Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Saba chyba jest większa - i mnie się wydaje, że powinna mieć o rozmiar większe (Zmorkowe to 3) - ALE MNIE SIĘ WYDAWAŁO - BA! ja byłam przekonana!, ŻE DLA BOLUSIA 3 BĘDZIE DOBRA :evil_lol: więc chyba nie sugerowałabym się moim zdaniem :grins:

rozumiem, na wszelki wypadek wezme numer 4, w naszym przypadku lepsze wieksze niz za male :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Saba chyba jest większa - i mnie się wydaje, że powinna mieć o rozmiar większe (Zmorkowe to 3) - ALE MNIE SIĘ WYDAWAŁO - BA! ja byłam przekonana!, ŻE DLA BOLUSIA 3 BĘDZIE DOBRA :evil_lol: więc chyba nie sugerowałabym się moim zdaniem :grins:

Dobije Cie Weszko bo Szelma też sie na nim mieści bez problemu a ma w kłebie 73 cm. wysokości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ale romantyczny Boluś :loveu:

Waszka ja sobie wymierze obecne poslanie i wtedy wybiore rozmiar nowego :evil_lol:

Zrobisz bardzo słusznie :diabloti:
A Boluś Weszko nadaje sie na pulpit :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']mam więcej Bolusia z kwiatkiem - akurat sie tak cudnie koło noiego położył :loveu:

jak bede wlepiać powoli to może nie zauważycie że są prawie takie same :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczwaniara;)

Posted

dzisiaj mam dniówke jako Baby i Dogsitter :lol: więc zaraz jedziemy na wichurke - pogoda śliczna i oby tylko Bolo się nie męczył za bardzo bo przy Oliwkowej będzie duże tempo :cool1:

i romantyczna Luna :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Coś pięknego Waszeczko :loveu: :loveu: :loveu: I ta sterta siana! Taki piękny wiejski klimacik , a ja się tu w mieście muszę męczyć :placz:

też lubię wiejskie klimaty :razz:

Posted

Waszko, a kiedy wyniki? Może Bolo wreszcie zorientował się, że jakimś paskudztwem go karmisz i dlatego nie zjadł? :razz: Na nic innego tez nie ma ochoty?

Śliczny!!!!! :loveu:
A przez kogo niby Bolo jest zajęty? No chyba nie przez Lunę? :evil_lol: