Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='wtatara']witamy, witamy- cioteczka tak zajęta była ze nawet telefonów nie odbierała.
Byli tacy , którzy chcieli złożyć życzenia ale bezskutecznie[/QUOTE]

Ciotka cierpiaca, problem z kregoslupem za to Pakus zdrowiutki:multi::multi:je za trzech rzeczywiscie trzeba go pilnowac:shake::shake:Niani juz nie gryzie i nawet ochoczo wychodzi z nia na spacerek:roll::roll:nie lubi odkurzacza i mopa, gryzie szczekajac niemilosiernie:crazyeye::crazyeye:meksykany wtoruja;);)

Posted

[quote name='coronaaj']Ciotka cierpiaca, problem z kregoslupem za to Pakus zdrowiutki:multi::multi:je za trzech rzeczywiscie trzeba go pilnowac:shake::shake:Niani juz nie gryzie i nawet ochoczo wychodzi z nia na spacerek:roll::roll:nie lubi odkurzacza i mopa, gryzie szczekajac niemilosiernie:crazyeye::crazyeye:meksykany wtoruja;);)[/QUOTE]

obiecuję zdjęcia Pakusia wkleić jak najszybciej

Posted

[quote name='wtatara']obiecuję zdjęcia Pakusia wkleić jak najszybciej[/QUOTE]

Oj , prosimy o jakies zdjecia Pakusia, ciotka dalej nie bardzo mobilna....

Pakus ma nowe , przyzwyczajenie....waruje w nocy przy misce z sucha karma, oczywiscie zajada jak ta lala , a meksykany sie dra, nieraz dochodzi do scysji.
Potem jak juz zasnie u mnie w nogach lub pod koldra to spokoj....

Posted

[quote name='dana']Zaglądam do Pakusia... Dogo mnie ostatnio irytuje, nie wszystko mi działa...
Coronaaj, jak Twój kręgosłup ?[/QUOTE]

U Pakusia wszystko dobrze tylko je suche w nocy , od czasu do czasu nocne walki, warczenie, olerka waruje przy tym suchym, nie da meksykanom dojsc do jedzenia i nocnego picia .

Kregoslup lepiej ale jeszcze sa bole, jutro (sroda) mam nastepna blokade....dzieki za pamiec....

Posted

[quote name='wtatara']trzeba mieć szczęście aby wejść[/QUOTE]

Dodomania to szczescie wejsc ale nie miec netu, stacjonarnego (nie wiedzac o tym) to dopiero pech, a na dodatek kom nie specjalnie dziala???czyli jak na bezludnej wyspie nie wspominajac o 2-3 braku w dostawie pradu ....nawet kawy nie ma jak zrobic...nie mam gazu wszystko na elektryke, no literki e i c na laptopie nie dzialaja musz walic...wiec mog pisac z bledami.
Niech sie ten Anno Domini 2009 wreszcie skonczy???

Pakus zajmuje miejsce Bullego (tam jest ekstra kocyk no z 5) na koldrze...przetasowanie co noc...potem wracaja na swoje miejsca a ja ledwo sie mieszcze ...

Dwa stare pryki Bully i Pakus obserwuja siebie, oczywiscie chodzac za soba krok w krok, no czekanie na nastepny sik nieraz na dywanik czerwony w salonie, warcza ale nie ma walki...dzisiaj w nocy Pakus spal na miejscu Borrego czyli nad moja glowa.
Borrego na miejscu Pakusia , pobudka znowu o 5 rano...psy wreszci dobrze spaly jeden chrapal ale to chyba Borrego...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dana']Zaglądam do Pakusia... Dogo mnie ostatnio irytuje, nie wszystko mi działa...
Coronaaj, jak Twój kręgosłup ?[/QUOTE]

Dzisiaj zaczynam rehabilitacje w Konstancinie...Pakus dalej rozrabia...psy byly przeziebione ....dostaly serie antybiotykow...teraz OK...

Posted

Coronaaj,czeka Cię w takim razie ciężka praca,wiem coś o tym.Trzymaj się,wszystkiego dobrego./myślałam,że jesteś już w Stanach,coś mi się pokickało/
Widzę,że Twoje psiulki robią w trójkę tyle co moje całe stado? !
Uściskaj je od ciotki Pipi.

Posted

[quote name='wtatara']mam tele zdjęć do wklejenia , a tu ciągle brak czasu.
Pakuś cudny , widziałam do w październiku[/QUOTE]

Powklejamy po swietach, ja tez mam sporo...Pakus coraz slodszy..wykurza meksykanow z poslania, wczoraj spal na plecach z nogami do gory na miejscu Bullego, a meksykany gdzies tam blisko...Pakus lubi syropek na kaszel, pije ze strzykawki..nie do wiary bo on raczej pigulkowy...

Posted

[INDENT]przepraszam za off'a, ale bez waszej pomocy nie damy rady...brakuje nam 170 zł deklaracji...nie chcemy żeby wrócili na ulicę...[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DS-brakuje-170-zA-deklaracji"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1741...-zA-deklaracji[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Życzenia spokoju,zdrowia i radości każdego dnia...na święta i wszystkie pozostałe dni,przekazujemy wszystkim zakochanym w Pakusiu i meksykańcach...Bercik i Zuzia!!!
Przyłączam się do psiaków moich!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Życzenia spokoju,zdrowia i radości każdego dnia...na święta i wszystkie pozostałe dni,przekazujemy wszystkim zakochanym w Pakusiu i meksykańcach...Bercik i Zuzia!!!
Przyłączam się do psiaków moich![/QUOTE]

Kochana Tobie tez wszystkiego Dobrego z Okazji Swiat i Nowego Roku...odezwe sie moze z drogi jak mnie nie zawieje..
Pieski chyba czuja, z cos sie swieci i jedziemy, oczywiscie podsikaly jedna walizke...nie wiem ktory ale pewnie wszystkie bo to sikanie to tak hurtowo..jeden za drugim nieraz jest kolejka do tego samego miejsca...

• 2 weeks later...