Lilmo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Supergoga pomogę w ogłaszaniu Gersa. Póki co wrzuciłam go na naszą klasę tylko, ale jeszcze dzisiaj ( tylko troszkę później ) postaram mu się zrobić resztę ogłoszeń. Mam nadzieję, że tym razem znajdzie się ten właściwy dom. Quote
Lilmo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Przepraszam, że nie dotrzymałam słowa i to tyle trwało :oops: Ogłoszenia Gersa umieściłam na: poznan.gumtree.pl kokosy.pl adopcjepsow.org hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.net.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl poznan.oxl.pl oglosze.pl nasza-klasa.pl Quote
Lilmo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Patrzę i oczom nie wierzę... Gers na potralu kupiepsa.pl ma 2771 wyświetleń :o Już tyle miesięcy ogłaszam psy na tej stronie i zawsze maksymalnie było to ok. 300 wyświetleń na ogłoszenie. Mam tylko ogromną nadzieję, że przełoży się to na jakiś idealny dom dla niego. Ja dostałam jednego maila z zapytaniem, ale szczegóły przesłałam do Supergogi. Quote
Lilmo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Niestety w mailu były tylko pytania o to czy istnieje możliwość zobaczenia pieska oraz o miejsce jego aktualnego pobytu, więc trudno na podstawie samych pytań wyciągnąć jakieś wnioski. Co prawda otrzymywałam już nie raz maile z takimi pytaniami, że od razu można było sobie odpuścić :lol: Myślę, że ankieta przedadopcyjna coś więcej powie o tym potencjanym domku, więc mam nadzieję, że Supergoga się tym zajmie :) Quote
Recommended Posts