bico Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='wtatara']bico, samochód to duży 7 osobowy[/quote] ja wiem, ale i tak podziwiam pakowność auta, energię ciotek i szczęście psiaków;) Quote
wtatara Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 oj,tak,tak- że one dojechały szczęśliwie z taką iloscią psów , które sie nie znały w tym 2 benki Quote
coronaaj Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wczoraj wizyta u dermatologa ...no musze sie wsydzic za Pakusia..:mad::mad:ugryzl wetke i to solidnie...nie pomogl maly kaganiec , Pakus nie lubi jak mu sie w gebusie zaglada...:roll::roll:problem smierdzi z buzi moga byc chore dziasla..14 dni na 1/8 Stomorgylu...plus dieta Royala Calm (cos nowego) ...ale Pakus nie przepada...w samochodzie zakopywal w kocyk na siedzeniu ale pewnie nie byl glodny..:razz::razz:siersc slicznie odrasta, wetka zadowolona ale zeby jeszcze przyspieszyc jest na Melissie (1/2 pigulki) rano i wieczorem..kapiele w szamponie Allermyl firmy Virbac..ma wizyte na kapiel ale jak sobie z nim dadza rade to nie wiem:shake::shake: Po konsultacji z kardiologiem (powiekszone serduszko) 10 wrzesnia , maja zadecydowac czy dac go na vetmedin??? Quote
Erazm Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 C. robilas echo serca? To najbardziej miarodajne badanie, najtrafniej dobiera sie po nim leki. Hihi, male wredoty sa gryzace:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oj tam solidnie ugryzł, przecież ma małe ząbki:diabloti: Quote
wtatara Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ciocia Ala mówi że chwycił solidnie a ja jej wierzę. jak capnął ją w nos czy w rękę aż nosiła opatrunek to mówiła że to nic.A teraz to musiał dobrze- chcieli zobaczyć mu ząbki Quote
Erazm Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mnie 60 deko do krwi ugryzlo:evil_lol: i tym samym skradlo serce:evil_lol: Quote
coronaaj Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Erazm']C. robilas echo serca? To najbardziej miarodajne badanie, najtrafniej dobiera sie po nim leki. Hihi, male wredoty sa gryzace:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roll:Jeszcze nie ale bedzie, mamy 1 wizyte..zaczniemy od EKG, przeswietlenia serca (drugie) , potem echo...moze cos jeszcze...zobaczymy co ten kardiolog powie...pozniej pojde do Dr Niedziolka (???) podobno najlepszy w W-wie..:roll::roll:lekow moze nie byc wcale jak murmury (bicie serca) w granicach normy , jest 6 poziomow dla pieskow...:crazyeye::crazyeye:nie wiem czy to w Polsce znane ale to mus..:shake::shake: Te male kurdupelki to naprawde wredoty, gryza bez powodu:shake::shake:cos im sie "uwidzi" i buch...:evil_lol::evil_lol:wetka po Pakusiu miala sporo krwi na palcu.:crazyeye::crazyeye:musiala gaze zatknac...zatamowac krwawienie...wiecej mu nie zagladnela do gebusi:evil_lol::evil_lol: Quote
coronaaj Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Energy']Oj tam solidnie ugryzł, przecież ma małe ząbki:diabloti:[/quote] :loveu::loveu:Zapraszam na Dolna,sprobuj Pakusia:roll::roll: wziasc na rece albo poglaskac...ja widzialam jego zabki wcale nie takie male, wszyscy ze znajomych mowia (co ich ugryzl):mad:, ze on duzo mlodszy niz go oceniaja:shake::shake:po tych zabeczkach:multi::multi: Quote
Energy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No chętnie bym spróbowała, na pewno by mi darował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Energy']No chętnie bym spróbowała, na pewno by mi darował:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ryzykantka:lol::lol::lol:...darował:lol::lol::lol:...pewnie!... kawałeczek palca by Ci zostawił!:evil_lol: [B]Pakusiu.[/B]..buziole z bezpiecznej odległości,ale szczere!:loveu: ...[B]białaski[/B] dla Was też:loveu: Quote
Energy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='zuzlikowa']Ryzykantka:lol::lol::lol:...darował:lol::lol::lol:...pewnie!... kawałeczek palca by Ci zostawił!:evil_lol: [B]Pakusiu.[/B]..buziole z bezpiecznej odległości,ale szczere!:loveu: ...[B]białaski[/B] dla Was też:loveu:[/QUOTE] Ja też jestem odważna z bezpiecznej odległości:evil_lol: Pakuś:loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Energy']Ja też jestem odważna z bezpiecznej odległości:evil_lol: Pakuś:loveu:[/quote] Hahaha...Pakuś ma już dwie adoratorki z bezpiecznej odległości...a myślę,że może ujawnić się ich nieco więcej!:evil_lol: Ale i tak ...Pakuliński:loveu: Quote
bico Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='coronaaj'] Te male kurdupelki to naprawde wredoty, gryza bez powodu:shake::shake:cos im sie "uwidzi" i buch...:evil_lol::evil_lol:[/quote] dokładnie tak!:cool3: Mój jamnik kurdupel, też kilka razy weta pogryzł, a nie liczę ile razy mnie dziabnął i pozostałych domowników:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wystarczy "tylko" krzywo na niego spojrzeć...albo potrącić:diabloti: i afera gotowa:evil_lol: Quote
Asior Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='coronaaj']zobaczymy co ten kardiolog powie...pozniej pojde do Dr Niedziolka (???) [/QUOTE] dr NIZIOŁKA.. jest najlepszy w polsce od ECHA serca ;) [url]http://www.niziolek.com.pl/przyjmuje.html[/url] Quote
t_kasiek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 a ja tam sie jego zabkow jakos nigdy nie bałam :D :D :D Quote
leni356 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='coronaaj']:roll:Jeszcze nie ale bedzie, mamy 1 wizyte..zaczniemy od EKG, przeswietlenia serca (drugie) , potem echo...moze cos jeszcze...zobaczymy co ten kardiolog powie...pozniej pojde do Dr Niedziolka (???) podobno najlepszy w W-wie..:roll::roll:lekow moze nie byc wcale jak murmury (bicie serca) w granicach normy , jest 6 poziomow dla pieskow...:crazyeye::crazyeye:nie wiem czy to w Polsce znane ale to mus..:shake::shake: [/quote] Tak, tutaj też określają wg 6 poziomów, nie wiem jak w Wwie, ja jeździłam z moim poprzednim psem na Brynów, ale pewnie tak samo Quote
leni356 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrowienia dla kurdupelków :loveu: Biedny Pakuś, może dlatego go oddali bo gryzł? :-( Quote
coronaaj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='leni356']Tak, tutaj też określają wg 6 poziomów, nie wiem jak w Wwie, ja jeździłam z moim poprzednim psem na Brynów, ale pewnie tak samo[/quote] To sie mowi po polsku szmery serca (ale ja glupia) wyczytalam..:crazyeye::crazyeye: Bedzie 1 wizyta 10 wrzesnia u dr.Lesniaka (EKG, RTG) i zrobie dla 3 u dr. Niziolka tylko nie wiem ktora klinike wybrac...:shake::shake:Leni gdzie najlepiej? Quote
coronaaj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='bico']dokładnie tak!:cool3: Mój jamnik kurdupel, też kilka razy weta pogryzł, a nie liczę ile razy mnie dziabnął i pozostałych domowników:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wystarczy "tylko" krzywo na niego spojrzeć...albo potrącić:diabloti: i afera gotowa:evil_lol:[/quote] Masz racje bez powodu:diabloti:spojrzysz krzywo czy chcesz poglaskac i..afera:evil_lol::evil_lol:Bully w tym przoduje..ugryzie i dalej sie tuli do ciebie:shake::shake:Pakus nie lepszy...:roll:Borrego tylko taka owieczka , baranek mozesz wszystko z nim robic...kochany piesek i to do wszystkich..:loveu::loveu: Quote
leni356 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='coronaaj']To sie mowi po polsku szmery serca (ale ja glupia) wyczytalam..:crazyeye::crazyeye: Bedzie 1 wizyta 10 wrzesnia u dr.Lesniaka (EKG, RTG) i zrobie dla 3 u dr. Niziolka tylko nie wiem ktora klinike wybrac...:shake::shake:Leni gdzie najlepiej?[/quote] Nie znam warszawskich klinik niestety, słyszałam że najlepszych lekarzy mają na SGGW, ale ta na Pradze też brzmi sensownie Quote
Asior Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Bo Borrego jest najcudowniejszy na swiecie :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='leni356']Pozdrowienia dla kurdupelków :loveu: Biedny Pakuś, może dlatego go oddali bo gryzł? :-([/quote] A ja myślę, ze [B]Pakuś[/B] gryzie, bo Go oddali :roll:. Pakuś to mały wojownik. :loveu: Quote
Recommended Posts