Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dlaczego ja dopiero teraz wiem o tej galerii? Piękne wszystkie psiaki. Zgadzam się z tym że jeden psiak w domu to mało. Niko ma takie umaszczenie jak Rambo, bardzo szlachetnie wyglądają starsze jamnisie długowłose. Kanarki i karliki szponiaste też "ćwiczyłam". Żabek miałam zawsze kilka w akwarium z bojownikiem. Można było godzinami patrzeć jak się ganiają.

Posted

u mnie żabcie mają oddzielne akwaium;)są trzy i hehe jedna już siedem lat mi żyje a cudaki przeurocze:)jak się głośniej coś powie, to najstarszy już skrzeczy po swojemu udając groźnego;)a Nikusiowi stuknie w sierpniu 24 14 latek ... mój kochany młodzik

Posted

anetek100 napisał(a):
u mnie żabcie mają oddzielne akwaium;)są trzy i hehe jedna już siedem lat mi żyje a cudaki przeurocze:)jak się głośniej coś powie, to najstarszy już skrzeczy po swojemu udając groźnego;)a Nikusiowi stuknie w sierpniu 24 14 latek ... mój kochany młodzik

Nikoś sierpniowy jak i ja :).

Posted

no to troche nadrobimy z fotkami;)

tutaj Nikuś jak co dzień zmienia pozę i miejsce leżakowania...po co wstawać skoro można odrobinkę się pomościć, pokombinować i nie tracić sił:evil_lol:środkowego etapu nie zdążyłamuchwycić

o podbródek zawsze trzeba dbać;)

nosek mój kochany

no i Wegusława

Posted

zawsze można też popilnować kwiatków,by nie spadły no i poleżeć na przedremontowym balkonie w małym burdeliku;)

na pojutku gorzej je uchwycić,wbrew pozorom to Niko woli iść dalej a Wega grzecznie stoi;)

pańcia ja zawracam a Ty rób co chcesz;)

Posted

bardzo lubię to zdjęcie:)Niko z kolegą Aronem nad jeziorkiem trzy lata temu

pogawędki na balkonie

Wega w gotowości czeka na kota;)

a tu .... chyba lubię swoją Pańcię

Posted

żabcie są oddzielnie więc oddzielnie musiałam fotko robić,a fotki ehh mimo ściemniania wyostrzania niezbyt ładne:(chyba je trochę poszerzyłam hihi

baczność:evil_lol:

i kawałek większego akwarium

Posted

całe akwarium mniej więcej wygląda tak;)akurat przed sprzątaniem

żyją w nim świeciki kongolańskie,żałobniczki(terta czarna) i tetra biała oraz z odcienaimi niebieskimi i różowymi;)brzanki mszyste,kiryśniki,glonojadki białe

i najszybsze w końcu uwiecznione brzanki jak dobrze pamiętam pasiaste.kupiłam póki co kiedyś dwie a później do teraz nie było ich w sklepach,u nas rzadko spotykane niestety..strasznie szybkie ławicowe rybunie

:):):):)

Posted

Na podlodze stoi?

Ja mam fotki ogolne jak moje wyglada ale dzisiaj bede dosadzac akurat mech na korzen wiec nie pokazuje na razie bo moze cos nowego pstrykne jak bede gotowa.