wtatara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 witamy, witamy- cioteczka tak zajęta była ze nawet telefonów nie odbierała. Byli tacy , którzy chcieli złożyć życzenia ale bezskutecznie Quote
coronaaj Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='wtatara']witamy, witamy- cioteczka tak zajęta była ze nawet telefonów nie odbierała. Byli tacy , którzy chcieli złożyć życzenia ale bezskutecznie[/QUOTE] Ciotka cierpiaca, problem z kregoslupem za to Pakus zdrowiutki:multi::multi:je za trzech rzeczywiscie trzeba go pilnowac:shake::shake:Niani juz nie gryzie i nawet ochoczo wychodzi z nia na spacerek:roll::roll:nie lubi odkurzacza i mopa, gryzie szczekajac niemilosiernie:crazyeye::crazyeye:meksykany wtoruja;);) Quote
wtatara Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='coronaaj']Ciotka cierpiaca, problem z kregoslupem za to Pakus zdrowiutki:multi::multi:je za trzech rzeczywiscie trzeba go pilnowac:shake::shake:Niani juz nie gryzie i nawet ochoczo wychodzi z nia na spacerek:roll::roll:nie lubi odkurzacza i mopa, gryzie szczekajac niemilosiernie:crazyeye::crazyeye:meksykany wtoruja;);)[/QUOTE] obiecuję zdjęcia Pakusia wkleić jak najszybciej Quote
coronaaj Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='wtatara']obiecuję zdjęcia Pakusia wkleić jak najszybciej[/QUOTE] Oj , prosimy o jakies zdjecia Pakusia, ciotka dalej nie bardzo mobilna.... Pakus ma nowe , przyzwyczajenie....waruje w nocy przy misce z sucha karma, oczywiscie zajada jak ta lala , a meksykany sie dra, nieraz dochodzi do scysji. Potem jak juz zasnie u mnie w nogach lub pod koldra to spokoj.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zaglądam do Pakusia... Dogo mnie ostatnio irytuje, nie wszystko mi działa... Coronaaj, jak Twój kręgosłup ? Quote
wtatara Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ja nareszcie bede mogła wkleic fotki po tym całym zamieszaniu Quote
coronaaj Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='dana']Zaglądam do Pakusia... Dogo mnie ostatnio irytuje, nie wszystko mi działa... Coronaaj, jak Twój kręgosłup ?[/QUOTE] U Pakusia wszystko dobrze tylko je suche w nocy , od czasu do czasu nocne walki, warczenie, olerka waruje przy tym suchym, nie da meksykanom dojsc do jedzenia i nocnego picia . Kregoslup lepiej ale jeszcze sa bole, jutro (sroda) mam nastepna blokade....dzieki za pamiec.... Quote
wtatara Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 rano 0 piatej , to dla mnie noc. ja po tym okresie jak sie uczyłam do egzaminu i chodziłam tak o 2 spać to teraz mogę tak chodzić. tylko rano wstać, to masakra Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dla mnie piąta rano, to też jeszcze noc.... Alu, zdrowiej ! Trzymam kciuki ! Pakuś, bądź grzeczny i nie rozrabiaj ! Na dogo ostatnio wchodzę rzadziej, tak cudownie mnie irytuje ta zmiana, niby na lepsze... Quote
coronaaj Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='wtatara']trzeba mieć szczęście aby wejść[/QUOTE] Dodomania to szczescie wejsc ale nie miec netu, stacjonarnego (nie wiedzac o tym) to dopiero pech, a na dodatek kom nie specjalnie dziala???czyli jak na bezludnej wyspie nie wspominajac o 2-3 braku w dostawie pradu ....nawet kawy nie ma jak zrobic...nie mam gazu wszystko na elektryke, no literki e i c na laptopie nie dzialaja musz walic...wiec mog pisac z bledami. Niech sie ten Anno Domini 2009 wreszcie skonczy??? Pakus zajmuje miejsce Bullego (tam jest ekstra kocyk no z 5) na koldrze...przetasowanie co noc...potem wracaja na swoje miejsca a ja ledwo sie mieszcze ... Dwa stare pryki Bully i Pakus obserwuja siebie, oczywiscie chodzac za soba krok w krok, no czekanie na nastepny sik nieraz na dywanik czerwony w salonie, warcza ale nie ma walki...dzisiaj w nocy Pakus spal na miejscu Borrego czyli nad moja glowa. Borrego na miejscu Pakusia , pobudka znowu o 5 rano...psy wreszci dobrze spaly jeden chrapal ale to chyba Borrego... Quote
coronaaj Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='dana']Zaglądam do Pakusia... Dogo mnie ostatnio irytuje, nie wszystko mi działa... Coronaaj, jak Twój kręgosłup ?[/QUOTE] Dzisiaj zaczynam rehabilitacje w Konstancinie...Pakus dalej rozrabia...psy byly przeziebione ....dostaly serie antybiotykow...teraz OK... Quote
Pipi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Coronaaj,czeka Cię w takim razie ciężka praca,wiem coś o tym.Trzymaj się,wszystkiego dobrego./myślałam,że jesteś już w Stanach,coś mi się pokickało/ Widzę,że Twoje psiulki robią w trójkę tyle co moje całe stado? ! Uściskaj je od ciotki Pipi. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Też coś o rehabilitacji wiem... Wzmacniaj się zatem intensywnie i wracaj do zdrowia ! Mizianko dla psiaków ! Quote
leni356 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Poznałam wczoraj Pakusia, cudnie wygląda :loveu: Ala chyba zamieniła psy - to nie ten sam Pakuś ze schroniska, po tamtym biednym nieszczęściu nie ma już śladu Quote
Pipi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja zawsze mówię,że jaki pan,taki pies. Coronaaj,pokaż nam Pakusia i meksykany,pzdr. Quote
wtatara Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mam tele zdjęć do wklejenia , a tu ciągle brak czasu. Pakuś cudny , widziałam do w październiku Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='wtatara']mam tele zdjęć do wklejenia , a tu ciągle brak czasu. Pakuś cudny , widziałam do w październiku[/QUOTE] Powklejamy po swietach, ja tez mam sporo...Pakus coraz slodszy..wykurza meksykanow z poslania, wczoraj spal na plecach z nogami do gory na miejscu Bullego, a meksykany gdzies tam blisko...Pakus lubi syropek na kaszel, pije ze strzykawki..nie do wiary bo on raczej pigulkowy... Quote
emilak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [INDENT]przepraszam za off'a, ale bez waszej pomocy nie damy rady...brakuje nam 170 zł deklaracji...nie chcemy żeby wrócili na ulicę...[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DS-brakuje-170-zA-deklaracji"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1741...-zA-deklaracji[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
zuzlikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Życzenia spokoju,zdrowia i radości każdego dnia...na święta i wszystkie pozostałe dni,przekazujemy wszystkim zakochanym w Pakusiu i meksykańcach...Bercik i Zuzia!!! Przyłączam się do psiaków moich! Quote
coronaaj Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='zuzlikowa']Życzenia spokoju,zdrowia i radości każdego dnia...na święta i wszystkie pozostałe dni,przekazujemy wszystkim zakochanym w Pakusiu i meksykańcach...Bercik i Zuzia!!! Przyłączam się do psiaków moich![/QUOTE] Kochana Tobie tez wszystkiego Dobrego z Okazji Swiat i Nowego Roku...odezwe sie moze z drogi jak mnie nie zawieje.. Pieski chyba czuja, z cos sie swieci i jedziemy, oczywiscie podsikaly jedna walizke...nie wiem ktory ale pewnie wszystkie bo to sikanie to tak hurtowo..jeden za drugim nieraz jest kolejka do tego samego miejsca... Quote
wtatara Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Pakuś bawi sie w Poznaniu- mały podróżnik Quote
t_kasiek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 kiedy Pakuś wraca z tych podróży ? czekamy na fotki :) Quote
Recommended Posts