Cantadorra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A co tam u Szarego? Malo informacji o nim samym. Quote
bazylowa Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Tego nie wiem, nie mam kontaktu z hotelem. To już pytanie do Mal albo Pietruchy. Quote
pietrucha204 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 żyje sobie Szarik szczęśliwie, pisałam chyba, że mnie olał jak tam byłam. co więcej w sumie o nim? jego dni podobnie tam wyglądają: jest szczęśliwy, najedzony, wybiegany tylko towarzystwo mu się zmienia :) Quote
Mal Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jutro będę dzwonić, co tam u Szarego. Myślę, że jak ciut śnieg stopnieje to wybierzemy się do Szarcia w odwiedziny ;) Quote
bazylowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 O, jeśli byłby to łikend to i ja się piszę na wyprawę. Porobimy foty ;) Quote
bazylowa Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Szary ma na allegro 420 wejść i ani jednego zapytania :( Quote
pietrucha204 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mi się coś wydaje, że Szarik tam do końca swych dni zostanie... Quote
bazylowa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 A przestań pierdzielić :eviltong: Szarik musi zrobić stamtąd wypad, żeby było miejsce dla następnych bid. Na razie wisi szarikowe allegro - wyróżnione i pogrubione. Mogę mu takie wystawiać raz w miesiącu na 2 tygodnie. Umówiłyśmy się z Mal, że ona też zrobi dwutygodniową aukcję raz w miesiącu, więc Szarik będzie wisiał na allegro stale. Potrzebujemy jeszcze tylko jakiejś dobrej duszyczki, która zrobi ogłoszenia na innych portalach. Jest ktoś z Was oblatany w tym temacie? Albo może zna ktoś jakiegoś speca od ogłoszeń?? Halo haaaaalo.... Szarik czeka!! Znajdźmy mu razem dom na jaki zasługuje! Edit: Na Szarikowym allegro jest tylko kontakt do mnie na maila przez "zadaj pytanie sprzedającemu". Może dobrze byłoby podać jakiś kontakt telefoniczny w treści ogłoszenia? Nie wiem tylko czyj nr mógłby se tam znaleźć? Mój - to bez sensu, bo nie wiele wiem o psie. Może do Mal. albo bezpośrednio do hotelu?? Quote
pietrucha204 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 nie pierdziele tylko oceniam realne szanse :) obym się myliła :D chociaż oczywiście ich nie przekreślam, mam bieżące info o tym, które psy ze schronu idą do adopcji i 98% z nich nie ma ukończonych 5 lat - stąd mój dzisiejszy pesymizm - ze statystyk. Szarego ratuje to, że jest w typie rasy to może jakis miłośnik się nad nim zlituje...oby, i da mu wspaniały dom :) Quote
Mal Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Bazylowa, dawaj nr do mnie. Aga może nie mieć czasu na odbieranie telefonów (a co, będę se optymistka :D ) jakby ktoś był serio zainteresowany to przekieruję do niej. BTW dodzwonić się tam sama coś nie mogę. Może po południu dziś spróbuję, ale ciągle mam "abonent poza zasięgiem" :( Quote
agenciara Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mam kilka gier, nowych, fabrycznie zapakowanych, oryginalnych, tematyka dla dzieci, mogę przeznaczyć w formie bazarku dla Szarika, tylko nie wiem czy znaleźli by się chetni Quote
Asiaczek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Nie przekonasz się, póki nie wystawisz tych gier na bazarku. Proponuję, rób bazarek i juz. Pzdr. Quote
pietrucha204 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 rozmawiałam z Agą przedwczoraj - 14 minął termin kolejnej wpłaty więc wszelkie bazarki sa na pewno mile widziane:) poza tym z szarika zrobił się pies stróżujący - nie wpuszcza nikogo na wybieg oprócz Agi :) kłapie zębiskami na prawo i lewo jak ktoś obcy chce wejść więc w ogłoszeniach można by napisać, że nadaje się do pilnowania posesji :) oczywiście żeby miał zapewniony kontakt z ludźmi, toleruje inne psy o ile te za bardzo nie chciałyby mu wejść na głowę ;) futro ma jeszcze grubsze - spokojnie przetrwał ostatnie mrozy, żadnych leków już nie dostaje (witamin) Aga jeszcze mówi, że nawet wyraz oczu mu się zmienił - jakiś młodszy się wydaje :)). jak ktoś robi ogłoszenia to można napisać Quote
bazylowa Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 To w końcu jak się umawialiśmy? Płacimy z góry za miesiąc, czy dopiero jak ten miesiąc minie? Na razie Szarik ma opłacony hotel do 14 stycznia. Quote
lilk_a Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ja szykuję się z bazarkiem tylko choróbsko w domu ogólne mi w tym przeszkadza ,bo ostatnio robię za pielęgniarkę ... jak mnie jeszcze rozłoży to już nie wiem co będzie , chyba drzwi oznaczymy białą farbą żeby wiadomo było że jakaś zaraza za nimi :):) Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Taki post dzisiaj przeczytalam i wyslalam do tripti PW w sprawie Szarego. To wlasnie ona zamiescila ten post. "Czy sunia mogłaby pełnić funkcję stróża? w domu z ogrodem pod warszawą, dla kobiety, która szuka ważne jest aby szczekała i ostrzegała przed obcymi i była większym pieskiem. Jakiś czas temu adoptowała pieska ze schroniska, ale on nie szczeka i aktualnie jest raczej przytulanką" Quote
bazylowa Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Oooo to dla Szarego układ doskonały :) Tylko czy wiek nie będzie przeszkodą? Pożyjemy zobaczymy. Od jakiegoś czasu się zastanawiam czy Szaremu jajek nie ciachnąć... Quote
bazylowa Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 aktualny Szary [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images41.fotosik.pl/251/4e7c69da84b028e9.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images36.fotosik.pl/142/4bfa0cc0ca391fd8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nie wiem jak wy, ale ja uwazam, ze jest super psem, piekny i swietnie sie prezentuje. Quote
Cantadorra Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Tripti odpisala, ze pani od psa strozujacego jest zrazona do onkow ze wzgledu na dysplazje. Bedzie ja namawiac i da znac, ale zapominamy o temacie.Szkoda :( Quote
kakaicezar Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Szkoda, bidula znowu musi czekać.:-( Na zdjęciach wygląda piękne, taki dostojny staruszek:cool3: Quote
lilk_a Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 też czytałam o tej pani , wybrała podobno jakiegoś kudłatego pieska od swojej znajomej Quote
al-ka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Boże!Jakiż on piękny!Dysplazji w tym wieku to on już na pewno mieć nie będzie.Trzeba nie mieć oczu,żeby takiego cuda nie wziąć. Quote
bazylowa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Link dla Mal [url]http://www.allegro.pl/item889039438_owczarek_szarik_szuka_swojego_domku_za_zawsze.html[/url] Jakoś nie umiem wysłać pw :/ Quote
Recommended Posts