Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja głosu w sprawach małż. nie zabiorę , bo żem z tych co wybrała wolność i swobodę:eviltong:. I tak czytając o Waszych TZ to troszkę zazdroszczę , bo nie miałam tego szczęścia trafić na takie egzemplarze. Zawsze starałam się żyć pełnią życia dawać miłość i dostawać ją od przyjaciół a naprawdę mam ich wielu i rodzinki (no z niektórymi to tylko dobrze na zdjęciu być ;) ) a także moje jamniory i synuś (niestety chwilami sprawdza się powiedzenie- niedaleko pada jabłko od jabłoni :diabloti: ), ale to jest samo życie i staram się nim cieszyć , bo jestem niepoprawną optymistką:lol:. I cieszę się, że chociaż wirtulanie (mam nadzieję na razie) poznałam tak wspaniałe osoby.:loveu::multi:

Posted

Yunono wolność i swoboda to podstawa, również w małżeństwie. Tam gdzie w grę wchodzi zmuszanie się do czegokolwiek nie ma zabawy i wtedy lepiej odpuścić.
Mój pierwszy mąż był zupełnie inny od obecnego, więc zamieniłam go na o wiele lepszy egzemplarz.:p Jednak najlepszym testerem był jamnik, wybrał dobrze.

Posted

[quote name='bianka0']Yunono wolność i swoboda to podstawa, również w małżeństwie. Tam gdzie w grę wchodzi zmuszanie się do czegokolwiek nie ma zabawy i wtedy lepiej odpuścić.
Mój pierwszy mąż był zupełnie inny od obecnego, więc zamieniłam go na o wiele lepszy egzemplarz.:p Jednak najlepszym testerem był jamnik, wybrał dobrze.[/QUOTE]

Nie tylko jamniki są dobrymi testerami ;) U mnie testerem była kundelka Diana ;)

Posted

[quote name='anita_happy']za dużo u was czytania - wole obrazki

a ja dziś jechałam na lawecie!!!!![/QUOTE]

O, to pogadaj z Joosefem, jemu to się często zdarza :diabloti:
Obrazki są dla dzieci.

[quote name='wapiszon']Nie tylko jamniki są dobrymi testerami ;) U mnie testerem była kundelka Diana ;)[/QUOTE]

Kundelki to też trochę jamniki.

Posted

[quote name='anita_happy']za dużo u was czytania - wole obrazki

a ja dziś jechałam na lawecie!!!!![/QUOTE]
A co? przymierzasz się do prezydenckiego pochówku:eviltong::diabloti:

Posted

nie...nie..nie..nie staranowała...AUTO mnie zawiodło...i nie pojade nad morze:( jutro...
ale w pn:) BO Z AC NALEZY MI SIE ZASTĘPCZE..a jak sie należy to biere!
bo miałam juz wizje jazdy pociągiem..juz opiekunke do psów znalazłyśmy
ech....
moim zdaniem to opatrzność

Posted

[quote name='anita_happy']nie...nie..nie..nie staranowała...AUTO mnie zawiodło...i nie pojade nad morze:( jutro...
ale w pn:) BO Z AC NALEZY MI SIE ZASTĘPCZE..a jak sie należy to biere!
bo miałam juz wizje jazdy pociągiem..juz opiekunke do psów znalazłyśmy
ech....
moim zdaniem to opatrzność[/QUOTE]
Tak tak, głosować należy a nie nad morzem wałkonić się;)

Posted

[quote name='bianka0']Mój pierwszy mąż był zupełnie inny od obecnego, więc zamieniłam go na o wiele lepszy egzemplarz.:p Jednak najlepszym testerem był jamnik, wybrał dobrze.[/QUOTE]
Cholera ... mnie przy podejmowaniu tak ważkiej decyzji -zabrakło jamnika :placz::shake::mdleje::wallbash:
Tak czułam, że o czymś zapomniałam ...:oops:

Posted

[quote name='matrioszka2']Cholera ... mnie przy podejmowaniu tak ważkiej decyzji -zabrakło jamnika :placz::shake::mdleje::wallbash:
Tak czułam, że o czymś zapomniałam ...:oops:[/QUOTE]

Matrioszko, jak będziesz teraz wybierała, to Ci pożyczę, nawet wszystkie sześć.:diabloti:
Dorzucę jeszcze Maluszka i Jogusia, jak facet wytrzyma ich test to musi być OK.
A jak nie to pogonimy Harnasiem. :mad:

Posted

[quote name='Celina12'].....ja jak poznawałam Krzysia nie miałam jamników...no ale miałam szczęście....:evil_lol:

Jak tam sałatka??? Sa grzybki????[/QUOTE]

Nie byłam dzisiaj na grzybkach, idę jutro rano.
Niestety musiałam prać pościel i kołdrę męża, Negra mu wczoraj nasiusiała na łóżko. Zeszło mi z tym trochę. Ale ja po prostu lubię prać zasikaną pościel :diabloti:
Do wieczora robiłam sałatki, okazało się że mąż wymyślił dwa rodzaje.( też to lubię )

A jak wizyta u Podopiecznej ? Warto było przekonać samą siebie :evil_lol:

Posted

U Podopiecznej było dobrze...gości sporo-ale lubie TO!:diabloti:

Jestem padnięta ale właściwie-też polubiłam to :evil_lol:.....myślałam,że nie lubię takiej bezczynności siedzenia na imprezach,,,,ale...lubie to :evil_lol:

Posted

...wiesz to nie chodzi,że sobie nie odpuszczam...czasem wkurza mnie tylko podejście pewnych osób do innych ludzi i Ich hobby,zainteresowań.A już jak Któś nie rozumie mojej miłości do psiaków...jamników-to Jego problem a nie mój...i po prostu nie chcę tego słuchać.Nikt nikogo nie zmusza do tego by miał psa....i z tego ja się nie wyśmiewam,nie kpię itp.

I tak powinni mi zazdrościć....kochają mnie moje jamnisie-to ja mam szczęście-ja mam ten zaszczyt!

Posted

No wlasnie czsto sie slyszy a czemu tyle czasu ci te psy zabieraja? nie mozesz tu pojsc, tam pjsc, tego zrobic? a co Ty wiesz o mnie i o moich zainteresowaniach, moze np wlasnie spacer z psem mnie relaksuje a i zabawa z nimi to sam miod na serce :loveu:

Posted

[quote name='Celina12']...wiesz to nie chodzi,że sobie nie odpuszczam...czasem wkurza mnie tylko podejście pewnych osób do innych ludzi i Ich hobby,zainteresowań.A już jak Któś nie rozumie mojej miłości do psiaków...jamników-to Jego problem a nie mój...i po prostu nie chcę tego słuchać.Nikt nikogo nie zmusza do tego by miał psa....i z tego ja się nie wyśmiewam,nie kpię itp.

I tak powinni mi zazdrościć....kochają mnie moje jamnisie-to ja mam szczęście-ja mam ten zaszczyt![/QUOTE]
Też spotykam się z tym b. często i tak samo uważam , że to ich problem, a ja odpowiednie zdanie o tym kimś.

Posted

[quote name='Celina12']...wiesz to nie chodzi,że sobie nie odpuszczam...czasem wkurza mnie tylko podejście pewnych osób do innych ludzi i Ich hobby,zainteresowań.A już jak Któś nie rozumie mojej miłości do psiaków...jamników-to Jego problem a nie mój...i po prostu nie chcę tego słuchać.Nikt nikogo nie zmusza do tego by miał psa....i z tego ja się nie wyśmiewam,nie kpię itp.

I tak powinni mi zazdrościć....kochają mnie moje jamnisie-to ja mam szczęście-ja mam ten zaszczyt![/QUOTE]

Bardzo święte słowa Celinko :)