Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']no na piętrze będą ścianki, ale to już takie cieńsze - wewnętrzne :-) a od zewnątrz będą skosy a takich "koszy" nie będziemy mieć - dach już i tak na maxa porąbany :lol:[/quote]no jak nie pisałaś ,no poczytaj :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']no na piętrze będą ścianki, ale to już takie cieńsze - wewnętrzne :-) a od zewnątrz będą skosy a takich "koszy" nie będziemy mieć - dach już i tak na maxa porąbany :lol:[/quote]no jak nie pisałaś ,no poczytaj :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :nono: tu nie ma że na zewnątrz będą ścianki wewnętrzne :grab: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 a mi sie poczytało ze wewnętrzne :oops: ale porąbany dach to będziesz miała :o :lol: Quote
Justa Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 waszunia, alez ta budowa idzie :o A ja się muszę pochwalić, że na działeczce na tarasie już nie ma piaskownicy!!! Kostka ułozona jak trzeba :D I schody na górę są, full wypas :lol: 8) Piecholki szczęśliwe, widać od razu :D Jakbym galcika widziała jedy zajedziemy na naszą wichę :D :angel: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']no na piętrze będą ścianki, ale to już takie cieńsze - wewnętrzne :-) a od zewnątrz będą skosy a takich "koszy" nie będziemy mieć - dach już i tak na maxa porąbany :lol:[/quote] znaczy będzie dom z tym co to "piwnica, a potem sam dach" :o :P czyli parter z poddaszem się to nazywa - tak mieliśmy przed rozbudową - teraz trochę ścian mamy :P Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Waszka, normalnie już się nie mogę doczekac fotek twojego domku :multi: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']no na piętrze będą ścianki, ale to już takie cieńsze - wewnętrzne :-) a od zewnątrz będą skosy a takich "koszy" nie będziemy mieć - dach już i tak na maxa porąbany :lol:[/quote] znaczy będzie dom z tym co to "piwnica, a potem sam dach" :o :P czyli parter z poddaszem się to nazywa - tak mieliśmy przed rozbudową - teraz trochę ścian mamy :P[/quote] normalnie nic nie rozumiesz :lol: jeszcze sciany od parteru będą :lol: Asher - ja też :lol: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']no na piętrze będą ścianki, ale to już takie cieńsze - wewnętrzne :-) a od zewnątrz będą skosy a takich "koszy" nie będziemy mieć - dach już i tak na maxa porąbany :lol:[/quote] znaczy będzie dom z tym co to "piwnica, a potem sam dach" :o :P czyli parter z poddaszem się to nazywa - tak mieliśmy przed rozbudową - teraz trochę ścian mamy :P[/quote] normalnie nic nie rozumiesz :lol: jeszcze sciany od parteru będą :lol: Asher - ja też :lol:[/quote] :lol: my w skosach mamy szafy - bardzo praktyczne :P czekam na zdjęcia gotowej chałupki - no, może być jeszcze przed tynkowaniem :P bardzo jestem ciekawa tego dachu :roll: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 niee no - nie spodziewjcie się jakiegoś kosmosu - dach jak dach, a że trochę rozległy i nieprosty bo się nie dało to zobaczymy co z tego wyjdzie - hihih powiem tylko, że nie każdy podjąłby się wykonania go - mam nadzieję, że ten co się podjął wie co robi :wink: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']niee no - nie spodziewjcie się jakiegoś kosmosu - dach jak dach, a że trochę rozległy i nieprosty bo się nie dało to zobaczymy co z tego wyjdzie - hihih powiem tylko, że nie każdy podjąłby się wykonania go - mam nadzieję, że ten co się podjął wie co robi :wink:[/quote]no po prostu dach na maxa porąbany :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 zaciekawilas mnie tym dachem :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 ooojejjjj zawiedziecie się :lol: :wink: po prostu jest sporo załamań :roll: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']ooojejjjj zawiedziecie się :lol: :wink: po prostu jest sporo załamań :roll:[/quote] :( a tak ciekawie się zapowiadało :-? Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']ooojejjjj zawiedziecie się :lol: :wink: po prostu jest sporo załamań :roll:[/quote] no to Waszeczko masz kosze :P to właśnie te załamania a i tak jestem ciekawa Twojego dachu :P Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']ooojejjjj zawiedziecie się :lol: :wink: po prostu jest sporo załamań :roll:[/quote] no to Waszeczko masz kosze :P to właśnie te załamania a i tak jestem ciekawa Twojego dachu :P[/quote] :hmmmm: :oops: noto ja już sama nie wiem, bo takiego czegoś jak na zdjęciu nie będzie :lol: Quote
LAZY Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ale zamieszaliscie z ta chałupa! Wariatki...a psiaki faktycznie rozesmiane..az miło popatrzec..jak ja Ci własnego domku zazdroszcze... :oops: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']ooojejjjj zawiedziecie się :lol: :wink: po prostu jest sporo załamań :roll:[/quote] no to Waszeczko masz kosze :P to właśnie te załamania a i tak jestem ciekawa Twojego dachu :P[/quote] :hmmmm: :oops: noto ja już sama nie wiem, bo takiego czegoś jak na zdjęciu nie będzie :lol:[/quote] no to czekam na zdjęcia :P popatrz co znalazłam - na stronie [url]http://www.braas.pl/?action=mapa&id=53[/url] jest model dachu ze słownikiem budowlanym, jak najedziesz myszką na element pojawia się jego opis - kosz jest w miejscu złączenia dwóch prostopadłych kalenic :P fajny model :P Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 aaa no to bendom te Tfoje kosze :lol: :lol: :lol: cholera - kosze na dachu :stupid: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']aaa no to bendom te Tfoje kosze :lol: :lol: :lol: cholera - kosze na dachu :stupid:[/quote]no a na dodatek dach porąbany na maxa :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']aaa no to bendom te Tfoje kosze :lol: :lol: :lol: cholera - kosze na dachu :stupid:[/quote] :lol: to samo zrobiłam mojemu projektantowi :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='aga1215'] popatrz co znalazłam - na stronie [url]http://www.braas.pl/?action=mapa&id=53[/url] jest model dachu ze słownikiem budowlanym, jak najedziesz myszką na element pojawia się jego opis - kosz jest w miejscu złączenia dwóch prostopadłych kalenic :P fajny model :P[/quote] Aga, przeraziłaś mnie :o Ty na dachach się znasz ? Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] popatrz co znalazłam - na stronie [url]http://www.braas.pl/?action=mapa&id=53[/url] jest model dachu ze słownikiem budowlanym, jak najedziesz myszką na element pojawia się jego opis - kosz jest w miejscu złączenia dwóch prostopadłych kalenic :P fajny model :P[/quote] Aga, przeraziłaś mnie :o Ty na dachach się znasz ?[/quote] na jednym :wink: :lol: - zmienialiśmy nasz. Dom był rozbudowywany i nowy dach musiał przykryć starą i nową część, no i zgrać sie z całą bryłą - długo były rozważane różne warianty, wszyscy rodzinni i zaprzyjaźnieni architekci byli zaangażowani :P - a ja dowiedziałam się, co to są kosze :P acha - wiem też, co to są rysie :P DOBRANOC - spadam spać, bo jutro czeka mnie ciężki dzień :evil: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Dobranoc mówi Lunka na nowych psich kocykach :lol: [img]http://img125.imageshack.us/img125/6228/p72000045bu.jpg[/img] Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 byczek się byczy [img]http://img236.imageshack.us/img236/7147/p72000025bq.jpg[/img] [img]http://img16.imageshack.us/img16/7100/p72000030pe.jpg[/img] Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Lunetka wygodnicka :lol: ..a Bolutek????gdzie????????????ja tez mam kanapowca :lol: Bronxa :cry: .zadomowil sie na dobre i prosto na kanape wali jak do domu wejdzie :oops: Quote
Recommended Posts