Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja przed chwilą zaspiewałam Jotowi swoim słowiczym głosem ( zaprawionym śpiewem na stoku dzisiejszego dnia :grins:) "Sto lat !". Tylko kompletnie nie rozumiem dlaczego go zatkało :crazyeye::megagrin:

Posted

[quote name='Pysia']A ja przed chwilą zaspiewałam Jotowi swoim słowiczym głosem ( zaprawionym śpiewem na stoku dzisiejszego dnia :grins:) "Sto lat !". Tylko kompletnie nie rozumiem dlaczego go zatkało :crazyeye::megagrin:[/quote]
To pewnie sprawił Twój anielski głos:diabloti::diabloti::diabloti:
100 lat dla Jota:BIG::drink1::drinking::laola::tort::new-bday:

Waszka, jeszcze garnków nowych nie masz, więc uważaj:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a szampan w czym :crazyeye: :crazyeye: a pianka ,a truskawki :crazyeye: :crazyeye:
Aśka ,jaka ty jesteś nie na czasie :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Szampan z gwinta, a pianka i truskawki... na sobie oczywiście!
I kto tu jest nie na czasie, pytam? :eviltong: Weź ty sobie obejrzyj "9 i pół tygodnia", to się doedukujesz :evil_lol:

[B]Waszko[/B], [B][COLOR=magenta][COLOR=blue]Jotowi[/COLOR] [/COLOR][/B]życzę stu lat, a podczas nich jak najczęstszego czerpania przyjemności ze wspólnego z Tobą palenia garnków!!! :new-bday: :BIG:

Posted

Hahahahaha :evil_lol: Weszka :evil_lol: Jak teraz napiszesz, że rybki nie przypaliłaś i smakowała to one stwierdzą, że deseru nie było :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Hahahahaha :evil_lol: Weszka :evil_lol: Jak teraz napiszesz, że rybki nie przypaliłaś i smakowała to one stwierdzą, że deseru nie było :diabloti::evil_lol:[/quote]Deser to może i był. Ale przystawki brakowało :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher'][B]Szampan z gwinta,[/B] a pianka i truskawki... na sobie oczywiście!
I kto tu jest nie na czasie, pytam? :eviltong: Weź ty sobie obejrzyj "9 i pół tygodnia", to się doedukujesz :evil_lol:

[/quote]
to napisała dama :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Tworzą małe Waszko-Joty???????:diabloti::razz:[/quote]
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol: Albo Joto-Weszki :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to napisała dama :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
... o ognistym temperamencie :eviltong:
:evil_lol:

[quote name='Doginka']Tworzą małe Waszko-Joty???????:diabloti::razz:[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt:
[B]Doginko[/B], bosssskie określenie :cool2: Waszkojot, hahahaha :roflt:

Posted

Rybki nie przypaliłam :loveu: była pyszna :loveu::loveu::loveu: i myślcie se co chcecie :evil_lol:

J dziękuje za życzenia :loveu:
a Waszkojotów póki co nie będzie :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Rybki nie przypaliłam :loveu: była pyszna :loveu::loveu::loveu: i myślcie se co chcecie :evil_lol:

J dziękuje za życzenia :loveu:
a Waszkojotów póki co nie będzie :eviltong::evil_lol:[/quote]

Tylko żeby były podobne do Oliwki! :eviltong::evil_lol:

Najlepsze życzenia dla Jota:loveu:

Posted

Dziękuję za życzonka dla J :multi::loveu:

mam zdjęcia z sylwestra :evil_lol:

człowiek impreza (tak nazwał tą fotkę mój kolega :diabloti:) zupełnie nie rozumiem dlaczego :errrr:
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/863/s6300164yk1.jpg[/IMG]

i to by było na tyle zdjęć z sylwestra :evil_lol:
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/8674/p1010124cs9.jpg[/IMG]