arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [img]http://img265.echo.cx/img265/5183/p51800017pc.jpg[/img] To jest sukces pełen :D Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 [quote name='arima']Z czego ona sie tak chichra? :angel: :angel: [img]http://img272.echo.cx/img272/2585/o37et.jpg[/img][/quote] z ciotki waszki :oops: :lol: Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 hahah ale tylko w momentach zajmowania się Oliwią :lol: zrobię WSZYSTKO żeby mi się tylko nie rozbeczała :lol: Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 To wstaw swoją fote i pokaż jak to robisz :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 no way!!! to przeznaczone tylko i wyłącznie dla Oliwii :lol: Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 jak patrzę na [b]Oliwkę[/b] to aż mi się chce... :puppydog: :puppydog: ,[b]Boluś[/b] bardziej zadowolon to już chyba nie będzie..tak mu dobrze... :o :o Quote
olekg89 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 sasasasa bolus bez jajeczek :D e to on póżno sie wyloozował kaja po paru godzinach lezała kołami do góry :D Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 bo Luna mu nie pozwalała :evil: a teraz na spacerku mała dziewczynka z całym przekonaniem stwierdziła że Luna i Boluś to rodzina bo.... mają takie same obróżki, ale nie była do końca pewna jak zauważyła że obróżki mają różne kolory :lol: no i jeszcze jedno - Lunka chciałą się bawić z Bolusiem na dworze :angel: a on na nią nawarczał :evil: :lol: a ta zdziwiona wielce :lol: bo skąd on niby miał wiedzieć że tym razem ona podbiega do niego dla zabawy a nie jak zawsze żeby napyskować :niewiem: Quote
adda Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='malawaszka'] Lunka chciałą się bawić z Bolusiem na dworze :angel: [/quote] Nareszcie :angel: Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='malawaszka'] no i jeszcze jedno - Lunka chciałą się bawić z Bolusiem na dworze :angel: a on na nią nawarczał :evil: :lol: a ta zdziwiona wielce :lol: bo skąd on niby miał wiedzieć że tym razem ona podbiega do niego dla zabawy a nie jak zawsze żeby napyskować :niewiem:[/quote] :multi: :multi: z dnia na dzień lepsze wiadomości :multi: Ja już zaczynam wierzyć,że wszystko jest możliwe :D :D Kochana,mądra Lunka :P Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Arima to ja zaczynam w to wierzyć oglądając zdjęcia Alexa i Cezara :P Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Toc Ty tak samo o Lunie pisałaś jak ja o Alexie :lol: :lol: :lol: Ale my mamy jeszcze problem-nie można jak dwa razem biegają jednego próbować,na smycz zapiąć ,bo wtedy zaczyna sie burza :-? Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 a to Luna też jest zazdrosna jak Bolusia na smycz biorę a jej nie :lol: z tym, że ona nie będzie gryzła tylko z takim warrrkotem odganiać chce Bolusi ode mnie - no i w domu jeszcze się spięcia zdarzają :roll: oczywiście ich prowodyrką jest Luna :-? a jak u Was w domu???? da radę żeby razem byli w pokoju?? Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Tak leżą razem,ale cały czas jestem jeszcze w stresie :roll: jeść dostają osobno,żeby to drugie nie widziało,bo nie wiem co Alexowi odwali :-? Ale ogólnie jest ok-nie bawią sie razem wogole,raczej udają że siebie nie widzą,za to na dworzu zawsze biegają razem,ale też sie nie bawią,niby tak przypadkiem są zawsze blisko :lol: :lol: Wszystko jest super do czasu gdybym chciała podejść i jednego zapiąć :-? Quote
dbsst Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 waszeczko mozesz podac jeszcze raz linka do obrozek bo nie moge go znalezc :evilbat: Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A wogóle to wojna już była ,właśnie kiedy chciałam zapiąć Cezara.Nie dałam rady ich rozdzielić i puściłam.Wyglądało to tragicznie,a nie stalo sie kompletnie nic.Nie krzyczałam i nie rozdzielałam ich-same sie rozeszły Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 [quote name='dbsst']waszeczko mozesz podac jeszcze raz linka do obrozek bo nie moge go znalezc :evilbat:[/quote] [url=http://republika.pl/tupwroclaw/]a proszę[/url] Arima to zarąbiście że leżą kołosiebie - u mnie chyba nigdy Luna się koło Bolusia nie położy - On nie może na łóżka wchodzić a ona przeważnie na wyżynach :-? albo po łóżkiem, gdzie Boluś jeszcze nie próbował i jakoś go sobie tam nie wyobrażam - jeszcze by się zaklinował :lol: :o Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [b]arima[/b], no nie mogę, masz kolejnego psa? :o Tak własnie wczoraj zerknęłam na twój podpis, ale, że było późno, to pomyśłałam, że mi się w oczach pięciorzy... :lol: A tu proszę :o (w twojej galerii jestem na jakiejś 20 stronie, więc jak się waszka nie obrazi, to pliiiiz napisz skąd to czarne cudo się u ciebie wzięło!!! :modla: ) Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 przypełzlo :lol: :lol: :lol: :lol: Pewien pan musiał sie go pozbyć i mi go podarował :wink: Malawaszka one nie leżą nigdy kolo siebie,tylko,że w jednym pokoju :lol: :lol: :lol: A najczęściej to jedno jest w sypialni a drugie pod drzwiami w przedpokoju,tyle że nie ma drzwi :wink: Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 ahh no to OK! :lol: u mnie tak samo - z tym że Luna na łóżku a Boluś na swoim legowisku :roll: Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 a prosiem :D i rozumiem żen iedługo możemy się spodziewać fotek Szpiluni w nowej ślicznej obróżce?? :angel: Quote
Recommended Posts