Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czemu na podłodze stać nie może???trochę obawiam się zakupić szafkę..i choć wiem, że są specjalnie wzmacniane jakoś nie mam przekonania...muszę dokupic styropian pod nie póki nie zdecyduję się na szafkę

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po prostu na podlodze latwiej wpasc na nie czy przerwocic - ja np bym nie miala na podlodze bo jak psiaki zaczna wariowac to w ogole a jak sherry ma pilke na sznurku to lata i pilka w powietrzu i co chwila w cos wali :D

Posted

aaaa hehehehe nie no u mnie stoi przy ścianie bo mamy taką wnękę ze względu na łązienkę(zrymowało się)więc nie uderzają;)i dlatego bałabym sie bardziej gdybym szafkę miała,że spadnie czy coś takiego,a jak szafka pęknie z 250 litrowym akwarium to trochę jeziorko by było,a na podłodze podejrzewam że mniejsze prawdopodobieństwo ;) chociaż szafeczka korci;)

Posted

no ja więcej minusików widzę,ale to ja,podłoga stabilniejsza,akwa sie nie wywali,bo ciężkie,a szafke szturchnie sie i łubudu;):evil_lol:no ale największym plusem szafki jest wygląd całości;)ehh no nic...póki co muszę je uporządkować

Posted

Ale akwa na szafce stoi tez na podlodze :D

mozesz miec krzeselko obok i siedziec a nie lezec zeby obswerowac :P mhy mamy takie szafki calkiem nie pod akwa a swietnie na wymiar i juz pare razu szafka z akwa przesuwana po podlodze i nic sie nie dzieje, nie spadlo ani nic :D

no i do nas zapraszamy ponownie :P

Posted

no niby tak ale weź przesuń 250 litrów razem ze wszystkim heheheheheheh ... jak się odważę to kupię.....;);)na dniach będzie czyszconko i nowe roślinki może...zobaczymy:)

Posted

to trochę foteczek:)nie są najlepszej jakości i może zmniejszone hehe nieproporcjonalnie ale widac co trzeba:):)

tutaj na spacerku na łączce z Nikusiem...gdzie ten patyk poleciał??:cool3:

nieważne biegnę dalej

chociaż nie dawaj patyka nowego raz raz

a ja mam piegi piaskowe na języku a Wy nieeee

Posted

wracamy już????

a tu trochę kotka na razie jeszcze nie chce wejść do środka(ale go rozciągnęłam)

takie serduszko mi się robi z łatki jak mam myju myju

cześć Wegusia

i poszedł kotek;(

Posted

Witamy i my. My tu zajrzeliśmy pierwszy raz:lol:
Fajnie jest pooglądać takie śliczne szkraby z samego rana:multi:
Doczytuję o akwarium, bo mąż właśnie zakupił i próbujemy coś zdziałać, ale nasze rybki na"dobry początek" mają rybią ospę.:placz: Trzy już zdechly.
ale nie poddaję się, muszę się wielu rzeczy dowiedzieć i nauczyć.
A zwierzyniec Twój jest cudowny, ja mam tylko jednego piesia Neo, też wzięliśmy go ze schroniska.
P:lol:zdrawiamy.

Posted

witam serdecznie:):):)co do akwarium i rybiej ospy,to ja daje nawet profilaktycznie zieleni malachitowej(MFC)albo ichtiosan...mniej toksyczna jest sól akwariowa..więc może to cosik pomoże

• 3 weeks later...