bianka0 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Celinko, pełna skrzyneczka :cunao: Quote
yunona Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ja głosu w sprawach małż. nie zabiorę , bo żem z tych co wybrała wolność i swobodę:eviltong:. I tak czytając o Waszych TZ to troszkę zazdroszczę , bo nie miałam tego szczęścia trafić na takie egzemplarze. Zawsze starałam się żyć pełnią życia dawać miłość i dostawać ją od przyjaciół a naprawdę mam ich wielu i rodzinki (no z niektórymi to tylko dobrze na zdjęciu być ;) ) a także moje jamniory i synuś (niestety chwilami sprawdza się powiedzenie- niedaleko pada jabłko od jabłoni :diabloti: ), ale to jest samo życie i staram się nim cieszyć , bo jestem niepoprawną optymistką:lol:. I cieszę się, że chociaż wirtulanie (mam nadzieję na razie) poznałam tak wspaniałe osoby.:loveu::multi: Quote
bianka0 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Yunono wolność i swoboda to podstawa, również w małżeństwie. Tam gdzie w grę wchodzi zmuszanie się do czegokolwiek nie ma zabawy i wtedy lepiej odpuścić. Mój pierwszy mąż był zupełnie inny od obecnego, więc zamieniłam go na o wiele lepszy egzemplarz.:p Jednak najlepszym testerem był jamnik, wybrał dobrze. Quote
Celina12 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ...no i mamy następny przykład przydatności jamników...są jednak niezastąpione:diabloti: Quote
bianka0 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Celina12']...no i mamy następny przykład przydatności jamników...są jednak niezastąpione:diabloti:[/QUOTE] :cool2: Jamniki górą ! Quote
wapiszon Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='bianka0']Yunono wolność i swoboda to podstawa, również w małżeństwie. Tam gdzie w grę wchodzi zmuszanie się do czegokolwiek nie ma zabawy i wtedy lepiej odpuścić. Mój pierwszy mąż był zupełnie inny od obecnego, więc zamieniłam go na o wiele lepszy egzemplarz.:p Jednak najlepszym testerem był jamnik, wybrał dobrze.[/QUOTE] Nie tylko jamniki są dobrymi testerami ;) U mnie testerem była kundelka Diana ;) Quote
anita_happy Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 za dużo u was czytania - wole obrazki a ja dziś jechałam na lawecie!!!!! Quote
bianka0 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='anita_happy']za dużo u was czytania - wole obrazki a ja dziś jechałam na lawecie!!!!![/QUOTE] O, to pogadaj z Joosefem, jemu to się często zdarza :diabloti: Obrazki są dla dzieci. [quote name='wapiszon']Nie tylko jamniki są dobrymi testerami ;) U mnie testerem była kundelka Diana ;)[/QUOTE] Kundelki to też trochę jamniki. Quote
yunona Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='anita_happy']za dużo u was czytania - wole obrazki a ja dziś jechałam na lawecie!!!!![/QUOTE] A co? przymierzasz się do prezydenckiego pochówku:eviltong::diabloti: Quote
bianka0 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Pewnie Anita kogoś, kto jej podpadł staranowała :roll: Quote
anita_happy Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 nie...nie..nie..nie staranowała...AUTO mnie zawiodło...i nie pojade nad morze:( jutro... ale w pn:) BO Z AC NALEZY MI SIE ZASTĘPCZE..a jak sie należy to biere! bo miałam juz wizje jazdy pociągiem..juz opiekunke do psów znalazłyśmy ech.... moim zdaniem to opatrzność Quote
yunona Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='anita_happy']nie...nie..nie..nie staranowała...AUTO mnie zawiodło...i nie pojade nad morze:( jutro... ale w pn:) BO Z AC NALEZY MI SIE ZASTĘPCZE..a jak sie należy to biere! bo miałam juz wizje jazdy pociągiem..juz opiekunke do psów znalazłyśmy ech.... moim zdaniem to opatrzność[/QUOTE] Tak tak, głosować należy a nie nad morzem wałkonić się;) Quote
bianka0 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='anita_happy'] moim zdaniem to opatrzność[/QUOTE] Hmm... jak opatrzność to może nie jedź do tego Szczecina. :shake: Quote
matrioszka2 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='bianka0']Mój pierwszy mąż był zupełnie inny od obecnego, więc zamieniłam go na o wiele lepszy egzemplarz.:p Jednak najlepszym testerem był jamnik, wybrał dobrze.[/QUOTE] Cholera ... mnie przy podejmowaniu tak ważkiej decyzji -zabrakło jamnika :placz::shake::mdleje::wallbash: Tak czułam, że o czymś zapomniałam ...:oops: Quote
bianka0 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='matrioszka2']Cholera ... mnie przy podejmowaniu tak ważkiej decyzji -zabrakło jamnika :placz::shake::mdleje::wallbash: Tak czułam, że o czymś zapomniałam ...:oops:[/QUOTE] Matrioszko, jak będziesz teraz wybierała, to Ci pożyczę, nawet wszystkie sześć.:diabloti: Dorzucę jeszcze Maluszka i Jogusia, jak facet wytrzyma ich test to musi być OK. A jak nie to pogonimy Harnasiem. :mad: Quote
Celina12 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 .....ja jak poznawałam Krzysia nie miałam jamników...no ale miałam szczęście....:evil_lol: Jak tam sałatka??? Sa grzybki???? Quote
bianka0 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Celina12'].....ja jak poznawałam Krzysia nie miałam jamników...no ale miałam szczęście....:evil_lol: Jak tam sałatka??? Sa grzybki????[/QUOTE] Nie byłam dzisiaj na grzybkach, idę jutro rano. Niestety musiałam prać pościel i kołdrę męża, Negra mu wczoraj nasiusiała na łóżko. Zeszło mi z tym trochę. Ale ja po prostu lubię prać zasikaną pościel :diabloti: Do wieczora robiłam sałatki, okazało się że mąż wymyślił dwa rodzaje.( też to lubię ) A jak wizyta u Podopiecznej ? Warto było przekonać samą siebie :evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 U Podopiecznej było dobrze...gości sporo-ale lubie TO!:diabloti: Jestem padnięta ale właściwie-też polubiłam to :evil_lol:.....myślałam,że nie lubię takiej bezczynności siedzenia na imprezach,,,,ale...lubie to :evil_lol: Quote
bianka0 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Celina12']ale lubie TO!:diabloti: ..lubie to :evil_lol:[/QUOTE] I tak dużo lżej się robi człowiekowi, jak sobie odpuści :roll: Quote
Celina12 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ...wiesz to nie chodzi,że sobie nie odpuszczam...czasem wkurza mnie tylko podejście pewnych osób do innych ludzi i Ich hobby,zainteresowań.A już jak Któś nie rozumie mojej miłości do psiaków...jamników-to Jego problem a nie mój...i po prostu nie chcę tego słuchać.Nikt nikogo nie zmusza do tego by miał psa....i z tego ja się nie wyśmiewam,nie kpię itp. I tak powinni mi zazdrościć....kochają mnie moje jamnisie-to ja mam szczęście-ja mam ten zaszczyt! Quote
taxelina Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 No wlasnie czsto sie slyszy a czemu tyle czasu ci te psy zabieraja? nie mozesz tu pojsc, tam pjsc, tego zrobic? a co Ty wiesz o mnie i o moich zainteresowaniach, moze np wlasnie spacer z psem mnie relaksuje a i zabawa z nimi to sam miod na serce :loveu: Quote
yunona Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Celina12']...wiesz to nie chodzi,że sobie nie odpuszczam...czasem wkurza mnie tylko podejście pewnych osób do innych ludzi i Ich hobby,zainteresowań.A już jak Któś nie rozumie mojej miłości do psiaków...jamników-to Jego problem a nie mój...i po prostu nie chcę tego słuchać.Nikt nikogo nie zmusza do tego by miał psa....i z tego ja się nie wyśmiewam,nie kpię itp. I tak powinni mi zazdrościć....kochają mnie moje jamnisie-to ja mam szczęście-ja mam ten zaszczyt![/QUOTE] Też spotykam się z tym b. często i tak samo uważam , że to ich problem, a ja odpowiednie zdanie o tym kimś. Quote
wapiszon Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Celina12']...wiesz to nie chodzi,że sobie nie odpuszczam...czasem wkurza mnie tylko podejście pewnych osób do innych ludzi i Ich hobby,zainteresowań.A już jak Któś nie rozumie mojej miłości do psiaków...jamników-to Jego problem a nie mój...i po prostu nie chcę tego słuchać.Nikt nikogo nie zmusza do tego by miał psa....i z tego ja się nie wyśmiewam,nie kpię itp. I tak powinni mi zazdrościć....kochają mnie moje jamnisie-to ja mam szczęście-ja mam ten zaszczyt![/QUOTE] Bardzo święte słowa Celinko :) Quote
Recommended Posts