Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']A juz myslalam ze wybylas na zaglowke :p ;)

Fajnie tak sobie poplywac...[/quote]

niestety nie wybyłam, a chciałabym baaardzo :roll:

[quote name='Vectra']Witaj Weszuniu :diabloti:[/quote]

witaj Vectruniu :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']Byłam tu. A jakże !
Babcia Hanna .[/quote]

Fajnie że Babcia Hanna o nas pamięta :loveu: nooi Beria bo nie zauwazyłam wczesniej :hmmmm:

a ja byłam dziś w kinie :grins: na fantastycznym filmie o Edith Piaf - świetnie zrobiony film, wzruszający, i wogóle - jestem pod ogromnym wrażeniem - kompletnie nie wiedziałam, że Edith Piaf miała takie koszmarnie trudne życie :shake:

Posted

Witaj Waszuniu:multi:
[quote name='"malawaszka"'][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/7751/dscf2292nw4.jpg[/IMG][/QUOTE]
To TY??????????:crazyeye: Fajnie Ci:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']
Fajnie że Babcia Hanna o nas pamięta :loveu: nooi Beria bo nie zauwazyłam wczesniej :hmmmm:

a ja byłam dziś w kinie :grins: na fantastycznym filmie o Edith Piaf - świetnie zrobiony film, wzruszający, i wogóle - jestem pod ogromnym wrażeniem - kompletnie nie wiedziałam, że Edith Piaf miała takie koszmarnie trudne życie :shake:[/QUOTE]

Zignorowałaś mnie :placz:

Czytałam bigrafię Piaf, jaki jest tytuł tego filmu?

Posted

[quote name='beria']Zignorowałaś mnie :placz:

Czytałam bigrafię Piaf, jaki jest tytuł tego filmu?[/quote]

nie zignorowałam :obrazic: ino się wstrzeliłaś z postem przede mnie :diabloti:

a fim "Niczego nie żałuję - Edith Piaf" a tytuł francuski La M..... - w tłumaczeniu wróbelek tylko zapomniałam jak to było :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='malawaszka']
a fim "Niczego nie żałuję - Edith Piaf" a tytuł francuski La M..... - w tłumaczeniu wróbelek tylko zapomniałam jak to było :oops::oops::oops:[/QUOTE]

Ciekawe czy na mojej prowincji będzie w kinie :razz: Jeśli tak, to się wybiorę.

Posted

[quote name='beria']Ciekawe czy na mojej prowincji będzie w kinie :razz: Jeśli tak, to się wybiorę.[/quote]

warto warto :cool1:

[quote name='Nugatowa']Heloł Weszkooo Meszkooo :lol:
Widze,że dziś też plazowaliście jak my :cool3: :cool3:[/quote]

uhm to było już kilka dni temu :lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:mam posłać adres na PW .......[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

:hmmmm: że co?

[quote name='Pysia']Ha !! Żałuj!! Do kina mogłaś isć w inny dzień :eviltong:[/quote]

Niczego nie żałuję moja droga bo wróżką nie jestem :evil_lol:

[quote name='dealer']halo to ja....bylam tu:diabloti:[/quote]

halooo to jaaaa, pędzęęę do Cieeebieeee.... :eviltong:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem dumna też z Lunety Twej :loveu: że nie zagryzła sierściuchów... czujesz?? jakbyś miała zapłacić właścicielowi za straty.....:diabloti:

weszko jezdem u cie.. przyjdziesz do mnie?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

nie przyjadę :shake: właśnie wtróciłam z rolek i znowu potłukłam sobie doope :placz::placz::placz: jak to cholernie boli buuuuu :-( kurna czemu jestem taką sirotą???? masakra - normalnie NIGDY nie widziałam, żeby ktokolwiek się wyrąbał na rolkach a ja nie dość, że powoli jeżdżę i ostrożnie to jeszcze sie kurna wywracam :angryy::angryy::angryy::stormy-sad::grab::flaming::wallbash::shithappens:

Posted

[quote name='malawaszka']nie przyjadę :shake: właśnie wtróciłam z rolek i znowu potłukłam sobie doope :placz::placz::placz: jak to cholernie boli buuuuu :-( kurna czemu jestem taką sirotą???? masakra - normalnie NIGDY nie widziałam, żeby ktokolwiek się wyrąbał na rolkach a ja nie dość, że powoli jeżdżę i ostrożnie to jeszcze sie kurna wywracam :angryy::angryy::angryy::stormy-sad::grab::flaming::wallbash::shithappens:[/quote]
pociesze cie ...aczkolwiek nie bylas u mnie..ja tez se pare razy doope potluklam na rolkach, i brode pocharatalam i lokcie rozwalilam....jak przyszlam do pracy to....mozesz sobie wyobrazic mine moich kolegow:razz:

Posted

[quote name='dealer']pociesze cie ...aczkolwiek nie bylas u mnie..ja tez se pare razy doope potluklam na rolkach, i brode pocharatalam i lokcie rozwalilam....jak przyszlam do pracy to....mozesz sobie wyobrazic mine moich kolegow:razz:[/quote]

ooo dzięki Ci moja droga za pocieszenie :loveu: a nauczyłaś się w końcu czy zaniechałaś bo nie wiem czy mogę mieć nadzieję :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo dzięki Ci moja droga za pocieszenie :loveu: a nauczyłaś się w końcu czy zaniechałaś bo nie wiem czy mogę mieć nadzieję :placz:[/quote]

yyyy....nauczylam sie tak wypierdykiwac coby wiecej z plastrami na brodzie nie latac.....:diabloti:

Posted

Waszuniu no strasznie ci współczuje :diabloti: :diabloti: :diabloti:
jak by to rzekła mamusia mojego kolegi R - stara a gupia :diabloti: zamiast w domu obiad gotować , sprzątać , prać , prasować , biegać w fartuszku , w pewnym wieku pewne rzeczy już nie pasują , bo kto to śłyszał by dorosła , kobieta na rolkach jeździła :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']qrfa nooo nie ma już nadziei :placz: to mówisz Ewa, żem za stara żeby sięjeszcze nauczyć??? :placz:[/quote]
o nie moja droga , ja tego nie powiedziałam :shake:
zacytowałam tylko słowa starszej , bardziej doświadczonej przez życie , posiadającej nad wiedzę na każdy temat pani :diabloti: :diabloti: :diabloti:

słuchaj ,a jest takie powiedzenie " jak się nie przewrócisz to sie nie nauczysz " :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']- normalnie NIGDY nie widziałam, żeby ktokolwiek się wyrąbał na rolkach a ja nie dość, że powoli jeżdżę i ostrożnie to jeszcze sie kurna wywracam :angryy::angryy::angryy::stormy-sad::grab::flaming::wallbash::shithappens:[/quote]

[B]bo ty jesteś pierdoła :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [/B]

[quote name='Vectra']słuchaj ,a jest takie powiedzenie " jak się nie przewrócisz to sie nie nauczysz " :cool3: :cool3:[/quote]

[B]a jak sie przewrócisz, to wcale nie znaczy, że się nauczysz :loveu: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']nie przyjadę :shake: właśnie wtróciłam z rolek i znowu potłukłam sobie doope :placz::placz::placz: [/quote]

Monika, się ciesz ,że tylko doopsko :evil_lol::evil_lol: mój TŻ uczył sąsiadkę przekładanki , już zapomniałam w którą stronę , taka była pilna ,że se rękę złamała ...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie przyjadę :shake: właśnie wtróciłam z rolek i znowu potłukłam sobie doope :placz::placz::placz: jak to cholernie boli buuuuu :-( kurna czemu jestem taką sirotą???? masakra - normalnie NIGDY nie widziałam, żeby ktokolwiek się wyrąbał na rolkach a ja nie dość, że powoli jeżdżę i ostrożnie to jeszcze sie kurna wywracam :angryy::angryy::angryy::stormy-sad::grab::flaming::wallbash::shithappens:[/QUOTE]

Trening czyni mistrza :cool3:

[quote name='Alka']Monika, się ciesz ,że tylko doopsko :evil_lol::evil_lol: mój TŻ uczył sąsiadkę przekładanki , już zapomniałam w którą stronę , taka była pilna ,że se rękę złamała ...:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Powinnaś się cieszyć, że TZ Ali nie uczył Cię przekładanki :eviltong: Bo teraz byś łokciem w klawisze stukała :evil_lol: A tak poduszka na fotelu załagodzi problem :p

Posted

[quote name='Vectra']

słuchaj ,a jest takie powiedzenie " jak się nie przewrócisz to sie nie nauczysz " :cool3: :cool3:[/quote]

a goowno :angryy: to czemu ci co potrafią jeździć NIGDY się nie przewracali????:angryy:

[quote name='Maga100'][B]bo ty jesteś pierdoła :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [/B]
[/quote]

i vice versa :diabloti:

[quote name='Alka']Monika, się ciesz ,że tylko doopsko :evil_lol::evil_lol: mój TŻ uczył sąsiadkę przekładanki , już zapomniałam w którą stronę , taka była pilna ,że se rękę złamała ...:evil_lol::evil_lol:[/quote]

sie cieszę - takich figur to ja nigdy NEVER nie będę nawet próbować w snach :shake:

[quote name='beria']
Powinnaś się cieszyć, że TZ Ali nie uczył Cię przekładanki :eviltong: Bo teraz byś łokciem w klawisze stukała :evil_lol: A tak poduszka na fotelu załagodzi problem :p[/quote]

tia poduszka powiadasz :roll: