Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas bez zmian-domki poszukiwane :roll:

Jaś i Małgosia szukają domów

MAŁGOSIA

JAŚ

Małgosia jest straszną przylepą,powiem nawet ze ciężko się od niej odpedzić.Chodzi za mną wszedzie gdy tylko przysiąde juz mam ją na kolanach,bardzo domaga sie miziania,osiera się i głośno mruczy.W nocy budzi mnie smyranie po twrzy...to Małgosia znów się przytula

Jaś to całkowite przeciwienstwo siostry,jeśli chce to przyjdzie jeśli nie ma ochoty na głaski nie ma szans zeby utzrymać go na kolanach.
Za to bardziej od siostry ciekawy świata,wszystko musi zobaczyć,dotknąć łapką czy powąchać.Chyba był już w każdym zakamarku w moim domu.
spi z nami w łóżku tak jak Małgosia tyle ze nie jak ona wtulona pod kołderką tylko gdzieś z boku aby tylko nie za blisko nas

Ot takie charakterki mają

Posted

Od razu lepiej mozna poznac maluszki :cool3:. Ja to uwielbiam takie małgosiowe przytuliska :eviltong:. Mam taką jedną :cool3:.

Te Kociaczki szukają domków.

.

Posted

Małgosia dzis pojechala do nowego domku,jak sie okazalo to moja dawna znajoma...taki ten swiat mały :)
teraz kolej na Jasia, biedny chodzi i miauczy,pewnie jej szuka
az mi przykro :roll:

Posted

psiama napisał(a):
O to do przodu :loveu:. tak tzrymać. Jasieńka wytul za wszystkie czasy.

oj tulony tulony-sam przychodzi.
Wczesniej nie chial sie przytulac,miał nas gdzies a teraz jak niema Małgosi to przychodzi na mizianie :eviltong: