Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia']no o wiele lepiej [b]brz[/b] choć zalatuje mi to troszkę nie bendem pisać czym :D[/quote] Ale na pewno o wiele lepiej brz?

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']no o wiele lepiej [b]brz[/b] choć zalatuje mi to troszkę nie bendem pisać czym :D[/quote] Ale na pewno o wiele lepiej brz?[/quote]

no nie mogę a ta Polonistkla znowu mi po piętach depcze :evilbat:

już się poprawiłam :oops:

Posted

[quote name='Olcia']już poprawiłam polonistki wstrętne, jak będę miała chwile normalnie wszystkie Wasze posty przejrzę :evil:[/quote]
Za późno :evilbat:
Powodzenia :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']już poprawiłam polonistki wstrętne, jak będę miała chwile normalnie wszystkie Wasze posty przejrzę :evil:[/quote]
Za późno :evilbat:
Powodzenia :D[/quote]

a żebyś wiedziała specjalnie se urlop wezmę, bo Wy dwie to psychole więc trochę czasu mi to zajmie :lol:

Posted

[quote name='Olcia'] a żebyś wiedziała specjalnie se urlop wezmę, bo Wy dwie to psychole więc trochę czasu mi to zajmie :lol:[/quote]
P O W O D Z E N I A ! ! ! :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka']Olcia do czytania moich postów przystąp :roflt: :evilbat:[/quote]
:lol: :lol: :lol: Dobrze malawaszka mówisz :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mówisz masz!! a SIO!!! Olcia do czytania moich postów przystąp :roflt: :evilbat:[/quote]

zadzieram kiece i lece :lol:

urlopu już nie mam więc do października musicie poczekać

Posted

[quote name='malawaszka']Olcia pękasz?? - to rylko 27 906 postów :evilbat: :lol:[/quote]

to już Waszka przestań pisać a ja zacznę czytać :D

Posted

Kobitki - potrzeba [b]super ludzi z domkiem dla super psiaków [/b]- nie znacie takich niezapsionych ??? Są do wzięcia, spod Sochaczewa brat z siostrą, podejrzewam, że to rodzina Wektora :P
można o nich poczytać - link w moim podpisie Suczka jest już po sterylce :P
[color=red]Waszko [/color]nie gniewaj się ( :oops: :modla: ), że Ci zaśmiecam topik [size=1](zaraz to zrobię i u innych :wink: :P )[/size] - teraz Twój jest najczęściej czytany :P

Posted

[quote name='malawaszka']ja wiem o nich - są naprawdę rewelacyjne :fadein: piękne niesamowicie!!![/quote]

ale LUDZI trzeba LUDZI :P - jeżeli one są takie jak Wektor - MUSZĄ mieć dom z ogrodem i cierpliwych właścicieli - potrzebują DUŻO rychu i są pełne inwencji twórczej ale też niezwykle szybko uczą się nowych rzeczy :P

Posted

[quote name='malawaszka']jakby moi znajomi mieli ludzi to nie byłoby już żadnego sznaucerka w potrzebie na mojej stronie :(

aleniech ktoś tu o nich wyczyta :modla:[/quote]

a wiesz, że zanim wzięłam Wektora szukałam sznaucera :P - tylko średniego, czarnego :P