malawaszka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 jeszcze nie spaliłam :razz: a jak pięknie pachnie ahhhhhh :grins: ależ jestem z siebie dumna :diabloti: Quote
Pysia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A ja przed chwilą zaspiewałam Jotowi swoim słowiczym głosem ( zaprawionym śpiewem na stoku dzisiejszego dnia :grins:) "Sto lat !". Tylko kompletnie nie rozumiem dlaczego go zatkało :crazyeye::megagrin: Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Pysia']A ja przed chwilą zaspiewałam Jotowi swoim słowiczym głosem ( zaprawionym śpiewem na stoku dzisiejszego dnia :grins:) "Sto lat !". Tylko kompletnie nie rozumiem dlaczego go zatkało :crazyeye::megagrin:[/quote] To pewnie sprawił Twój anielski głos:diabloti::diabloti::diabloti: 100 lat dla Jota:BIG::drink1::drinking::laola::tort::new-bday: Waszka, jeszcze garnków nowych nie masz, więc uważaj:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
asher Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Vectra']a szampan w czym :crazyeye: :crazyeye: a pianka ,a truskawki :crazyeye: :crazyeye: Aśka ,jaka ty jesteś nie na czasie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Szampan z gwinta, a pianka i truskawki... na sobie oczywiście! I kto tu jest nie na czasie, pytam? :eviltong: Weź ty sobie obejrzyj "9 i pół tygodnia", to się doedukujesz :evil_lol: [B]Waszko[/B], [B][COLOR=magenta][COLOR=blue]Jotowi[/COLOR] [/COLOR][/B]życzę stu lat, a podczas nich jak najczęstszego czerpania przyjemności ze wspólnego z Tobą palenia garnków!!! :new-bday: :BIG: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czy rybka się z deczka ..przypaliła?:cool3::cool3::cool3: Quote
Pysia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hahahahaha :evil_lol: Weszka :evil_lol: Jak teraz napiszesz, że rybki nie przypaliłaś i smakowała to one stwierdzą, że deseru nie było :diabloti::evil_lol: Quote
asher Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Pysia']Hahahahaha :evil_lol: Weszka :evil_lol: Jak teraz napiszesz, że rybki nie przypaliłaś i smakowała to one stwierdzą, że deseru nie było :diabloti::evil_lol:[/quote]Deser to może i był. Ale przystawki brakowało :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jotowi dużo zdrówka i szczęścia :-) A cisza zapadła... się czepiacie ;) ekhmmm... świętując przeca nie? ;) Quote
Vectra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='asher'][B]Szampan z gwinta,[/B] a pianka i truskawki... na sobie oczywiście! I kto tu jest nie na czasie, pytam? :eviltong: Weź ty sobie obejrzyj "9 i pół tygodnia", to się doedukujesz :evil_lol: [/quote] to napisała dama :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale cisza. Chyba się nie potruli rybką ... :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Muszą przecież zorganizować ślub :diabloti: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tworzą małe Waszko-Joty???????:diabloti::razz: Quote
Pysia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Doginka']Tworzą małe Waszko-Joty???????:diabloti::razz:[/quote] Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol: Albo Joto-Weszki :diabloti: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol: Albo Joto-Weszki :diabloti:[/quote] obie wersje do przyjęcia:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
asher Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Vectra']to napisała dama :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] ... o ognistym temperamencie :eviltong: :evil_lol: [quote name='Doginka']Tworzą małe Waszko-Joty???????:diabloti::razz:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: [B]Doginko[/B], bosssskie określenie :cool2: Waszkojot, hahahaha :roflt: Quote
malawaszka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Rybki nie przypaliłam :loveu: była pyszna :loveu::loveu::loveu: i myślcie se co chcecie :evil_lol: J dziękuje za życzenia :loveu: a Waszkojotów póki co nie będzie :eviltong::evil_lol: Quote
agbar Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 witajcie :grins: spoznione zyczonka dla Jota:loveu: Quote
aga1215 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='malawaszka']Rybki nie przypaliłam :loveu: była pyszna :loveu::loveu::loveu: i myślcie se co chcecie :evil_lol: J dziękuje za życzenia :loveu: a Waszkojotów póki co nie będzie :eviltong::evil_lol:[/quote] Tylko żeby były podobne do Oliwki! :eviltong::evil_lol: Najlepsze życzenia dla Jota:loveu: Quote
anetta Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Waszkojoty :megagrin: A to pech że nie będzie!! :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie mów nigdy, zawsze i na pewno:diabloti::razz::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Dziękuję za życzonka dla J :multi::loveu: mam zdjęcia z sylwestra :evil_lol: człowiek impreza (tak nazwał tą fotkę mój kolega :diabloti:) zupełnie nie rozumiem dlaczego :errrr: [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/863/s6300164yk1.jpg[/IMG] i to by było na tyle zdjęć z sylwestra :evil_lol: [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/8674/p1010124cs9.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:..o jak dużo foteczek z Sylwestra :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Buahahahahahahaha Weszka jesteś obłędna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki dwie ale wymiatają :diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG]aż 2 foty:diabloti:ale z charakterem:razz: Quote
Recommended Posts