Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też mamy płaszczyk ale troszkę za mały bo pupa na wieszchu a kaptur za którki.A buty chcemy sobie kupić ale cos trafić nie możemy.A płaszczyk sliczny ma bialy Królewicz

Posted

[quote name='lilix4']My też mamy płaszczyk ale troszkę za mały bo pupa na wieszchu a kaptur za którki.A buty chcemy sobie kupić ale cos trafić nie możemy.A płaszczyk sliczny ma bialy Królewicz

No ba!! W końcu to pani sama uszyła, nie?? LOL

Byliśmy dziś na nowych trasach w okolicach poligonu, nawet za poligonem... ładna pogoda a poza tym młody nieznośny był, zęby idą a w szkoleniu przerwa tygodniowa, więc trzeba było wyhasać gada :)

Shot with Canon PowerShot A510 at 2009-08-30

Shot at 2009-08-30

Posted

Do speca od strztżenia jedziemy we wrześniu, któryś weekend, a co do szycia to nie wiem, może buty tak, bo przy pałatku tyle roboty było, że kosmos... A młodzian rzeczywiście, gdyby nie jego szczenaickie wygłupy, to wygląda już niczego sobie :)

Posted

Gośka napisał(a):
Bura więcej filmików, moja Ala wczoraj z godzinę siedziała i oglądała "Fordzika";) Igor super się zapowiada.

Ojej, aż tak?? No to oczywiście, będzie więcej, tylko może dzisiaj nie ani w ten weekend bo się będziemy domywać z okazji wystawy w Przemyślu... O, może na wystawie coś ukręcimy :)

Posted

Specjalnie na tę okoliczność odzyskane foty z mojej komórki!! Taka była dzidzia jak jechaliśmy w pociągu...

Na drugi dzień...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...