malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='beria']Biedna Lunka, ten ciągły stres :razz: Przejeżdżałam we wtorek trasą, ale Twojego domku nie było widać :roll:[/quote] bo nie widać go z trasy :p trzeba głębiej w wiochę wjechać :p [quote name='kasia124']moze i nie widac ale pewnie za to czuc bylo!!!!!!!! juz ja znam te psie zagrywki :)[/quote] hahaha nie było czuć - te bobki roślinożerców nie śmierdolą :evil_lol: Kasia - jutro rano wysyłam do Ciebie paczuszkę :razz: Katerinas - nie bomba tylko perfuma :p Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gosiek'][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2295/dscf2415vn1.jpg[/IMG] mnie też adoptuj - Hania posprząta na błysk a ja bedę gotować :p[/quote]:p[I]ja desery przygotuję ;) Waszka masz perfumeryję wysyłkową czy wrzucasz na allegro;) [/I] Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Waszka masz perfumeryję wysyłkową czy wrzucasz na allegro;) [/QUOTE] Próbki też masz :razz: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I]Waszka masz perfumeryję wysyłkową czy wrzucasz na allegro;)[/I] [/quote] nasz klient, nasz pan - jak tylko sobie zażyczysz :bigok: [quote name='beria']Próbki też masz :razz:[/quote] :hmmmm: w sumie to mogę mieć :grins: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2295/dscf2415vn1.jpg[/IMG] [B]ale pięknie :crazyeye: :crazyeye: [/B] [B]to ja się chowam ze swoją chatką na kurzej łapce :shake: [/B] [B]a sąsiedztwo masz. A mówiłaś, ze nie masz :hmmmm:[/B] [IMG]http://img243.imageshack.us/img243/5397/dscf2391bv0.jpg[/IMG] [B]boska okolica ! :multi: [/B] [B]uwielbiam taką :multi: [/B] [B]ja mam las, ale za płotem :shake: [/B] [B]PS a to wasza droga dojazdowa? kupujesz na zimę jeepa? :grins:[/B] Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [IMG]http://img83.imageshack.us/img83/6717/dscf2509jj0.jpg[/IMG] waszunia to kiedy parapetówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100'] [B]ale pięknie :crazyeye: :crazyeye: [/B] [B]to ja się chowam ze swoją chatką na kurzej łapce :shake: [/B] [B]a sąsiedztwo masz. A mówiłaś, ze nie masz :hmmmm:[/B] [B]PS a to wasza droga dojazdowa? kupujesz na zimę jeepa? :grins:[/B][/quote] nie chowaj się :shake: Twoja tak samo piękna - w tym samym stylu :loveu: mówiłam, że mam sąsiedztwo z jednej strony - z drugiej już nie :p hahaha nasza dojazdowa jest ciut lepsiejsza :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] waszunia to kiedy parapetówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :niewiem: kiedy parapety będą bo coś oczywiście wybrałam taki materiał, którego nie mogą jakoś spod ziemi wyrwać :placz: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka'] :niewiem: kiedy parapety będą bo coś oczywiście wybrałam taki materiał, którego nie mogą jakoś spod ziemi wyrwać :placz:[/QUOTE] Specjalnie takie wybrałaś, żeby od parapetówki się wyślizgać :mad: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A ja się tak zastanawiam czy ja tam byłam czy to wszystko to Matrix.....:cool1: Maga - naucz się że wszyscy mają piękne domy, auta itd ale Twoje jest najfajniejsze bo...Twoje własne :multi: Weszka ma cudny dom :multi::multi::multi:. Jestem nim zachwycona ale z wielką radością wróciłam do mojego :loveu: I chyba TZ będzie teraz kopał piwnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']I chyba TZ będzie teraz kopał piwnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buuhahaha no właśnie - Pysiowemu TZtowi najbardziej podobała się piwnica :lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia'] Maga - naucz się że wszyscy mają piękne domy, auta itd ale Twoje jest najfajniejsze bo...Twoje własne :multi: Weszka ma cudny dom :multi::multi::multi:. Jestem nim zachwycona ale z wielką radością wróciłam do mojego :loveu: [/QUOTE] Pysiu, też wychodzę z założenia, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :evil_lol: Znam takich ludzi, którzy zawsze, wszystkim zazdroszczą i chcą też mieć to samo :roll: Nigdy się nie cieszą, bo zawsze ktoś ma coś lepszego :diabloti: My mamy maleńką piwniczkę, można w niej najwyżej jakieś zwłoki zamurować :p Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='beria']Nigdy się nie cieszą, bo zawsze ktoś ma coś lepszego :diabloti:[/quote] :shithappens: znam takich :shake: to bez sensu bo choćby nie wiem co to ZAWSZE znajdzie się ktoś kto ma coś tam lepszego i co? zero radości z życia :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='beria']Specjalnie takie wybrałaś, żeby od parapetówki się wyślizgać :mad:[/quote] tez tak obstawiam :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']A ja się tak zastanawiam czy ja tam byłam czy to wszystko to Matrix.....:cool1: Maga - naucz się że wszyscy mają piękne domy, auta itd ale Twoje jest najfajniejsze bo...Twoje własne :multi: Weszka ma cudny dom :multi::multi::multi:. Jestem nim zachwycona ale z wielką radością wróciłam do mojego :loveu: I chyba [B]TZ będzie teraz kopał piwnice[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] takie do przechowywania wina????????????? Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']:shithappens: znam takich :shake: to bez sensu bo choćby nie wiem co to ZAWSZE znajdzie się ktoś kto ma coś tam lepszego i co? zero radości z życia :roll:[/QUOTE] Dokładnie, trudno tak nieszczęśliwych ludzi :evil_lol: A co ciekawe, powodzi im się całkiem dobrze :roll: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='beria'] My mamy maleńką piwniczkę, można w niej najwyżej jakieś zwłoki zamurować :p[/quote] A ja nie mam wcale za to mam dwa wielkie psy dzięki którym zwłoki znikną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']AMaga - naucz się że wszyscy mają piękne domy, auta itd ale Twoje jest najfajniejsze bo...Twoje własne :multi: [/quote] [B]no tak, tak, wcale nie chcę mieszkać w domu Waszki, bo z czego ja bym się tam utrzymała? :hmmmm:[/B] Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100'][B]no tak, tak, wcale nie chcę mieszkać w domu Waszki, bo z czego ja bym się tam utrzymała? :hmmmm:[/B][/quote] a co? myślisz, że na wsi ludzie nie biorą kredytów??? :niewiem: :p chyba idę spać :hmmmm: tylko jak ja usnę o tej porze :niewiem: [IMG]http://img67.imageshack.us/img67/1726/dscf2401ks1.jpg[/IMG] [IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9661/dscf2402sv1.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [I][B]:cool3:o masz to się czyta jak Agate Christi:evil_lol:[/B][/I] Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']a co? myślisz, że na wsi ludzie nie biorą kredytów??? :niewiem: :p [/QUOTE] A ja myślałam, że Maga jest specem od psychoanalizy :roll: Nie kcem kredytu :shake: Ale na kanapę do psychoanalityka, chętnie :cool3: I blisko bym miała :razz: Np. teraz, jestem sfrustrowana :placz: TZ wyjechał na szkolenie, a ja nawet kochanka nie mam, żeby spędzić z nim upojną noc :placz: Będę siedzieć na dogo :cool1: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']a co? myślisz, że na wsi ludzie nie biorą kredytów??? :niewiem: :p [/quote] [B]a biorą?? [/B] [quote] chyba idę spać :hmmmm: tylko jak ja usnę o tej porze :niewiem: [/quote] [B]to po co idziesz spać? :hmmmm:[/B] [quote name='beria']A ja myślałam, że Maga jest specem od psychoanalizy :roll: Nie kcem kredytu :shake: Ale na kanapę do psychoanalityka, chętnie :cool3: [/quote] [B]ależ przychoanalizę chętnie ci zrobię :diabloti: Kształcona w tym kierunku jestem :diabloti: [/B] Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Właśnie mnie psychoanalityk coraz bardziej potrzebny...Mama- miałabyś prace jak nic ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100'][B]a biorą?? [/B] [COLOR=red]no ja wzięłam :p [/COLOR] [B]to po co idziesz spać? :hmmmm:[/B] [COLOR=red]bo już mnie dupa boli od siedzenia[/COLOR] :p [/quote] [quote name='Pysia']Właśnie mnie psychoanalityk coraz bardziej potrzebny...[COLOR=red]Mama[/COLOR]- miałabyś prace jak nic ;):evil_lol:[/quote] :crazyeye: MAMA??!! :mdleje: tu chyba potrzebne coś więcej niż psychoanaliza :shake: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To zanim pójdziesz spać, przypominam o tym tekście na allegro, co to go nie dostałam :razz: Bo jak nie napiszesz, to sama to jutro zrobię :obrazic: I jeszcze sobie fotki pożyczę jakie będę chciała :obrazic: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :oops: matko bosko na śmierć zapomniałam :mdleje: nie napiszę już dziś nic mądrego :shake: mam cholernie zimno przy kompie i szare komórki mi się zahibernowały :oops: jak chcesz to napisz sama :razz: :loveu: ze mnie pisarz żaden więc każdy napisze lepiej :modla: Quote
Recommended Posts