Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Wygląda jak księzyc i coś;) Ale to mogą byc też.... oczy Niko w ciemności????

ooo baaardzo blisko jesteś Kasieńko;):):)w sumie można powiedzieć,że zgadłaś,to oczy kotka siedzącego na parapecie u sąsiadki a ta biała plamka obok to od mojego flesza;)chciałam szybko cyknąc fotkę żeby kot nie uciekł i słąbo ostrośc nastawiłam:)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

no po krotkiej przerwie jesteśmy znowu:)

trochę Wegusłąwy

i Nikodem kocykowy:)

od pierwszego lutego mamy nowego członka rodziny, ale biorąc pod uwagę poprzednie wydarzenia związane z Adą i Jeżykiem wolę nie zapeszać i póki co jeszcze nie wstawiać jego zdjęć:(:(:(

Posted

[quote name='magenka1']Ryszard :) jakie fajoskie imię[/QUOTE]no już takie miał:):):):)Mama na niego mówi Reksio ale w sumie psiunio słabo słyszy więc mówimy różnie Misio Rysio reksio Pusiek, król lew;D:):):):):):):)ma taką fajną grzywę i jak mówi mój kolega - puchacz polarny:):):):):):)

Posted

tzn. robiłąm allegro dla suni jednej, którą miałam adotpować, ale po jakimś czasie dyrektor schroniska stwierdziła jednak, że dla suni za daleko by jechać (Łódź) zatem zaoferowałąm pomoc w ogłoszeniu suni na allegro i zaczęłam wpisywać staruszek starszy itp żeby też przy okazji inne starowinki obejrzec i wyskoczyły pieski ktore juz znam no i Rysio :):):) jest na wątku ale wspólnym staruszków z Żywca,więc oddzielnego nie miał....

Posted

[quote name='_bubu_']zapisuję się na wątek, będę tu teraz regularnym gościem :)[/QUOTE]ooo witamy i Bubu kochane):):):)tak Bubunia pomagałą załatwiać transporti w ogóle całą adopcję Ryszarda, za co z całego serca dziękujemy:):):):):)może już niedługo przedstawię Misiaka naszego:)polarnego króla lwa:):):)