Romina_74 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zaglądam do Maksia co słychać. Na razie nie mam żadnych ewentualnych kontaktów. Jacyś Ci ludzie ostatnio niechętni zwierzętom :shake: albo ja takich napotykam ... Możliwości mają a chęci i miłości NIC a NIC :angryy: Quote
Jasza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Maksiu, może już we wtorek będziesz miał nowe zdjęcia? I dowiemy się czegoś o Tobie? Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Jasza napisał(a):Maksiu, może już we wtorek będziesz miał nowe zdjęcia? I dowiemy się czegoś o Tobie? maciaszek chyba jedzie w poniedziałek ;) Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 maciaszek napisał(a):Jadę we wtorek :). Aha :) to ja się już nie dowiem co i jak, we wtorek po południu już mnie będzie w domu :( może wejdę na miejscu choć trochę u kuzyna na kompa :cool3: Quote
maciaszek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Byłam dziś w schronisku, ale nie zrobiłam zdjęć Maksiowi... Było tyle spraw bieżących, że się nie wyrobiłam. A do tego jeszcze lało okrutnie i psiaki się pochowały. Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 :multi::multi::multi::multi: do góry Maks! Quote
maciaszek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Maks najwyraźniej się przede mną ukrywa ;). W boksie, w którym powinien być go nie ma. Obeszłam schron i nigdzie go nie zauważyłam. W biurze twierdzą, że na 100% go nie wydawali. Nie został też uśpiony ani nie... Najprawdopodobniej zatem schował się w środku, gdy ja byłam na zewnątrz boksów. Może następnym razem (jak będę miała czas) uda mi się go wytropić? Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Chciałabym pomóc jakoś konkretniej Maksikowi, tylko jak? Quote
maciaszek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mam dobrą wiadomość - Maks został adoptowany :). Byłam dziś w schronisku i tego właśnie się między innymi dowiedziałam! Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 maciaszek napisał(a):Mam dobrą wiadomość - Maks został adoptowany :). Byłam dziś w schronisku i tego właśnie się między innymi dowiedziałam! Mam nadzieję, że fajny domek dla Maksia! Quote
Recommended Posts