Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak patrzę na [b]Oliwkę[/b] to aż mi się chce... :puppydog: :puppydog: ,[b]Boluś[/b] bardziej zadowolon to już chyba nie będzie..tak mu dobrze... :o :o

Posted

bo Luna mu nie pozwalała :evil:

a teraz na spacerku mała dziewczynka z całym przekonaniem stwierdziła że Luna i Boluś to rodzina bo.... mają takie same obróżki, ale nie była do końca pewna jak zauważyła że obróżki mają różne kolory :lol:

no i jeszcze jedno - Lunka chciałą się bawić z Bolusiem na dworze :angel: a on na nią nawarczał :evil: :lol: a ta zdziwiona wielce :lol: bo skąd on niby miał wiedzieć że tym razem ona podbiega do niego dla zabawy a nie jak zawsze żeby napyskować :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']

no i jeszcze jedno - Lunka chciałą się bawić z Bolusiem na dworze :angel: a on na nią nawarczał :evil: :lol: a ta zdziwiona wielce :lol: bo skąd on niby miał wiedzieć że tym razem ona podbiega do niego dla zabawy a nie jak zawsze żeby napyskować :niewiem:[/quote]
:multi: :multi: z dnia na dzień lepsze wiadomości :multi: Ja już zaczynam wierzyć,że wszystko jest możliwe :D :D Kochana,mądra Lunka :P

Posted

Toc Ty tak samo o Lunie pisałaś jak ja o Alexie :lol: :lol: :lol:
Ale my mamy jeszcze problem-nie można jak dwa razem biegają jednego próbować,na smycz zapiąć ,bo wtedy zaczyna sie burza :-?

Posted

a to Luna też jest zazdrosna jak Bolusia na smycz biorę a jej nie :lol: z tym, że ona nie będzie gryzła tylko z takim warrrkotem odganiać chce Bolusi ode mnie - no i w domu jeszcze się spięcia zdarzają :roll: oczywiście ich prowodyrką jest Luna :-?

a jak u Was w domu???? da radę żeby razem byli w pokoju??

Posted

Tak leżą razem,ale cały czas jestem jeszcze w stresie :roll: jeść dostają osobno,żeby to drugie nie widziało,bo nie wiem co Alexowi odwali :-?
Ale ogólnie jest ok-nie bawią sie razem wogole,raczej udają że siebie nie widzą,za to na dworzu zawsze biegają razem,ale też sie nie bawią,niby tak przypadkiem są zawsze blisko :lol: :lol:
Wszystko jest super do czasu gdybym chciała podejść i jednego zapiąć :-?

Posted

A wogóle to wojna już była ,właśnie kiedy chciałam zapiąć Cezara.Nie dałam rady ich rozdzielić i puściłam.Wyglądało to tragicznie,a nie stalo sie kompletnie nic.Nie krzyczałam i nie rozdzielałam ich-same sie rozeszły

Posted

[quote name='dbsst']waszeczko mozesz podac jeszcze raz linka do obrozek bo nie moge go znalezc :evilbat:[/quote]

[url=http://republika.pl/tupwroclaw/]a proszę[/url]

Arima to zarąbiście że leżą kołosiebie - u mnie chyba nigdy Luna się koło Bolusia nie położy - On nie może na łóżka wchodzić a ona przeważnie na wyżynach :-? albo po łóżkiem, gdzie Boluś jeszcze nie próbował i jakoś go sobie tam nie wyobrażam - jeszcze by się zaklinował :lol: :o

Posted

[b]arima[/b], no nie mogę, masz kolejnego psa? :o
Tak własnie wczoraj zerknęłam na twój podpis, ale, że było późno, to pomyśłałam, że mi się w oczach pięciorzy... :lol: A tu proszę :o
(w twojej galerii jestem na jakiejś 20 stronie, więc jak się waszka nie obrazi, to pliiiiz napisz skąd to czarne cudo się u ciebie wzięło!!! :modla: )

Posted

przypełzlo :lol: :lol: :lol: :lol:
Pewien pan musiał sie go pozbyć i mi go podarował :wink:
Malawaszka one nie leżą nigdy kolo siebie,tylko,że w jednym pokoju :lol: :lol: :lol: A najczęściej to jedno jest w sypialni a drugie pod drzwiami w przedpokoju,tyle że nie ma drzwi :wink: