Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']a Ty co mnie tak prześladujesz wszędzie :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:[/quote] [B]ooooobuuuuu a ja sadziłam ze sie cieszysz....ze tak Cie dopinguje i trzymam kroku.....[/B]:-( Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ooooobuuuuu a ja sadziłam ze sie cieszysz....ze tak Cie dopinguje i trzymam kroku.....[/B]:-([/quote] powiadasz że dopingujesz :hmmmm: a to co inneggo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już nie płakaj , masz chustke , wytrzyj nosa :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']powiadasz że dopingujesz :hmmmm: a to co inneggo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już nie płakaj , masz chustke , wytrzyj nosa :loveu:[/quote] [B]teraz to bez łaski......:obrazic: :obrazic: [/B] [B]dzieki za chusteczke mam swoja.......:diabloti: [/B] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]teraz to bez łaski......:obrazic: :obrazic: [/B] [B]dzieki za chusteczke mam swoja.......:diabloti: [/B][/quote] kocham cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']kocham cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote] [B]no to teraz sie usmiałam....:turn-l: :sweetCyb: [/B] [B]ja tez [/B] [B]Kocham Cie Misiu :lol:[/B] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Doginka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wycinanie kołtunów skończyłam o 3 rano i wtedy Raper wyglądał koszmarnie, ale teraz jest nawet nieźle:p Chyba ze zmęczenia źle widziałam.:-o A do kołtunów też staram się nie dopuszczać - tylko 2 dni go nie czesałam - ale przez ten śnieg futro Rapera się poplątało:mad: Z Gordonem nie mam takich problemów, bo ma zupełnie inną sierść:multi: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [B]Weszko, przyszłam z dobrą nowiną :grins:[/B] [B]Ponieważ wiem, że na razie jakoś nie możesz zamieszkać w tym domu co budujesz od stuleci, a ja odkryłam, ze koło mnie jest całkiem fajna chata :loveu: , pod klucz, to pomyślałam, ze dam ci znac, znaim dowie się o niej rynek :grins:. Myślę, ze zbywcy nie bedą za nią dużo chciecli :p [/B] [B]Voila [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-24-00.jpg[/IMG] [B]nie, dziękuj. Wiem, ze ci się spodoba :p :p :p :p [/B] Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [QUOTE] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-24-00.jpg[/IMG] [B]nie, dziękuj. Wiem, ze ci się spodoba :p :p :p :p [/B] __________________[/QUOTE] O ja Cie :crazyeye: ale chawira :loveu::evil_lol: Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100'][B]Weszko, przyszłam z dobrą nowiną :grins:[/B] [B]Ponieważ wiem, że na razie jakoś nie możesz zamieszkać w tym domu co budujesz od stuleci, a ja odkryłam, ze koło mnie jest całkiem fajna chata :loveu: , pod klucz, to pomyślałam, ze dam ci znac, znaim dowie się o niej rynek :grins:. Myślę, ze zbywcy nie bedą za nią dużo chciecli :p [/B] [B]Voila [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-24-00.jpg[/IMG] [/QUOTE] A jaki praktyczny :loveu: Można go przewieźć z Warszawy do Dąbrowy na większych taczkach :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100'][B]Weszko, przyszłam z dobrą nowiną :grins:[/B] [B]Ponieważ wiem, że na razie jakoś nie możesz zamieszkać w tym domu co budujesz od stuleci, a ja odkryłam, ze koło mnie jest całkiem fajna chata :loveu: , pod klucz, to pomyślałam, ze dam ci znac, znaim dowie się o niej rynek :grins:. Myślę, ze zbywcy nie bedą za nią dużo chciecli :p [/B] [B]Voila [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-24-00.jpg[/IMG] [B]nie, dziękuj. Wiem, ze ci się spodoba :p :p :p :p [/B][/quote] [B]toc to willa.....i jakie zadaszenie....a jaka okolica....:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']A jaki praktyczny :loveu: Można go przewieźć z Warszawy do Dąbrowy na większych taczkach :multi:[/quote] [B]ooooo otóz to....ujełas sedno sprawy.....:lol: [/B] Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']A jaki praktyczny :loveu: Można go przewieźć z Warszawy do Dąbrowy na większych taczkach :multi:[/quote] Można zamontować kółka :multi: jest nawet miejsce na nie :multi: przyczepić do motoru Magowego TZa [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/2/45.gif[/IMG] i ................................. przez Żywiec do Dąbrowy Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']A jaki praktyczny :loveu: Można go przewieźć z Warszawy do Dąbrowy na większych taczkach :multi:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [quote name='aga1215']Można zamontować kółka :multi: jest nawet miejsce na nie :multi: przyczepić do motoru Magowego TZa [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/2/45.gif[/IMG] i ................................. przez Żywiec do Dąbrowy[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja mam tłumaczyć teraz TZtowi z czego rże .....on mnie z domu wyrzuci za te nocne hałasy:razz:[/I][/B] Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja mam tłumaczyć teraz TZtowi z czego rże .....on mnie z domu wyrzuci za te nocne hałasy:razz:[/I][/B][/QUOTE] Alu, Ty się nie hahaj tak :razz: Ja się od dziś boję, że jak wstanę rano, to przeczytam w galerii, że mój dom jest w Warszawie :shake: A naprawdę go nie ma :placz: I Gerdy też nie ma :placz: Pozostaje mi tylko agresywny dog :-? No dobra, pogadam ze swoim klonem, to poczuję się lepiej :ghost_2: Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i ja mam tłumaczyć teraz TZtowi z czego rże .....on mnie z domu wyrzuci za te nocne hałasy:razz:[/I][/B][/quote] [B]Alusiu[/B] - śmiech to zdrowie [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/2/31.gif[/IMG] kup mu stopery ;) :p Quote
malawaszka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]Weszko, przyszłam z dobrą nowiną :grins:[/B] [B]Ponieważ wiem, że na razie jakoś nie możesz zamieszkać w tym domu co budujesz od stuleci, a ja odkryłam, ze koło mnie jest całkiem fajna chata :loveu: , pod klucz, to pomyślałam, ze dam ci znac, znaim dowie się o niej rynek :grins:. Myślę, ze zbywcy nie bedą za nią dużo chciecli :p [/B] [B]Voila [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-24-00.jpg[/IMG] [B]nie, dziękuj. Wiem, ze ci się spodoba :p :p :p :p [/B][/quote] babo!!!! ale ja TAKI juz mam :evil_lol: i po kiego mi kolejny barak :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: babo!!!! ale ja TAKI juz mam :evil_lol: i po kiego mi kolejny barak :evil_lol:[/quote][B][I];)będzie dla gości..... cześć Waszeczko:multi::multi::multi: [/I][/B] Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: babo!!!! ale ja TAKI juz mam :evil_lol: i po kiego mi kolejny barak :evil_lol:[/quote] Ma :evil_lol: Potwierdzam :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='malawaszka']babo!!!! ale ja TAKI juz mam :evil_lol: i po kiego mi kolejny barak :evil_lol:[/quote] [B]ale w tamtym nie możesz zamieszkać JUŻ. A w tym tak. Przecież ja bym ci źle nie doradziła :grins:[/B] Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Maga100'][B] Przecież ja bym ci źle nie doradziła :grins:[/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]powiedziała życzliwie M.A.G.A.;)[/I] Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 boszzzzzz jaki piękny dom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ta willa miała być MOJA :diabloti: tylko sie odwróce a ty ja pokazujesz w świat :mad: :mad: Waszko zamieszkamy w niej wspólnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: babo!!!! ale ja TAKI juz mam :evil_lol: i po kiego mi kolejny barak :evil_lol:[/quote] Ale ten ma super zamek antywłamaniowy:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Weszka, gdzie Ty, babo? :mad: Znowu motylkujesz? :evil_lol: Quote
Matagi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='dbsst']ta willa miała być MOJA :diabloti: tylko sie odwróce a ty ja pokazujesz w świat :mad: :mad: Waszko zamieszkamy w niej wspólnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] I cieć Wam do niej przypasuje!;) Jakos o nim cicho ostatnio:-( :diabloti: :evil_lol: ..... Quote
Recommended Posts