GoskaGoska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mORETTA MA OK 14 MIESIÉCY WCZORAJ UCIEKŁA NOWEJ RODZINIE PRZY WYSIADANIU Z AUTA W KONSTANCINIE tel. 0-607-171-458 [FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT] Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 spamuje właśnie na warszawski wątkach...może akurat ktoś zauważy :-( Quote
ewatonieja Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jelsi macie profil na naszej klasie dajcie tam info zrÓbcie mini plakat na ten temat:-( Quote
Maszaberla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Zrobcie jej jak najszybciej ogloszenia Kliknij na mojego Znajdka - w 1 poscie sa linki do stron znalezionych/zagubionych Moze ktos jej tam szuka?:roll: Quote
EVA2406 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Zginął na Moniuszki w Warszawie czy w Konstancinie? Jeśli w Warszawie to samo centrum i okropny ruch :-( Quote
Diuna B. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 EVA2406 napisał(a):Zginął na Moniuszki w Warszawie czy w Konstancinie? Jeśli w Warszawie to samo centrum i okropny ruch :-( Na Moniuszki w Konstancinie:placz: Quote
eliza_sk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 beka napisał(a): Moreta, chcemy Ci pomóc.... I to jest najgorsze, żeby ona sobie dała teraz pomóc ... Quote
beka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 P. Małgosia napisała do nk -grupa konstancin z prośba o umieszczenie zdjęcia Morety na piewszej stronie. Dzis dodrukuje ogłoszeń. Moreta, chcemy Ci pomóc.... Quote
slapcio Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Melduję sie na wątku. Będę sie rozglądać,dam tez zdjęcie suni TŻ i jego kolegom z pracy żeby jeżdżąc sie rozgladali. Dajcie info ze zdjęciem do Andy, oni prowadzą minischronisko dla gminy, do tego to jest dokładnie ten rejon. Jesli chcecie to mogę sama przygotowac ogłoszenie i tam zawieźć choćby dzisiaj, tylko proszę o jego treść :roll: Quote
eliza_sk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 slapcio napisał(a):Melduję sie na wątku. Będę sie rozglądać,dam tez zdjęcie suni TŻ i jego kolegom z pracy żeby jeżdżąc sie rozgladali. Dajcie info ze zdjęciem do Andy, oni prowadzą minischronisko dla gminy, do tego to jest dokładnie ten rejon. Jesli chcecie to mogę sama przygotowac ogłoszenie i tam zawieźć choćby dzisiaj, tylko proszę o jego treść :roll: Może cioteczka Beka już ich nawiedziła ? Beatko daj znać. Quote
GoskaGoska Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Koci świat tez dziala chyba w tych okolicach Quote
beka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Andę obstawiłam w pierwszek kolejności... Mają zdjecię i nr telefonów.. Quote
beka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 GoskaGoska napisał(a):Koci świat tez dziala chyba w tych okolicach Napisże do Pani Irenki z 101kotow...to też Konstancin Quote
slapcio Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ja jeszcze sugeruje powieszenie ogłoszenia koło poczty i w paru innych tego typu miejscach - to pomogło odnaleźć właścicieli znalezionej przeze mnie suni, moze i teraz cos da :roll: Quote
eliza_sk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Najgorsze jest to, że Moreta jest dzikuskiem i nie wiadomo czy da sobie pomóc :-( Quote
beka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dzwoniłam dziś do Potter i mówiłam ze suczke udało sie zlokalizować. P. Małgosia dostała telefon z informacja. Koczuje w okolicy ul Chopina. Tam jest taki lasek. Próbowałam jej podać kiełbasę z sedalinem ale niestety próby podejścia blizej niż 10-15 m kończa sie fiaskiem. Quote
Recommended Posts