie , chyba drzwi oznaczymy białą farbą żeby wiadomo było że jakaś zaraza za nimi :):)

Posted

Taki post dzisiaj przeczytalam i wyslalam do tripti PW w sprawie Szarego. To wlasnie ona zamiescila ten post.

"Czy sunia mogłaby pełnić funkcję stróża? w domu z ogrodem pod warszawą, dla kobiety, która szuka ważne jest aby szczekała i ostrzegała przed obcymi i była większym pieskiem. Jakiś czas temu adoptowała pieska ze schroniska, ale on nie szczeka i aktualnie jest raczej przytulanką"

Posted

Oooo to dla Szarego układ doskonały :) Tylko czy wiek nie będzie przeszkodą? Pożyjemy zobaczymy.
Od jakiegoś czasu się zastanawiam czy Szaremu jajek nie ciachnąć...

Posted

aktualny Szary

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images41.fotosik.pl/251/4e7c69da84b028e9.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images36.fotosik.pl/142/4bfa0cc0ca391fd8.jpg[/IMG][/URL]