malawaszka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 kurde nie wiem czy się coś nie dzieje - zęby ma średnio ładne :shake: a z ryjka jej capi jak z piekła :roll: ale gryzie twarde ciastka bosha czyszczące zęby więc jej nie boli nic tam - a te ciastka są mega twarde - żeby podzielić na pół musiałam rzucać o płytki bo nijak się nie dało :crazyeye::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A ona tak od teraz czy od zawsze mlaska? :crazyeye: Wita Cię I Ocipiała :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Pysia']A ona tak od teraz czy od zawsze mlaska? :crazyeye: Wita Cię I Ocipiała :diabloti:[/quote] od zawsze chyba :hmmmm: a to zawsze trwa 2 tygodnie :evil_lol: Witaj I Ocipiała :evil_lol: Quote
asher Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 O matko, a może Pepa po prostu lubi sobie pomlaskać? :evil_lol: [quote name='malawaszka']pamiętam jak miałam psa - samca znaczy się i budził mnie mamlaniem sisiora - bo on akurat wtedy musiał się umyć a mlaskał tak, że pół bloku budził :angryy::lol:[/quote] Bugajski oprócz sisiora równie namiętnie wylizuje sobie czasem cztery litery :diabloti: I to głównie albo rano, kiedy jeszcze chciałabym pospać, albo wieczorem, kiedy już chciałabym pospać. Nie dość, że zbok, to jeszcze złośliwy, no! :mad: Quote
Doginka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']od zawsze chyba :hmmmm: a to zawsze trwa 2 tygodnie :evil_lol: Witaj I Ocipiała :evil_lol:[/quote] A może jej się ząb psuje i ją boli:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - wyczyść jej zęby :p Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='asher']O matko, a może Pepa po prostu lubi sobie pomlaskać? :evil_lol: [/quote] ale jak to??? :evil_lol: [quote name='Doginka']A może jej się ząb psuje i ją boli:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - wyczyść jej zęby :p[/quote] a nie czytała znowu co napisałam wyżej???? :mad::diabloti: Quote
Pysia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']od zawsze chyba :hmmmm: a to zawsze trwa 2 tygodnie :evil_lol: Witaj I Ocipiała :evil_lol:[/quote] I Ocipiała wita II Ocipiałą :diabloti: Jeżeli od zawsze to chyba lubi ;) Albo śni jej się coś do jedzenia - jak Zmorce :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 ale ona jak mlaska to nie śpi :shake: leży z głową podniesioną, patrzy w ścianę i miele jęzorem :cool1: II Ocipiała wita I ocipiałą :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Witajcie Ocipiałe :loveu::loveu::loveu:późną nocką :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']ale jak to??? :evil_lol: a nie czytała znowu co napisałam wyżej???? :mad::diabloti:[/quote] Czytała czytała:cool3: - może Pepa ma robale:crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Doginka']Czytała czytała:cool3: - może Pepa ma robale:crazyeye:[/quote] odrobaczałam ją dwa razy - ostatni raz w piątek :razz: Witaj nieśmiała Alu :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ratunku!!!! Cyba złapałam grypę żołądkową:placz: - boli mnie brzunio i rzygać mi się chce:placz:Mam tak od rana i próbowałam z tym walczyć, ale już nie daję rady:shake: I zaczyna męczyć mnie kaszel, ale na to mam Sinecod:-( Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:witam ....to ja .....ta nieśmiała Alicja :hand:..................................:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witaj kobieto Ocipiała II :multi: Ocipiała I:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Doginka']Ratunku!!!! Cyba złapałam grypę żołądkową:placz: - boli mnie brzunio i rzygać mi się chce:placz:Mam tak od rana i próbowałam z tym walczyć, ale już nie daję rady:shake: I zaczyna męczyć mnie kaszel, ale na to mam Sinecod:-([/quote] uuuuu współczuję :shake: coca cola i paluszki :razz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:witam ....to ja .....ta nieśmiała Alicja :hand:..................................:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj nieśmiała :cool1: [quote name='Pysia']Witaj kobieto Ocipiała II :multi: Ocipiała I:diabloti:[/quote] witaj Ocipiała I :evil_lol: wiecie co???/ Pepa chyba jednak ma katar :crazyeye: tzn tak w dzień nie ma, ale dziś rano miała gluta na nosie :crazyeye: jak to możliwe, żeby miała katar po 10 dniach antybiotykoterapii?????? :mdleje: :shake: Quote
Elitesse Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='malawaszka']ale ona jak mlaska to nie śpi :shake: leży z głową podniesioną, patrzy w ścianę i miele jęzorem :cool1: [/quote] ja tam wole mlaskanie od stukania zebami jak jakas sztuczna szczeka - Wata i Lanc tak robia jak dziewczynki sa w cieczkowym okresie :shake::diabloti: choc nie powiem ze nie zdarza mi sie wrzasnac na ktoregos psa w nocy coby skonczyl wreszcie z tym ciumlaniem bo ja spac nie moge :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='malawaszka'] wiecie co???/ Pepa chyba jednak ma katar :crazyeye: tzn tak w dzień nie ma, ale dziś rano miała gluta na nosie :crazyeye: jak to możliwe, żeby miała katar po 10 dniach antybiotykoterapii?????? :mdleje: :shake:[/quote] Pepa nie ma kataru. Pepa nie jest przyzwyczajona do suchego powietrza w domu...Zapominasz że kaloryfery grzeją :) Szelma to samo długo miała.... Quote
malawaszka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Pysia']Pepa nie ma kataru. Pepa nie jest przyzwyczajona do suchego powietrza w domu...Zapominasz że kaloryfery grzeją :) Szelma to samo długo miała....[/quote] ale zielonego gluta???? a kaloryfery u mnie zakręcone właśnie przez Pepę - ja marznę, Lun marznie ale żeby jej nie było za ciepło :lol: Quote
asher Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='malawaszka']ale zielonego gluta???? a kaloryfery u mnie zakręcone właśnie przez Pepę - ja marznę, Lun marznie ale żeby jej nie było za ciepło :lol:[/quote] Kooochana, to i tak małe poświęcenie :diabloti: Kiedyś moja mama bywała w domu tylko w weekendy, więc jak gotowała obiad to na cały tydzień. No i ugotowała wieeeeelki gar kaszy... nieposolonej :roll: Bo miałam wtedy myszkę, a przecież myszka nie może jeśc solonego, a my z ojcem to sobie na talerzu możemy posolić... :mdleje: Quote
Vectra Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='asher']Kooochana, to i tak małe poświęcenie :diabloti: Kiedyś moja mama bywała w domu tylko w weekendy, więc jak gotowała obiad to na cały tydzień. No i ugotowała wieeeeelki gar kaszy... nieposolonej :roll: Bo miałam wtedy myszkę, a przecież myszka nie może jeśc solonego, a my z ojcem to sobie na talerzu możemy posolić... :mdleje:[/quote] buhahahaha ,to znaczy że nie tylko mój rodziciel ma inaczej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wczoraj jadąc do weta , zimno jak doabeł , otwarte okna , bez ogrzewania ,, bo Ajdunia nie lubi ciepła :placz: i dziś ja mam katar :shake: Quote
Doginka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='malawaszka']uuuuu współczuję :shake: coca cola i paluszki :razz:[/quote] To na poważnie pomaga, czy dostanę większego srania i boolu żołądka???:roll: Quote
Maga100 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [B]ale nudy :cool1::cool1::cool1:[/B] [B]gluty, mlaskanie, kłapanie i ocipianie :cool1:[/B] :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 popieram - nudy jak diabli :shake: [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1146/dsc0334sr4.jpg[/IMG] ja dziś mało nie zaczęłam palić! jakbym miała fajki w samochodzie to bym zaczęła :shake: ale na szczęście nie było i skończyło się na kilkugodzinnej jeździe po ślunsku i rzucaniu mega wypasionych bluzgów hahaha :evil_lol: dawno nie miałam takiej wqrwki :shake: w ogóle miałam moment, że mało sięnie poryczałam ze złości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Co Cię tak wqurwiło? :razz: [quote name='malawaszka']kurcze może ktoś z Was wie co znaczy jak pies się często oblizuje :hmmmm: Pepa czasami siedzi i jęzorem mamla po nosie - nawet nie wiem jak to opisać - no po prostu oblizuje sobie nochalek, czasami nie dotyka nopsa tylko mocno język wysuwa i chowa :roll:[/quote] Może ją gardło boli :hmmmm: Maksiu podobnie robi, jak ma chore, jęzor w ruchu i jakby przełyka ciągle :roll: Quote
Recommended Posts